MéhKirálynő Online Tanfolyam – építsd újra nőiséged, vedd vissza női erődet

MéhKirálynő Online Tanfolyam

MéhKirálynő

 • 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 • Előadás és Meditációs hanganyagok
 • Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével

INDUL: 2019. november 19.

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

 Az elmélyülést, belső mégélést, a méh-gyógyítását, erőterének aktiválását segítő meditációs hanganyagok segítik:

 •  a méh terében való elmélyülést és azon keresztül
 • saját női teljességed megismerését,
 • az erőid aktiválását
 • fokozódik  női önbizalmad
 • megnövekszik és megerősödik önbecsülésed
 • könnyebben és tisztábban tudsz kapcsolódni nőiségedhez
 • nőiségedet értékként, kincsként fogod látni, érezni a tanfolyam végére
 • megtanulsz örömmel élni női testedben

A tanfolyam tematikáját tekintve a következő  fejlődést jelképező spirálokon haladhatsz végig:

 • Első spirál: A méh terének megismerése, kontaktus kiépítése
 • Második spirál: A méh terének tisztítása, a kontaktus elmélyítése
 • Harmadik spirál: A méh terének gyógyítása, élő-közvetlen kontaktus megélése
 • Negyedik spirál: A méh erejének ébresztése
 • Ötödik spirál: A méh erejének aktiválása, erőforrások aktiválása
 • Hatodik spirál:  Teremtés a méh erejével
 • Hetedik spirál: Grál Méh, érkezés a MéhKirálynő minőségébe.
AnyaMéh élmények, anya-sebek, gyógyult anya kapcsolatok

A saját méh-erőnk aktiválásához szükséges anya-kapcsolati témáink feldolgozása is, ezért a tanfolyam része lesz az anyasebek és azok feldolgozására adott önismereti, önfeltáró fejezetek, meditációk is. Kifejezetten jó ez a tanfolyam a nőiségünk megélését megalapozó anyához, mint első nőiségünket mintázó nőhoz kapcsolódó viszonyunk rendezése. Fontos tér nyílik az anyasághoz kapcsolódó blokkjaink oldására, belső mintáink, félelmeink átírására édesanyánkkal, leendő édesanyává válásunk kapcsán. A már édesanyák esetében a megszületett és meg nem született gyermekeinkkel való szeretetteljes kapcsolódásra, anyasággal kapcsolatos blokkjaink okainak és mintáinak átírására.

Miért rendkívül fontos nekünk, nőknek, hogy begyógyítsuk az anya-sebet?

Sokan nem látják, hogy a nők felszabadulásának a központi, lényegi kérdése anya-seb. Az anyák és lányok közötti nehézségek és megoldandó problémák nagyon gyakoriak, mégis, nyíltan nem beszél erről senki sem. A tabu az, ami meggátolja, hogy beszéljünk az anya-sebből származó fájdalomról, s így az árnyékban, rejtve marad, ahol egyre tovább erjed és fekélyesedik anélkül, hogy ránéznénk.

Amint elindulunk ezen a gyógyulási folyamaton, lassan eltávolítjuk azt a projekciókból szövődő sűrű ködöt, ami miatt meg vagyunk rekedve, és tisztábban láthatjuk, elismerhetjük és szerethetjük önmagunkat. Többé már nem cipeljük anyánk fájdalmának terhét, ami miatt kicsiként tartottuk magunkat.

Az új generáció és egyben a világ anyjai vagyunk

“A világ anyjai vagyunk…És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahagyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszaadjuk a férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belelépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz világ sorsa is.” Marianne Williamson

Ajándék:
Az Online Tanfolyam része a MéhKirálynő Workshop  – személyes jogokat nem sértő -hangfelvételei is! Mely kapcsán így írtam: 
“A hétvégi MéhKirálynő workshop valóban intenzív folyamatokat és megéléseket hozott a résztvevőknek. Az első napon az Anyaméhhez kapcsolódó saját magzati és születésélményeket dolgoztuk fel, a második napon már a saját méh-terét aktiváltuk, gyógyítottuk és töltöttük. A két nap során többször éreztem, de kifejezetten a záró MéhKirálynő szertartásban a női energetikai avatás során úgy éreztem, hogy szoba méretűvé tágul a méhem és magában öleli a résztvevőket. Jómagam pedig az egész csoporttal körülöltek vagyunk a FöldAnyában és az IstenAnyában. “

