Új Női Könyv: Méh Erő Ébresztő

Méh Bölcsesség

Méh Erő Ébresztő könyv a női EGÉSZség és a női teremtő erő helyreállításáért

Méh Erő Ébresztő Könyv

E könyv hiánypótló mű, mely témájában és gyakorlataival hozzásegít a női méh szerepének és a belőle születő női teremtő erő ébredéséhez. A praktikus, gyakorlati méh tanításokat, méh bölcsességek és meditációs gyakorlatok egészítik ki.

Hivatalos megjelenés: 2017. július 2. volt, azóta immár az 5. kiadás is elfogyott. Jelenleg újranyomás előtt!

—>>> Előrendelést tudok felvenni, ehhez GÖRGESS LEJJEBB —->>>

A nő testi-lelki-szellemi EGÉSZségének alapja a méhe. A női test akkor tudja gyorsan és hatékonyan regenerálni magát, ha a méh energiatere jól és egészségesen működik. Mindez akkor van így, ha helyreáll méh-terének energetikai rendszere, s benne belülről fakadó biztonságérzet, meggyógyult ősbizalom és belső stabilitás van jelen. Ahogy a rugalmas, lágy erőbe való visszatérést gyakoroljuk, úgy leszünk egyre könnyedebbek, valóban nőiesek, mégis kibillenthetetlen erőben állók, az áramlással együtt természetes könnyedséggel teremtők.

Nő vagy, örökkön-örökké növekvő, fejlődő és tápláló nő. Növekedj, s növelj hát mindig, és áldott legyen a te méhednek minden gyümölcse. Nőként Te vagy a forrás, s belőled árad ki az életnek folyója.

Méh erő ébredj! Méhedből fakad kiapadhatatlan erőforrásod. Ébredj, találd meg újra e forrást, hogy élhesd szabadon az erődet, megvalósíthasd álmaid. Képes vagy rá.

Hívlak Téged ébredni méh tudatosságodban, s vele növekedni női teremtő erődben!

Segítek újra tudni és élni a méh bölcsességét, nőiséged szakrális tudatosságát. Emlékezz hát, magad vagy a Kehely Ébredező Királynője, aki elindul újra felismerni, újraéleszteni magában a méh ősi tudását.

A méh-tudatosságod és méh erőd ébredésének útján:

 1. Megismered női energetikai rendszered és női szerveid jelentőségét (méh, petefészkek és petesejtek, mell, szív).
 2. Női energetikai rendszered tisztításának és töltésének lehetőségeit.
 3. Mélyíted női önismereted, gyógyítod nőiséged történetét, méhed emlékezetét.
 4. Feltárod és kioldod negatív asszonysorsi mintázataid az egyéni, generációs, kollektív magyarság és kollektív földi női minták terében.
 5. Ahogy ébred méh erő tered, erősödik önbizalmad, női önbecsülésed, önérvényesítő erőd, miközben képes maradsz a nőiségedből fakadó lágy erővel élni.
 6. Megérted szakrális nőiséged lényegiségét, nőként vállalt létfeladatodat a szakrális női hagyományok és az ősi női tudásra való ráébredés útján.
 7. Visszatérsz eredendő női erődbe, s kapcsolódsz a női őserővel.
 8. Újra képessé válsz az összerendező, tápláló női teremtő erő használatára.
 9. Tudatosan és szívesen töltöd be női szerepköreidet lánytestvérként, barátnőként, társként, szerető nőként, anyaként, nagyanyaként, keresztanyaként és nőtársaid nővéreként.
 10. Felismered és kitisztítod a férfiak által okozott sérüléseket, szív-, lélek- és testi sebeket, a méhedben hordozott negatív mintákat és ezzel együtt megbocsátást ajándékozol a Férfinak. Abbahagyod a Férfi és a férfiak ellen való harcot, lázadást, bosszúállást, hiszen amíg harcolsz ellenük, nem tudsz továbblépni nőként a női kiteljesedésed útján. Amíg pedig te nem lépsz tovább, illetve ki a sérülések lehúzó mintázataiból, addig a párkapcsolatod sem tud virágzani, gyümölcsöt hozni, és a gyermeked is keserűséggel táplálod. Fontos a továbblépésed, mert önmagadat szabadítod fel! Ahogy pedig szabaddá teszed önmagadban és önmagad előtt az utat, az Élet lüktető forrásává válsz a mindenek számára.
 11. Megérted a férfiak szerepét és elfogadod, megbecsülöd őket, így kasztrálás helyett erőbe emelsz majd. Saját férfi erejükbe, ahonnan már tudnak változni, újra képessé válnak kapcsolódni és veled együtt teremteni. Női és férfi erőt egyesítve új valóságot életre hívni.

Belépve a könyv által kettőnk között nyíló térbe, egy közös úton indulunk el együtt… új valóságot teremtünk. Olyat, amiben tisztelik az életet, s amiben lehet örömmel, szeretetben élni. Egy jobb világot jöttünk teremteni. A kapu az új világba a szíved, a kulcsot női lelked őrzi, az utat pedig, ami a kapun belépve földi mennyországot teremt, a méhed szüli meg. Emlékezz, nőként TE vagy a forrás, az életenergia, a szeretet-szerelem forrása.

A könyvről szinopszist író Istvánkó Viktória>>> így ír:

“Nem egydélutános olvasmány, hanem hetekig, akár hónapokig tartó önfelfedezés az, amire fel kell készülni. A nehézség ne tántorítson el senkit attól, hogy belefogjon a mű elolvasásába, s élete rendbe tételébe, mert sohasem lesz egyedül az úton. Az író láthatatlanul fogja mindvégig olvasója kezét, ott áll mellette a gyakorlatoknál, a meditációkban, ott van akkor, amikor elbizonytalanodik, vagy úgy érzi, nem tudja, nem érti, erre képtelen. Saját belső munkájába, saját útjába, saját kudarcába avat be minket Pozsgai Nikoletta Katalin, hogy így adjon erőt, támogatást a folytatáshoz. Csipkerózsika-álmunkból ébreszt minket a szerző a könyv lapjain, hogy emlékezzünk, és elevenítsük fel azt a tudást, amely ott szunnyad bennünk és minden nőtársunkban.

Kedvezmény van azok számára, akik a MéhKirálynő Online tanfolyammal együtt rendelik meg a könyvet, ami így 3500Ft: 

20 lecke * elmélet és gyakorlat * előadások, meditációk és gyakorlatok hanganyagaival AnyaSebek feltárása, Női Erőid ébresztése, Méh-tered akitáválása>>>

A KÖNYV MEGRENDELÉSÉHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

Az átvételre két lehetőség van:

 1. banki előre utalással és postai kiszállítással (könyv ára 4500Ft + 1600Ft szállítási költség)
 2. személyes átvétel programjaimon

Az utánvétes lehetőséget megszüntettem, mert több esetben jött vissza a könyv át nem vétel miatt, s ilyenkor a kiküldés és a visszaküldés költségét is nekem kell állnom, az illetők pedig elálltak a megrendelésüktől. Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni többet. Köszönöm megértésedet ennek kapcsán!

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod *(kitöltése kötelező, a futár számára szükséges):
Fizetési módok:* Postai utánvét már nem választható!
Banki átutalás és postázás (1600Ft belföldön)
Személyesen programon
Melyik könyvet kéred?:* Méh Erő Ébresztő 4500Ft CSAK ELŐJEGYYZÉS!
Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja 4500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 3800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 3500Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:Megrendelésed köszönöm!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta Katalin

a szerző

Share This:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.