11:11 Tizedik Kapu horgonyzás – élményeink:)

Tegnap, szeptember 11-én a 11:11 folyamaton belül a 10. kaput horgonyoztunk egy különleges, a pillanatból nyíló együtt-teremtésben. Föld-szerte horgonyzócsoportok kapcsolódtak egymással és a többi csoporttal, egységes láncot, a Földet körülölelő karokat alkotva, hogy egy szándékban egyesülve, végtelen szeretetben együtt táguljunk tovább a Legteljesebb Önvaló itt és mostban való megélése felé.

Csoportunk jó idővel még a nemzetközi folyamat megkezdése előtt találkozott, hogy a kellő pillanatban készen álljunk. Az első hangolódások és a világ többi csoportjával való kapcsolódás közben felkészültünk a folytatáshoz. A kapuk mudráival megérkeztünk a soron következő kapu horgonyzásának folyamatába.

Az őrzők helyt-álltak, a MAG-ban dolgozók tették a dolgukat, s közben ki-ki megpihent egy kicsit. Lótusz Szívben táncoltunk, együtt-létben megtapasztaltuk és egyesítettük Földi és Csillaglényünket, a Szent Spiráltáncokban kapcsolódtunk a tizedik kapu energiájához és valósággal “átkapuztuk” egymást az Igaz Önvalónkba, a téren és időn túlra, a legteljesebb VAN-ságba, ahol teljességgel azzá lehetünk akik vagyunk. Ebben megpihentünk és gyakoroltuk formán és neveken való túl-látást, az Egy szemével látást, az egymással való lélektől-lélekig szóló kapcsolódást. Egymást a legteljesebb ragyogásba emelve és abban megtartva búcsúztunk egymástól…egy kis időre…hogy aztán újra össze-összetalálkozzunk az éterben és a fizikai valóságban is.

Köszönöm Neked, hogy ott voltál velünk és köszönöm mindazoknak, akik lélekben erősítettek bennünket a folyamat során!

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.