Méhem dimenziókapu s a meditációk, szerek alatt a női őserő szava, a női bölcsesség szava nyilvánult meg. Emlékeztetett női teljes önmagunkra, a nők elvehetetlen, testben őrzött és generációról-generációra átörökített tudására, inkarnációkon átívelő tudására, dimenziókon átívelő egyetemes női bölcsességére. 

NagyBoldogasszony papnőjévé érésem és szentelődésem folyamatának idején megértettem szakrális, IstenAnyával való belső, női kapcsolódásom hátterét, működését és megszoktam, hogy bátran hagyatkozhatok a Méhemre. A szívem mellett a méhem vált legfőbb támaszommá. Ezen felismerések, tanítások is a tanfolyam kincseivé váltak.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 25 000Ft


Méh Erő Ébresztő könyv, a női teremtő erőd és női EGÉSZséged helyreállításáért. Építsd újra női önbizalmad, női önbecsülésed és belső támaszod.

Melyhez akciós áron (3 500Ft-ért, 4 500Ft helyett) rendelhető 1 darab  Méh Erő Ébresztő máig 5 kiadást megélt könyvem! A könyv házhozszállítási díja, amennyiben nem tudod személyesen átvenni Budapesten a Grál Házban, akkor hozzáadódik még (előre banki utalással fizetve 1600Ft – MPL futárszolgálat).


JELENTKEZÉS

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Számlacímed (ha számlát kérsz a céges számládról kell utalj!):
Kérem a Méh Erő Ébresztő c. könyvet kedvezményes áron (3500Ft + postaköltség 1600Ft házhozszállítás esetén):
Végeztél már nálam online tanfolyamot? igen/nem:
Egyéb megjegyzésed::


Ha a tanfolyam mellé kéred a kedvezményes árú Méh Erő Ébresztő könyvet, kérlek töltsd ki a szállítási adatok miatt ezen megrendelőlapot is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:* Postai utánvét
Banki átutalás és postázás (1600Ft belföldön)
Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:* Méh Erő Ébresztő 4500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 4500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 3800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 3500Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:
Méhem vezetett el a Női Bölcsességhez

Méhem szakrális terében időzve, energetikai gyakorlatokat végezve sorra nyíltak fel, születtek meg a Női Energia Fitnesz mozdulatsorai, s méhem dimenziókapuját kitárva érkeztek meg a szakrális tanítások a női élet egészét átfogó, a női életciklusok erejébe beavató Női Teljesség tanítások, s összerendeződtek a tanult légző-és energiagyakorlatok, mudrák, mozdulatok, pozíciók - melyek mára egy rövid és egy nagy formagyakorlatsorrá nőtték ki magukat. Nem véletlen, hogy a  Női Energia Fitnesz>>> tanfolyamokon is a női erőközpontjaink és köztük mindennek az alapja a méh és a méh erőnk áll a fókuszban.

Eddigi tapasztalataimat összegyűjtve olvashatod, hallgathatod a MéhKirálynő Online Tanfolyamban, majd a készülő Méh-Erő témában írott legújabb könyvemben. 

Addig is olvass tovább bátran az anyasebek témájában: AnyaSebek: a legmélyebb sebeink gyógyításra várnak!>>>

A tanfolyamhoz javasolt a Női fájdalomtest generációs-inkarnációs-kollektív női terének oldása. Erre az egyénileg kérhető személyes konzultáció/állítás/oldás mellett Méhkirálynő Workshop címen időnként személyes részvételi lehetőséget biztosító alkalmak vannak, az online tanfolyamot végzetteknek kedvezményes áron.  Következő Méhkirálynő Workshop hétvége>>>

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató

Női Energia Fitnesz Mester Oktató

 

Share This:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.