Női Energetikai Rendszer Előadás és Gyakorlati Útmutató

Női Energetikai Rendszer Előadás, Gyakorlati Bemutató

A Női Teljesség Jegyében

2014. szeptember 17. -én este, 19:00-20:30 óra között

Mi várható ezen az estén?

Az előadás részben a női energetikai rendszert mutatom be – elméleti és gyakorlati szempontból, kiemelve a legfontosabb energetikai központjainkat, – melyek NEM AZONOSAK a hagyományos csakrarendszerrel. A női energetikai központok tisztítása és energetizálása alapvető a női egészség visszaállításában, fenntartásában, megőrzésében testi és lelki szempontból egyaránt. Az este során bemutatok egy módszert, mellyel a teljes női energetikai rendszert karbantarthatjuk. A módszer neve “Női Energia Fitnesz”, mely a taoista chi-kung női gyakorlatokra és a tantrikus jóga gyakorlatra épül, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal.

A gyakorlatok kiemelt célja, hogy általuk visszatalálhass a nőiséged csodájába, újra felfedezd örök női értékeidet és újra élhess a női erőddel. Segítségükkel tisztítható a kollektív női fájdalomtest is, mely tudattalanul hat ránk (és pl. eleve kódolja a szülés vagy a menzesz fájdalmasságát, a hozzá kapcsolódó félelmeket!).

A program egyben a Női Energia Fitnesz Tanfolyam alapozó alkalma, mely előkészíti és megalapozza a többi egymásra épülő estét, átfogó képet ad a női energetikai működésekről, azok blokkjairól és a női erőforrásaink újra magunkhoz vételét szolgálja.  A program tanításai önmagukban  nőiségfejlesztő hatásúak, tehát külön is ajánlhatók.

A tanfolyami részvétel nem feltétel, nyitott ismeretterjesztő programról van szó. Ezen első alkalom nyitott mindenki számára, bevezető -átfogó rálátást adó és gyakorlati útmutatásokkal szolgáló este a női energia rendszerről.

Az est részvételi díja: 1 500Ft

INGYENES, ha:

  1. részt veszel a 2014. október 1-jén induló NEF kezdő tanfolyamon>>> Bővebben  Női Energia Fitnesz Kezdő Tanfolyamrók>>> 
  2. vagy korábbi NEF kezdő tanfolyamot végzetél, bejelentkezést kérek a létszám korlát miatt!

Ajánld a programot másoknak is a link továbbküldésével és beszéljétek át a kapott nősiég tanításokat egy barátnős beszélgetésben:

Női Energetikai Rendszer Előadás és Gyakorlati Útmutató 2014. szeptember 17-dikén este, 19:00-20:30 óra között>>>

A program helyszíne: Grál Ház. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.  A díjat a helyszínen kell majd rendezni.

Jelentkezés:

Ha szeretnél jönni a programra küld az “Női Energia” szavakat a gralhaz kukac gmail.com címre és válaszlevélben küldöm a visszaigazolást!

 

Várlak szeretettel a női teljességedet segítő esten!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

Női Energia Fitnesz oktató

női önmegvalósítás specialista

www.noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

www.szemelyisegintegracio.hu

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.