Február 1-jén: Arany Aura EST – csakrarendszer blokkoldó és összerendező meditációs este

Csakrák Fénye – Öröm-Test Meditációs Estsorozat

Február 1.  szerda 19:00-kb. 21:30

ARANY AURA

A teljesség legyen a földi ruhád!

Fejlődés, gyógyulás és kiteljesedés a 7 csakra szakrális tanításával

A Csakrarendszerünk elsődlegesen megmutatja az egyes életterületekhez tartozó blokkjainkat. Az adott csakrán való munka pedig hozzásegít bennünket a blokkoló mintázatok oldódásához, ezáltal a kapcsolódó negatív érzelmi lenyomatok, fájó emlékek, szenvedésekkel teli tapasztalások elengedéséhez. A negatív fájdalomtesti mintázat oldódásával helyet adunk a teljesség megélésének, a megtapasztalható legjobb életminőség kibontakozásához, életünk újjáteremtéséhez.

Ez alkalommal a 7 csakra szakrális tanításait vesszük sorra, összefoglalva a csakrák tanításait az előadás során. A meditációban a teljes csakrarendszert összerendezése, az erőközpontok aktivizálása és harmonizálása a cél. A gyakorlatsor a hétköznapokba átvihető és az este után is alkalmazható otthon.

Több mint csakrameditációs est

A szokásos csakrameditációk alapján túl ezen csakrablokk oldó estek fókusza a fájdalom-test mintázatainak tudatos lebontása-átalakítása. Ilyen módon a csakrákhoz tartozó témákon túl, azon is dolgozunk, hogy az adott területet a megélhető legmagasabb és legtisztább szintje felé segítsük, ami maga az Öröm-Test építésének folyamata.

További különlegessége az estének, hogy a meditációt Éneklő Kristálytálakkal kísérjük ez alkalommal is!

Férfiaknak és Nőknek egyaránt ajánlott és látogatható program!

A program részvételi díja: 3 500Ft

Árcsökkentési lehetőségek:

1. A  Csakrák Fénye “ÖRÖM-TEST©®” Tanfolyam>>> résztvevői számára 2 500Ft a részvételi díj ez alkalommal és minden további csakrameditációs est alkalmával is.

2. A teljes folyamatra (ezen első alkalom + a további 7 csakrameditációs este) bérlet váltható, melynek egyösszegű megváltása esetén  (2 500Ft/ alkalom, x 8 = 20 000Ft-ért) 8 000Ft-os kedvezményt kaphatsz és biztosítod  helyedet az estéken.Az utolsó (9. alkalom)AranyAura Est nem tartozik a bérlet árába.

3. Ha olyasvalakit hozol magaddal, aki még nem járt nálam programon, akkor mindkettőtöknek 1000-1000Ft-os kedvezményt adok.

A program helyszíne: VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezés az ARANY AURA alkalomra:

A “aranyaura” szót küld el a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre és válaszlevélben küldöm a visszaigazolást, további információkat!

***

Ajánld a programot másoknak is a link továbbküldésével és éljetek mindketten a kedvezményes árakkal:

Február 1:  Arany Aura csakrarendszer blokkoldó és összerendező meditációs este>>>

 

 

 

 

Ha kimaradt az  előző alkalmak, vagy ismételni szeretnéd:

A hanganyagok (90 perces előadás, 60 perces meditáció .mp3 formában) ára: 2500Ft. A  hanganyagokat kérd a noionmegvalositas kukac gmail.com címemen!

Bővebb információ a már anyagokról:

ÚJ hanganyagok rendelhetők: csakrablokk oldó esték előadásai és meditáció>>

 ***

Kapcsolódó írásom:

Legyen meg a TE akaratod! – a legfőbb tanítás, ami elvisz az illúziókon túlra>>>

***

 

 

Szemelvények az előző alkalmak tartalmából:

Első bevezető alkalom

 A sorozat első estéjén előadásban mutattam be a fájdalomtest működését, felismerésének és átalakításának módját, melyet aztán meditációban is megtapasztalhattak a résztvevők. Ezen első alkalom hanganyagát meg lehet vásárolni, ez által aki nem tudott jönni pótolhatja az alkalmat, aki ott volt, annak jó felidézhető, lélekerősítő lehet ismét!

* Az első este tartalmából:

A Csakrák Fénye – Öröm-Test Meditációs sorozat első alkalma előkészítette és megalapozta a többi csakrameditációs estét, átfogó képet adott a csakrarendszerünkről, bevezette az Öröm-test építésének módját. Ezen első alkalommal az előadás részben az ember energetikai rendszerét mutattam be – elméleti és gyakorlati szempontból, kiemelve a legfontosabb energetikai központjainkat, a csakrákat. A csakrák tisztítása és energetizálása a fájdalomtest leépítésében és az öröm-test felépítésében kulcsfontosságú. Ezért a csakrák funkcióján és működésük magyarázatán túl tanítottam egy csakratisztító és energetizáló gyakorlatsort is. Ezen gyakorlatsor könnyen elsajátítható, otthon végezhető.  A meditációban pedig a 7 csakrát bejáró, és lényünk középpontjában érkeztető belső utazást élhettek meg a résztvevők.

* A második este – Gyökér Csakra – tartalmából:

A bevezető a gyökér csakrához és annak fájdalomtesti mintáiról szóló 40 perces előadást, a kb.90 perces meditáció követte. A meditációban egy erőteljes energetikai mintázatátíró aranygömbös gyakorlat, több fájdalom mintázat elengedést segítő gyakorlat, és a csakra témáiban történő mintaváltást elősegítő gyakorlatsor szerepel. A témák, melyekben dolgoztunk:

  • anyagiak, pénz megéléseink – hogy a szűkség helyett végre beköszönthessen a bőség
  • ősbizalom, önmagunkba és másokba vetett bizalmunk – hogy el merjük engedni az evezőket
  • édesanyánkkal való kapcsolatunk  gyógyítása – hogy helyreállhasson a testi-lelki biztonságérzetünk, önmagunkban megbízhassunk, a gyökereinkből el tudjuk fogadni a belőlük fakadó erőt és energiát
  • sorstraumák elengedése, a fájdalomtest “tehetetlen vagyok” , “képtelen vagyok”, “kevés vagyok” mintázatának oldása

 Kapcsolódó cikk:

Carpe Diem helyett mókuskerék és kényszerpályák, avagy mi áll az életblokkok hátterében>>>

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.