2018: Mit hoz az új év? S Te mit hozol ki belőle?

2018: Mit hoz az új év? S Te mit hozol ki belőle?

Mindaz, amivé amivé válni jöttél életed során, ott szunnyad benned, arra várva, hogy kinyíljon, növekedhessen. A növekedésed tapasztalásai során pedig egyre teljesebb önMAGaddá válsz. Csiszolódsz, lemetszed évről évre a már elhalt ágakat, de folyton-folyvást törekedve növekedsz tovább. 2018 a Meghaladás éve lehet számodra is, állj neki vagy menj tovább ott, ahol megtorpantál! Ideje kilépned mindabból, amiben megragadtál.
Boldog új esztendőt kívánok Neked és egy olyan új évet, melyben szíved álmai sorra valósulnak meg! A Ragyogást kívánom Neked, s vele az önfelvállalás bátorságát és örömét.
2018 numerológiai értelemben a 18-as útján elért 9-es minőséget erősíti fel. A 18 az út röviden azt jelenti, hogy Isteni Önvalód megvalósításába kezdesz, mely úton a belső erő próbáját kell épp most megélned. A Belső erő (erről volt szó bővebben a 3. adventi  heti üzenetben és videóban!) – ahhoz kell, hogy akkor is merj tovább menni, amikor úgy tűnik minden összeesküdött ellened, amikor semmi nem sikerül és akkor is, amikor a környezeted mindent  megtesz azért, hogy lehúzzon, lebeszéljen, leértékeljen, úgymond “le-teremtsen”. Az önazonos teremtés, az önvalód és ezáltal az önmegvalósításod útján való ÉN-teremtésed próbája az, hogy tudatosan tovább mész a saját utadon, avagy eltévelyedsz, letérsz utadról és a mások által járt, előírt, megszabott utakon mész tovább.
Mindezt felerősíti az Integrált Számmisztika szerinti értelmezésben a 18-as HOLD üzenete. A lélek sötét éjszakája, ahol az én megpróbáltatik, a saját belső félelmeivel megküzd. Célja legyőzni saját démonait, saját kihívásait, és meghaladja múltbéli önmagát. Közelebb kerülve valódi ÉN-MAGjához. Az úton megismeri önmaga részeit, saját félelmeinek a külső környezetre való kivetítésein keresztül tükörbe néz. Összegez, szintetizál és ezzel egy magasabb ÉN-minőségű szintre érkezik. Ez már a cél a 9-es eszencia üzenete.
Mindezek a kétezres évek 18. stációjának beavató útját rajzolják ki. De beszéljünk arról is, ami a nagyobb kép. Minek a 18. stációjáról van szó? Erről az év teljes összegszáma mesél nekünk, ami 2018 esetében a 11-es mesterszám. Az áttörés, a komfortzónából való kitörés, korábbi már korlátozó hitrendszereink meghaladása, ÉS a meghaladás üzenetét vetíti elénk. Tehát felismerhetjük idén mi tart vissza, késztetést érzünk vagy kapunk arra, hogy kilépjünk megszokott kereteink, szokásaink közül, új utakra lépjünk, avagy új utakat teremtsünk.
Kiegészítő üzenet VIDEÓBAN:
https://www.facebook.com/everness/videos/882726845238395/
Én kifejezetten izgalmasnak tartom mindezt, főleg mert a születésnapomkor húzott kártya is a 11-es volt. Úgyhogy szépen felerősíti a belső utamon már fél éve járt minőséget a külső idő évszáma. A félelem helyett a meghaladás, a továbblépés útját járjuk idén mindannyian. Hangsúlyozom…járjuk együtt ezt az utat. Azaz másokra is kihatnak ezen energiák, másokat is változásra késztetnek. Ez toleranciára, együttműködésre és együtt változásra hív bennünket, mindannyiunkat.
Mire készít fel mindannyiunkat ez az év? Mi jön majd 2019-ben?
A belső változással áttörés, továbblépés, változás érhető el. A Nap évéig – 2019 – ez a feszültség még növekedni fog, utána viszont csak akkor tudsz ragyogni, ha már átrobbantottad a belső gátjaidat. Mielőtt szétrobbansz belül, inkább nyomás belső munkát végezni, illetve külső fizikai tevékenységeket, mozgásfélét végezni….
Szívesen segítek belső munkádban:
EGYÉNIBEN

  • személyes konzultáció/coaching ülés formájában: életvezetési, önmegvalósítás coaching/tanácsadás, PersonaScope elemzés: mi a küldetésed, hogyan menj tovább onnan, ahol most vagy, ahol elakadtál
  • blokkoldás formájában a kineziológia, a SzInT egyéni állítás és a Szinkron coaching/tanácsadás/terápia segítségével
CSOPORTOKBAN
  • Méh-Erő Körök 2018. január 10-től indul az új csoport: Bővebben a MéhErőKörökről>>>
  • AranyAsszony Estek és Tanfolyamok
  • Szinkron ÉletRendszer előadások és tanfolyamok az önmegvalósítás útját kísérően
  • Több mint 20 önfejlesztő online tanfolyam segítségével

SEGÍTŐKNEK KÉPZÉSI, TOVÁBBKÉPZÉSI VONALON

Aki pedig megérkezett oda, hogy mások számára szeretne segítővé válni, vagy segítő technikáit bővítené a szakmai képzések várják:
  • Life Coach képzés>>> Női/Férfi/Karrier/Párkapcsolati/Önmegvalósítás specifikumokkal 2018. január 26-tól
  • PersonaScope személyiség és életút elemző Tanácsadó
  • SzInT tanácsadó/állítás vezető 2018. októbertől
  • TEK kineziológus képzés 2018. márciustól
  • Női Kör Vezető 2018. áprilistól
  • MéhNővér 2018 novembertől
Ha személyes fejlődésedről, harmonikus élet-teremtésről van szó, akkor lesz társad és segítséged benne 2018-ban is!
Számíthatsz rám.
A helyemen és a küldetésemben állva segítelek Téged. Továbbra is. 
Szeretettel és fénnyel:

  Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és  terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!