Kedvezményes Everness Bérlet – vedd meg most a jegyárváltás előtt!

Everness kedvezményes bérleg

2017 nyár: Tündérkert

Tavaly nyáron közönségbeszavazással kerültem színpadra, Tündérkertet építettem, ősszel Szer-Elem sátrat, idén az Everness Nagykövete lettem. Mert olyasvalami történik ott, amit érdemes támogatnom. Tudatosság, életöröm, együtt-teremtés. Nekem ezeket jelenti elsősorban az Everness. Éljük meg együtt!

Ha tervezed, hogy jönnél az idei Everness Fesztiválra és még nincs heti bérleted ezzel a 2000Ft-os kedvezménnyel érdemes élned. S ha május 14-éjfél előtt felhasználod, még a jegyárváltás előtti árral is tudsz élni. Utána emelik az áraikat. Érdemes heti bérletet venni, mert a napi jegyek arányaiban sokkal több kerülnek! A heti bérlettel a sátrazás is ingyenes! Aki igényesebb azoknak a mobilházakat ajánlom.

VEDD MEG A HETI BÉRLETEDET OLCSÓBBAN, az alábbi linkre kattintva fizetéskor az ajánlói kód megadásánál írd be a 60-as számot!

Ha tehát szeretnél élni a kedvezménnyel még a május 15-i jegyárváltás előtt kattints ide érte – KEDVEZMÉNY KÓDOD: 60 >>>

Ha még nem tudod mi is az Everness…

Az ország legnagyobb életmódfesztiválja, melyet idén 6. alkalommal rendeznek meg. A fesztivál programja színesebb mint valaha, 20 színpadon mozgás, tánc és zenei programok váltják egymást, emellett pedig számtalan előadás, workshop biztosítja az igazi Everness-hangulatot.

Mikor és hol lesz ez idei Everness Fesztivál?

Június 20-25. között szerda déltől hétfő délig, hogy elkerüld a vasárnap délutáni csúcsforgalmat és teljes értékű pihenő- és feltöltődő nappá váljon a vasárnap is! Támogatják az egész család közös fesztiválozását is, ezért a belépés 14 év alatt díjtalan.

A Fesztivál helyszíne Alsóörs, azon belül pedig egy kulturált, jól felszerelt egész éven át működő Camping területe közvetlenül a Balaton parton.

Ideális nyaralás lehet a család egészének, miközben tartalmas programokon is részt vehettek.

Neves külföldi és hazai előadók…

Akik már biztosan ott lesznek:

Dan Millman, Neale Donald Walsch, Feldmár András, Acharya Shree Shankar, Tom Peter Rietdorf, Müller Péter, Soma Mamagésa, Gánti Bence, Tribali, Netanel Goldberg, a Merope, Stepan Christanov, a Samsara Boulvard, a Sirius World Music, és még sokan mások.

Találkozzunk ott!

Jómagam is ott leszek az előadók között az Evernessia nagyszínpadon és saját rendezvényhelyszínnel. A tavaly nyári Tündérkert és az őszi Szer-Elem sátor után az ÉDENKERTet tervezzük megépíteni számotokra. 5 napon át számos előadás, workshop és szertartás vár rátok, melyet az Aranykor Iskolájának tanítványaival, köztük kiemelten a Méhnővérekkkel és vendégelőadókkal együtt tartunk az Everness szívében. Erről a nagyszerű teremtésről még írok Neked….mert a története és a megvalósulása is tanítás, lelkesítés lehet a számodra.

Everness heti bérlet kedvezmény

Kedvezmény kódod: 60

VEDD MEG A HETI BÉRLETEDET OLCSÓBBAN, spórolj 2000Ft-ot!

Fizetéskor az ajánlói kód megadásánál írd be a 60-as számot!

Ha tehát szeretnél élni a kedvezménnyel még a május 15-i jegyárváltás előtt kattints ide érte – KEDVEZMÉNY KÓDOD: 60 >>>

Figyelem:


a kedvezmény csak heti bérletre érvényes és csak ezen a linken keresztül kattintva a 60-as ajánlói kód megadásával.

 

 

Várunk szeretettel az Evernessen az Édenkertben és annak programjain!


Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

Share This:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.