A mai nap energiaminőségei – elemzés + 10 milliószoros napi ajándékok

Ma napfelkeltétől ismét 10 milliószoros teremtő erejű napra ébredtünk. S ennek kapcsán ismét ingyen hallgathatsz 6 hangfelvételem. De mielőtt ebbe belevágnál…olvasd még tovább, hogy mit hoz a mai nap energiája:

2013.02.25.

A Vénusz évében járunk a számmisztika számításai alapján, de még a kínai holdévek alapján is nőies, azaz yin kígyó évébe léptünk február 10-ével. Az év maga ezért remekül alkalmas a harmónia létrehozására minden életterületen, de különösen a kapcsolatok, párkapcsolatok terén. S mindazon területeken ahol a szépség és a harmónia fontos lehet, tehát a személyiségünkön belül és azon kívül az élet-terünkben, otthonainkban.

A harmónia, vagy ahogy én hívom a Női(ség) Újjászületés évében járunk, s annak is második hónapjában. A kettes pedig önmagában is nőies minőségű. Ezért – és a csillagállások alapján is – az intuíciónk és a belső vezettetés meghallása és az intuíció alapján való cselekvésre tanít ez a hónap. Még nincs vége, s a mai nappal kapunk még egy erőteljes átalakító, de egyben gyógyító hullámot is. Hiszen a nap száma a 7-es, mely a gyógyulás és gyógyítás száma. Ahogyan ezt a mai nap elérhetjük- megélhetjük az viszont 2 módon is történhet:

1. egyrészről a 15-ös Ördög kísértést hozó, diszharmóniát keltő energiájában. Tehát mindazok, akikkel ma találkozol és feldúltak, kiegyensúlyozatlanok, reményvesztettek, ezen a minőségen keresztül választották a gyógyulást. Tehát a dolgod velük – vagy magaddal, ha így érzed magad, a középpontba kerülés, a belső harmónia – akár percekre történő helyreállítása!. Légy embertársaidhoz ezért türelmesebb ma. A legjobb, ha magad és a társaid figyelmét is pozitív, örömteli dolgokra fókuszálod. Így a belső, s külső környezet átalakul és könnyebb lesz a harmóniát megélned, fenntartanod.

2. másrészről a 6-os Szív-választás energiájában, mely harmonikus, örömteli és szeretetteljes. Ha a napodat már így tudod indítani, akkor könnyebb lesz meg is tartanod. Törekedj ma arra, hogy bármi is történjen és bárkivel is találkozz a saját szíved hangjára figyelj, s azt cselekedd csak meg, amivel a szívedben jól érzed magad. De azt a választást, amit jónak érzel odabenn és harmóniában vagy vele fejezd ki és lehetőség szerint cselekedd is meg ma. Ha erre nincs lehetőséged a mai meditációk végén alkosd meg azt a képet és érzést, amiben megéled a legteljesebb harmóniát az életedben, kapcsolataidban.

Összességében tehát a 7-es gyógyító minőségű napot használhatjuk a szívünk útjában való hit megerősítésére és kifejezésére; s a szívünkben született vágyaink megteremtésére; s a kapcsolataink gyógyítására – szeretet és megértés általi felemelésére.

Ajándékok mára!

A mai, 10 milliószoros napi ajándékokkal is szeretnék Neked segíteni a fájdalomtested feloldásában, az örömteli élet megélésében:

Ha még nem tudod, hogy miért jelentenek csodás lehetőséget ezen napok, érdemes elolvasnod egy összefoglaló írásomat a 10 milliószoros napokról és a 6 ajándék  hangfelvételt a 10 milliószoros napra! Teremtsünk együtt egy varázslatos jelent!>>>

Különleges nap ez a mai, hisz 10 milliószoros erejű teremtő nap van,  mely a Tibeti buddhista hagyományok szerinti legerősebb gyógyító és teremtő napok egyike az évben. A világon olyannyira elterjedté vált, hogy immár az egyszerre, egy időben, egy szándékkal teremtő gondolatok ereje alapján is óriási hatásúvá váltak ezek a napok. Érdemes kihasználnod Neked is!

Hogyan? Ebben adok most segítséget, fogódzókat és remélem lélekemelő órákat:)

A mai ajándékokkal kívánok számodra is gyönyörű, varázserejű napot és a szíved vágyainak beteljesülését!

>>>Szívesen veszem a visszajelzésedet a hanganyagok oldalán a benned születő felismerésekkel, gondolatokkal együtt! Örülök, ha így fejezed ki köszöneted az ajándékokért!

***

…és igen, ha szeretnéd tovább ajándékozhatod barátaidnak mindezeket, hogy ők is részesüljenek belőlük!

Küld tovább ezt a linket:

6 ajándék  hangfelvétel a 10 milliószoros napra! Teremtsünk együtt egy varázslatos jelent!

Gyönyörű és áldásos napot!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

nőiségfejlesztő terapeuta és női önmegvalósítás tanácsadó

 

 

Programajánló:

 

Párban még szebb az élet

Február 27. 9:00-16:00, Budapest, Erzsébet krt.

SorsFordító Párkapcsolati Blokkokat állító és oldó Tréningnap

Családállítás + drámamódszerek + kineziológia a blokkolt életterületek oldásáért:

Bővebben a módszerről és arról, hogy milyen kapcsolati problémákat érdemes állítóként hozni, s miért érdemes képviselő résztvevőként, gyakran még az állítókhoz képest is intenzívebb személyiségfejlesztő napot megélni: Személyiség Integrációs Tréning Párkapcsolati nap>>>

***

Február 27. szerda este 19:00-21:30, Budapest, Erzsébet krt. 

Párhiánytól az ÉdesKettesig

előadás, gyakorlatok és meditáció. Ajánlott: párnélkülieknek, hogy értsék miért nincs és hogyan lehet párjuk, párban élőknek, hogy a szerelmet visszahívva jobb legyen a kapcsolatuk.

Díja: 3500Ft, pároknak 500-500Ft kedvezmény. Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre.

***

HETI könyv AKCIÓ:

Váltsd Valóra az Életed! – célmegvalósítás könyv és Célmegvalósítás Aktivátor Könyv

A két könyv együttes,  péntek éjfélig történő  megrendelésével:

1500Ft kedvezménnyel, 7500Ft- helyett 6000Ft

A szerdai programokon, személyes átvételnél még a postaköltséget is megspórolhatod!

Útmutató a lépésről-lépésre felépített célmegvalósításhoz és inspiráció, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess:

  • Valóban a Tiéd a célod?
  • Célkitűzés mesterfogásai és buktatói
  • Célmegvalósítás akcióterv
  • hibagyűjtemény és megoldások
  • Önmotiváció és inspirációs anyagok

Bővebben a két könyvről, a könyvek előszavaival:

Váltsd Valóra az Életed! A célmegvalósítás mesterkulcsai>>>

 

Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR: célkitűzés, célmegvalósítás, inspiráció – lépésről-lépésre követhető gyakorlókönyv>>>

 

 

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.