Ősz – a bőség ünnepe

Beköszöntött az ősz is, forog tovább az évkör kereke. Bár korábban nem volt kedvenc évszakom az ősz, egy ideje megláttam benne a szépségeket és áldásokat.

Ma már rácsodálkozom a színes levelekre, az eső áztatta föld és az avar illatát szívesen szívom magamba; s hálás vagyok a természet őszi “terülj-terülj asztaláért”. Zamatos bogyók, magvak, őszi gyümölcsök – roskadásig teli fák, begyűjtés – dióval, mogyoróval teli zsák. Nem tudok másként mindezekre tekinteni, mint hálával és örömteli életszerelemmel.

“Az ősz az, amikor Föld Anyácska Ünnepel. Gyere Anycika (így hív a kisfiam, amikor kedveskedik), gyűjtsünk diót, csipkebogyót… galagonyát. Ünnepeljünk vele!”

Szokásosan kisfiammal együtt készítettük az évkör-fordulós házi oltárt, melyhez ez alkalommal a barna-óarany és rózsaszínek kapcsolódtak. A gyűjtött terményeket is elhelyeztük, és gőzölgő almás-cseresznyés mézes teát kortyolgattunk. Szép az ősz 🙂 .

Ha van kedved nézd meg a facebook-on a képeket róla>>>

Aggodalom és Szűk-ség helyett Bőség és Öröm

Mára az ősz összekapcsolódott az ünneppel. Az élet és a Föld ünnepel. Már csak nekünk kell így tekinteni az esőre, a szürke égboltra, s az egyre hidegebb időre.

Nézhetjük a szürkeséget és panaszkodhatunk a rossz időre, kedvetlenségre, vagy akár a túlhajszoltságra, pénztelenségre és szűkség-re.

De dönthetünk úgy is, hogy a szépet, a bőséget és az állandó MINDEN VAN életérzésre gondolunk, s ezt erősítjük.

A VANságban, bőségben fogantak az őszi programjaim, melyek, ha szeretnéd segíthetnek benned is átfordítani az aggodalmakat, örömteli és könnyű teremtésre, a szűk-séget a bőségre.

Kezdetnek, ha van kedved olvass tovább:

>>>Ébredj fel a Pénz-Álomból!

Remélem hamarosan találkozunk!

Teljes, örömteli életet kívánok  Neked!

 Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és  terapeuta

női önmegvalósítás specialista

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.