Pénzkezelés – Pénzvonzás – Bőségteremtés: az anyagi biztonságért, jól-létért és függetlenségért!

Pénzkezelés – Pénzvonzás – Bőségteremtés: az anyagi biztonságért, jól-létért és függetlenségért!
Örökké Termő PénzFa – ültesd el Te is a magját!

Stabilitás – Biztonság – Függetlenség

– oktató és önfejlesztő program a pénzügyeid rendezésétől a pénzvonzás gyakorlatáig

Tanfolyam indítás:

Következő indulás 2020. szeptember 8.

A pénzügyeid rendezésétől a pénzvonzás gyakorlatáig három  fázisban, 12 hét alatt (=88 nap) juthatsz el a Személyes Pénzkezelést tanító önfejlesztő program során. Az oktatás online keretek között zajlik, azaz az internet segítségével vehetsz részt a tanfolyamon.

A pénzkezelés program kapcsán két naponta érkeznek  a leckék, melyek egy-egy témát járnak körül alaposan, de közérthetően. Minden leckéhez a feldolgozást és legfőképpen a haladást segítő gyakorlati feladatokat, tennivalókat, tippeket írtam. Akkor olvasod és csinálod a gyakorlatokat, amikor neked jó. Nyilván akkor a legjobb, ha a következő leckéig tudsz vele haladni, hogy ne halmozódjon fel.

Az egyes szintek egymásra épülnek, a második tartalmazza az elsőt, a harmadik az első kettőt. Azonban van arra lehetőség, hogy lépésenként haladj és később folytasd a tanfolyam magasabb szintjeivel.

A Pénzügyi Stabilitásért

1. STABILITÁS: Pénzügyi MentőÖv (1-9 leckék) – időben az első 25 nap

A sok kicsi pont elég kezdetben:)

Ez a program mentőövet jelent mindazoknak, akik úgy érzik kicsúszott a talaj a lábuk alól, nem tudják kezelni a pénzügyeiket. Gyors segítséget nyújt a kialakult pénzügyi helyzet felmérése, átlátására. A program legfontosabb része az ún. személyes pénzügyi stabilitás-terv elkészítése, melyben a jelenlegi helyzetből kivezető utat tervezzük meg, benne a legfontosabb teendőkkel és megvalósítási útvonallal. Konkrét költségvetés készítés és elemzés, költségcsökkentés és bevételnövelési gyors alternatívák is fontos szerepet kaptak a tananyagban. A program hatékonyságát hibajegyzék segíti, mely a legtipikusabb nehézségeket és pénzügyi helyzeteket foglalja össze az őket megelőző pénzkezelési hibákkal együtt.

25 napos online program
Ára: 10 000Ft
BÓNUSZ KEDVEZMÉNY:
A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások és pénzkezelési praktikák c. könyv kedvezményes vásárlási lehetősége  4800Ft helyett 4000Ft-ért. + postaköltség

Az Anyagi Biztonság Megteremtéséért

2. BIZTONSÁG: Tudatos Pénzkezelés (1-16 leckék) – az első szakasz után kezdődik folyamatosan!

A pénzügyi egyensúly fenntartható

A pénzügyi helyzet felmérésén túl ebben a programban  pénzügyi önismeret fejlesztő, pénzköltési és pénzszerzési szokások feltérképezését segítő önelemző gyakorlatok, kérdőívek is helyet kaptak. A program második fázisaként a tananyag célja a gyors stabilitás megteremtésén túl a biztonságos pénzügyi helyzet kialakításának segítése. Ezért pénzügyi intelligencia fejlesztés, konkrét költségcsökkentési, bevételnövelési és hosszú távú stabilizálást segítő tippek  és ide tartozó hibajegyzék is helyet kaptak. A program kiemelten fontos része a személyes pénzügyi terv létrehozása.

Az első pillér 25 napja után folytatólagosan + 25 napos online program
Ára: 15 000Ft
 

A Jól-lét és Anyagi Függetlenség Megéléséért

3. FÜGGETLENSÉG: PénzVonzás és BőségTeremtés (1-22 leckéig) Az elsőkét szakaszt követően folytatódik!

Örökké Termő PénzFa – ültesd el Te is a magját!

A pénzügyeink stabilitását hosszú távon csak az biztosíthatja, ha gondolkodásunk a hiányszemlélet helyett a bőségtudatosság jegyében szolgálja pénzkezelésünket és pénzkezelési szokásainkat. Ezért a tananyagban fontos szerepet kapott a pénz és bőség blokkok feltérképezése, a gondolkodási sémák átállítása szegénységtudatosságból bőségtudatosságra. PénzVonzás és BőségTeremtés leckéi tartalmazzák  a legfontosabb tudni-és tennivalókat a bőségbe vezető úton a fizikai, érzelmi, értelmi és spirituális síkokon. A Hibajegyzéken túl Motivációs segédlet is segíti a szemléletbeli váltást, szokások megváltoztatását.

Ára: 20 000Ft
Az első 50 nap után plusz 38 napos online program

Milyen témákat ölel fel a teljes személyes pénzkezelést oktató önfejlesztő program?

