Avalon, Glastonbury, Istennő Konferencia 2019

goddess conference

Istennő Konferencia 2017.

Eljött az idő, hogy a magyarság és a magyar tudás megjelenjen a  nemzetközi köztudatban. 2000 óta követem és kutatom az istennő kultuszt, olvasom a nemzetközi szakirodalmat. Sajnos a magyarság tudása semmilyen módon nincs benne megjelenítve. Ha mégis, akkor negatív előjellel történik rá utalás.

goddess conference

Istennő Konferencia 2018

Pedig nagyon fontos tudáskincsünk és tárgyi leleteink vannak, a magyar szakrális tudás, Istenanyánk, Nagyboldogasszony és maga az Aranyasszony tradíció kiemelt figyelmet érdemelne. Hazánkban ennek évről évre ahol csak lehet minden fórumon hangot adok. Két ízben már a nemzetközi Istennő Konferencián Glastonburyben is teszem ezt ahol és ahogyan csak lehet.

Most az a megtiszteltetés ért, hogy 2019-ben az előadók és a workshop tartók közé is csatlakozhatok. Képviselem hazánkat. Célom a magyarságot újra felhelyezni a nemzetközi térképre és a magyar tudást méltó helyére emelni a külföld szemében. 💖

goddess conference glastonbury

2019 Istennő Konferencia témája a Nap kultusz, nap istennők

Gyere Te is az Istennő Konferenciára!

Szeretném, ha együtt állhatnánk fel a megnyitón Glastonbury Városházán, ami a Konferenciának otthont ad – képviselve hazánkat.

Időpont: 2019. július 30-augusztus 4. 

—>Ha szeretnél jönni a Konferenciára és szuperkedvezményes jegyet szeretnél hozzá, akkor jelezd itt felém itt az alábbi űrlapon! 

 

Avalon szakrális út a Grál Misztérium jegyében

Maradj velünk, vagy csatlakozz a konferencia után és járd be velünk Avalon szakrális terét. Az utazást a férfi és női beavató út, és a szerelmetes Grál misztérium jegyében tartom.

—>Ha szívesen csatlakoznál Glastonbury járó szakrális Avalon Grál Misztérium úthoz, jelöld kérlek az az opciót és tájékoztató levelet küldök a részletekről számodra.

E-mail cím:*
Keresztneved:*
Vezetékneved:
Melyik programra jönnél?: Istennő Konferencia július 30-augusztus 4.
Avalon szakrális út aug. 6-10 között tervezettenAbout Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.