Október 31: Elengedés-Felszabadulás Est

férfi és női energia rendszer

Férfi és Női Teremtő Erők aktiválása: méh tér és férfi teremtő erőközpont tisztítással, gyógyítással

Elengedés-Felszabadulás Est

* a múlt sebeinek, fájdalmainak elengedésével, a teremtő erőink felszabadításáért *

előadás *meditáció * blokkoldó gyógyítás

2018. október 31. szerda, 19:00-22:00


—–> Jelenleg még 2 hely van erre a programra


Az Élet Megszentelt, s benne a Elmúlás is az. Az élet változások egymásutánja, melyben az elmúlás egy szükségszerű beavatás. Az elmúlás beavatás a Változás Megengedésébe. A változás pedig örök, ahogy az élet is az – állandó áramlás és átalakulás.

Ez előadásban szó lesz az elmúlásról, a szakítás, válás, halál és a gyászmunka pszichés folyamatáról, mely elkísér az ELENGEDÉSBE, sokszor a megbocsátáson, és a jótékony felejtésen keresztül, A FELSZABADULÁSON ÁT végül a továbblépés felé. Az előadást meditáció és szertartás követi, mely segít megélni az elengedés folyamatát és a szeretet-egységében való lelki békével átitatott megpihenésbe visz.

E nehéz témákat gyógyítani segítendő átadásra kerül egy a teremtő erő központjainkat tisztító gyakorlatsor, kifejezetten az elengedést-önfelszabadítás kapcsán:

 • Múlt lenyomat-tisztító méh-gyakorlat és meditáció nőknek
 • MagUra Férfi  Gyakorlat és Meditáció férfiaknak
 • Méh Áldás és MagUra áldás a felszabadulásért, továbblépésért
 • Női Energia Gyógyítás  és Férfi Energia Gyógyítás

FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK IS, PÁROKNAK KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT!


A méháldások és magura áldások minden esetben a férfi és női teremtő erők központját aktiváló ismeretterjesztő, a nők számára méh tudatosságot ébresztő, méh teret gyógyító együttlét, a férfiak számára teremtő és nemző képességük és erejüket, férfi nemi szerveiket gyógyító alkalmak.

Ezúttal a múltbéli, fájdalmas emlékek, nőktől és férfiaktól kapott sebek gyógyításáért, ezzel a teremtő erőink felszabadításáért dolgozunk. Ha lehúz a múlt, úgy érzed ismétlődőek a problémáid, vagy szeretnél, de nem tudsz továbblépni akkor nagyban segít számodra az esti előadás, majd főként a gyakorlat átadása és blokkoldó méháldás és magura áldás.

Az előadás szokásos témái, az évköri aktualitásokkal:

 • női energia rendszer és benne a méh szerepe
 • férfi energia rendszer és benne a férfi nemi szervek szerepe
 • a férfi és a nő ciklusai
 • a női vérmisztériumok
 • a férfi életút misztériumai
 • beavató kapuk a nőiség útján
 • beavató kapuk a férfi útján
 • a női/férfi szexualitás és blokkjai
 • a női/férfi szexualitás blokkjainak oldása
 • a teremtő központok tisztításának jelentősége és hogyanja (Méh Erő és Magura gyakorlatok)
 • a női nemi szervek és blokkjainak gyógyítási lehetőségei
 • a férfi nemi szervek és blokkjainak gyógyítás lehetőségei
 • + évköri aktualitásként a múlt sebeinek, fájdalmainak elengedésével, ezzel az erők felszabadításával, a kapcsolódó blokkok oldásával foglalkozunk ezen az alkalmon

Nőknek: Méh tisztító és méh energetizáló meditáció:

A személyes belső megtapasztalást segítendő a méh előadás után méh meditáció során belépünk a méh szakrális terébe, élesztjük annak energiarendszerét. A meditáció során egy  olyan méh tisztító és méh energetizáló technikát is megtanulsz, melyet otthon biztonsággal magad is végezhetsz az est után.

Nőknek: Méh Áldás és Méh Gyógyítás:

Az előadás és meditáció után tovább mélyítjük a belső megtapasztalás lehetőségét a méh áldás és méh gyógyítás kezeléseivel. Minden résztvevő személyes méh rituálé formájában kap méh áldást és méh gyógyítást. Ebben MéhNővérek képzett csoportja is segítségünkre lesz.

Férfiaknak: Férfi teremtő központ tisztító és energetizáló meditáció

A személyes belső megtapasztalást segítendő az előadás utáni meditáció során belépünk a férfi teremtő központ szakrális terébe, élesztjük annak energiarendszerét. A meditáció során egy  olyan férfi energia-tér tisztító és erő központ energetizáló technikát is megtanulsz, melyet otthon biztonsággal magad is végezhetsz az est után.

Férfiaknak: MagUra áldás és férfi energia gyógyítás

A MagUra gyakorlatok a férfiak számára is lehetőséged adnak a belső megtapasztalásra teremtő központjuk és a hozzájuk kapcsolódó energia működésük kapcsán. Minden résztvevő MagUra áldást is kap, s vele férfi energia gyógyítást is.

Az Erők Felszabadulása egyben ünnep is együtt-ben:

A már így is tartalmas programot közös ünneppel zárjuk. Lesz benne eszem-iszom, csupa olyan étekkel és itallal. Szánunk időt a kötetlen, intim hangvételű női és férfi, valamint a közös beszélgetésre is.

Hol lesz a program?

A budapesti Grál Házban kerül sor az első Méh Ünnep megrendezésére: 1073 Erzsébet krt. 58. 

Mennyibe kerül?

Hány fő részvételére lehet számítani?

A program a személyesen adott méh áldás és méh gyógyítás miatt létszámában korlátozott.  Ha a létszám betelt várólistára lehet jelentkezni, ez esetben szólunk, ha van felszabaduló hely, illetve a következő alkalommal előjelentkezési lehetőséged van.

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Kérsz könyvet?: 

 

 

 

 

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.