Témák:

1. Idő és pénz…Te határozod meg, hogy mennyi van belőle és mire használod őket!
2. Pénzügyi Önismereti Alapozás
3. A pénz fut utánad, vagy még mindig Te futsz a pénz után?
Pénzügyi Önelemzés 1: Fókuszban Te és a Pénz
4. A Pénzmágnesed
Pénzügyi önelemzés 2.Vonzod vagy taszítod a pénzt?
5. Személyes pénzmenedzsment elméleti és gyakorlati tudnivalói  –avagy az anyagi biztonság megteremtése
6. Pénzügyi Önelemzés 3.: Személyes pénzügyi helyzetfelmérő
7. Pénzügyi Önelemzés 4. Hozott mintáid korlátok vagy ajtók?
8. A Költségvetés miértje és hogyanja
9. Költségvetés készítés a gyakorlatban
10. Költségvetés készítés 2. Elemzés
11. Költségcsökkentés hogyanja
12. A Túlköltekezés Okai, Vásárlási szokásaid felmérése, Költségcsökkentési tippek
13. Adósságkezelés és pénzügyeid rendezése: személyes stabilitás terv kidolgozása
14. Pénzügyi IQ és Jövedelemszerző lehetőségek, bevételnövelő alternatívák
15. Célorientált Pénzügyi tervezés a gyakorlatban
16. A szegénységtől való félelem
17. Válts szegénységtudatból bőségtudatosságba!
18. Pénz/Bőség blokkjaid feltárása
19. Pénztelenség és önszabotázs
20. A PénzVonzás titkai
21. BőségTeremtés
22. A bőség felé vezető út 11 lépése

***

Mire lesz szükséged a tanfolyami részvételhez?

A változtatás szándékára, aktív figyelemre és internetes hozzáférésre! Ha eljutottál oda, hogy változást szeretnél, hogy leszámolnál a pénzügyi analfabetizmussal és a kezedbe vennéd a pénzügyeid irányítását, akkor itt az ideje, hogy jelentkezz!

Mennyibe kerülnek az egyes csomagok?

Az egyes tanfolyami részek egymásra épülnek, áraik az alábbiak szerint alakulnak: 

1. STABILITÁS: Pénzügyi MentőÖv (1-9 leckék) – időben az első 25 nap: 10 000Ft

2. BIZTONSÁG: Tudatos Pénzkezelés (1-16 leckék) – az első szakasz után kezdődik folyamatosan: 15 000Ft

3. FÜGGETLENSÉG: PénzVonzás és BőségTeremtés (1-22 leckéig) Az első két szakaszt követően folytatódik: 20 000Ft

4. LEGJOBB ajánlat: A három csomag egybe 30 000Ft-ért.

A legjobb ár-érték arány eléréséhez rendeld meg mindhárom tanfolyami részt, így együtt 45 000Ft helyett 30 000Ft-ba kerül a teljes tanfolyam!

Fizetési információk, a jelentkezés és megrendelés menete:

  • Az alább található  regisztrációs űrlap segítségével adhatod le a megrendelésedet. Kérlek figyelj oda az adataid pontosságára!
  • A megrendelés elküldése után, visszaigazoló levelet kapsz a megadott e-mail címedre, melyben minden további teendőről és tudnivalóról tájékoztatunk (pl. fizetési információk – adatok, tanfolyami tudnivalók)
  • Fizetni átutalással, PayPalon vagy rózsaszín postai csekken lehet. Részletes információk a megrendelés után érkeznek, az említett visszaigazoló levélben.
  • A tanfolyam díjának megérkezése után, e-mailben küldjük számodra az online oktatási felülethez való linket, tennivalókat.
  • A számlát a megadott címre postázzuk. Cégnévre szóló számlát csak akkor áll módunkban kiállítani, ha megadod a cégnevet, cég számlacímét és céges számláról utalod a pénzt.

JELENTKEZÉS:

Keresztnév:*
E-mail:*
Vezetéknév:*
Postacím:*
Számlacím:*
Melyik pillért szeretnéd? (I. Stabilitás, 2. Biztonság, 3. Függetlenség, vagy 4. egyben a három):*
Kéred-e a Pénz Boldogít című könyvet kedvezményes áron?:*
Megismertem és elfogadom a GDPR-t és ÁFSZ-t:

 
***
Az elektronikus úton leadott megrendeléssel kapcsolatos információk:

1.  A megrendelés leadásával tudomásul veszed, hogy a megrendelés szerződéskötésnek minősül, amely a Személyes Pénzkezelés oktatási program általad bejelölt csomagjára /csomagjaira vonatkozik.
2. Tudomásul veszed, hogy a tanfolyami részvételedet csak akkor tudjuk biztosítani, ha megérkezett a tanfolyami díjad.
3.  Tudomásul veszed azt is, hogy az elektronikus úton kötött szerződések esetén  jogod van, 8 napon belül elállni a szerződéstől. Ezt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak, és a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet mondja ki.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállás esetén kérünk írj egy megrendelést lemondó nyilatkozatot, röviden e-mailben. Köszönjük! A szerződést a megrendelés leadásával az InnoGlow Kft.-vel kötöd. Székhely: 1148 Budapest, Adria stny. 14. D. Kapcsolat: info-kukac-feny-forras.hu

Megosztás Facebookon

“Pénzkezelés – Pénzvonzás – Bőségteremtés: az anyagi biztonságért, jól-létért és függetlenségért!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Nagyon jó lenne végighallgatni az anyagot, de 32990 Ft a nyugdíjam, most vontak le belőle havi4490 Ft-ot mart az önkormányzati adókat nem tudtam befizetni. Ha lenne rá mód, hogy csak valami keveset kelljen fizetnem, akkor nekem is jól jönne a meghallgatása.
    Köszönettel
    Kati49

    Válasz
  2. Kedves Nikoletta! Nagyon szeretnék jelentkezni, de sajnos az anyagiak nem engedik meg. Kérlek légy szíves és tájékoztass, lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, hogyan tudnék arra a különleges kategóriára jelentkezni, amelyben annyit kellene fizetni, amennyit még el lehet “csenni” a házi költségvetésből! (sajnos alig 42 ezer forintos a nyugdíjam, nem panasz, jó hogy még van!)

    Válasz

Szólj hozzá!