Akció: 9 éves a Női Önmegvalósítás Kincsestára

Augusztus 31-én 9 éve indult a N.Ö.K. azaz a Női Önmegvalósítás Kincsestárának (www.noionmegvalositas.hu) első honlapja. Azóta a kezdetekben még csak a tervekben szereplő tudástárrá válás megvalósult, hiszen az oldal és a hozzá kapcsolódó online tanfolyami zárt felületek tartalmukban folyamatosan bővültek és gazdagodtak.

9 éves a N.Ö.K!

A 10 milliószoros napok kapcsán szokássá vált mára 8 ingyenes ajándék hanganyag mellett az oldalon is számos ingyen hozzáférhető anyag van fenn, melyek között sok videóban is nézhető anyag is született.

Mára már szó szerint ömlenek belőle a kincsek:

A 9 év alatt például 

* 1022 cikk született
* 190 különálló tartalommal rendelkező oldal

Ha kíváncsi vagy mi minden született a 9 év alatt érdemes elolvasnod a 9 év rövid krónikáját>>>

A női önmegvalósítás művészete, a kiteljesedésünk felé vezető út és ennek segítése örök elhivatottságom azóta is, mely jócskán hozott belső fejlődni valót emberileg, nőiségileg, párkapcsolatilag és persze technikailag (pl. internetes jelenlét)….és ez nagyon jól van így. Örülök, hogy mertem hinni az álmomban és mertem elhinni magamról, hogy képes vagyok / képessé válok egy ilyen komplex, szerteágazó téma átfogására, gondozására, segítésére.

A gyümölcsök

Az oldalon keresztül mára 21 online tanfolyam segíti a nők kiteljesedését, a  7  nyomtatásban is megjelent könyv mellett:

N.Ö.K. Születésnapi AKCIÓS ÁRON  MEGVÁSÁROLHATÓ

7 NŐI ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEM

SZEPTEMBER 10. ÉJFÉLIG elküldött ÉS !!! UTALT rendelésekre vonatkoztatható!

A készletet tekintve van, amiből az utolsó darabokat lehet most  megvásárolni!>>>

  1. Nőiség Ezerszirmú Rózsája (4500Ft helyett 4000Ft) 
  2. Váltsd Valóra az Életed! Könyv (3500Ft helyett 3000Ft) – még 35db
  3. Váltsd Valóra az Életed! Aktivátor (3000Ft helyett 2500Ft) feladatgyűjtemény-és inspirációs könyv – még 30db
  4. Az Önmenedzsment MesterNŐje (3500Ft helyett 3000Ft) – még 28db
  5. Pozitív Énképfejlesztés Nőknek (3200Ft helyett 2500Ft) – még 20db
  6. A Pénz Boldogít! (3800Ft – 3000Ft) – még 16db
  7. Méh Erő Ébresztő (4500Ft helyett 4000Ft) 
Az AKCIÓS ÁRAK akkor a könyv és postaköltség előre utalása esetén érvényesek, avagy átutalással és személyesen átvéve valamelyik programomon. 

Az AKCIÓS ÁRHOZ ÍRD BE A MEGJEGYZÉSBE

A MEGRENDELÉSKOR, HOGY “N.Ö.K. SZÜLETÉSNAP”!

S ne felejtsd, hogy az akció a szeptember 10-éjféli elküldött és ÁTUTALT megrendelésekre vonatkoztatható! Azért így, mert szeptember 11-12-én postázok, a maradék könyveket pedig viszem az Evernessre. S igen, aki utalta 10-ig az Evernessen is át tudja venni a könyveket.

A könyvek különlegessége:

  • elméleti és gyakorlati ún. Self Coaching azaz önfejlesztő könyvek, 1 kivételével (Nőiség Ezerszirmú Rózsája) munkafüzetszerűen, önálló módon használhatóak, kísérő/tanácsadó bevonása nélkül adnak felismeréseket, személyes jól-lét fejlesztő javaslatokat.
  • személyes megtapasztalások: csak az a gyakorlat, tipp, tanács került a könyvek gyakorlatai közé, amelyik tényleg működik; s melyet személyesen kipróbáltam és számomra bevált. Ezek aztán második szűrésben csoportos tanfolyamok és online tanfolyamok során tovább szűkültek. Végül csak az maradt bent ami tényleg hasznos.
  • kifejezetten nőknek női problémákra írt megoldások

Hogyan veheted meg a könyveket?

1. A LEGKÉNYELMESEBB VÁLASZTÁS:  könyvek árát és a postaköltséget utalod (a postaköltség max. 2 könyv esetében súly miatt 1090Ft)

3. A LEGOLCSÓBB VÁLASZTÁS:  átutalod a könyv árát és személyesen bejössz értük a Grál Házba (Bp. VII. Erzsébet krt. 58.) amikor ott programot tartok- így nincs postaköltség 

Minden könyvet kérhetsz DEDIKÁLVA!

Ha így szeretnéd a könyv megrendelésekor a megjegyzéshez írd be, hogy kinek lesz a könyv, esetleg milyen alkalomra.

A KÖNYVEKET olcsóbban rendelheted meg SZEPTEMBER 10-ig utalva árukat, illetve a készlet erejéig itt – Megjegyzésbe írd be SZÜLINAPI AKCIÓ>>>  

S szeretném, ha tudnád, hogy könyveim megvásárlásával támogatod, hogy  következő könyv is megjelenhessen. Köszönöm!

Örömmel küldöm a könyveket, váljanak hasznodra, személyes jól-léted javára! 

Élj bátran a Női Önmegvalósítás Kincsestárának női kincseivel! 

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, TEK kineziológia oktató

életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

Share This:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.