LélekBölcső és Szakrális Szülő Tanfolyam

LélekBölcső és Szakrális Szülőképző Tanfolyamok

Várandós kismamák/kispapák kérésére hamarosan újra indul a LélekBölcső tanfolyam, hogy a szakrális öntudatra ébredő nők/férfiak maguk élhessék meg és tehessék meg azt, ami az Anya/Apa avatása a gyermek életében – a LélekHívástól a Szakrális Születésen át az 5 elem rítusáig, a szakrális szülőség élethosszig tartó megéléséig. Természetesen mindehhez először a (leendő) szülőnek magának kell át/újraélnie és gyógyítania saját születésének folyamatát, s ezzel megérkeznie oda, hogy mindezt önmaga is megadhassa gyermekének, születendő babájának. A Születés Minta és a Szülés Minta, valamint Életminta állítás-oldás, valamint a kineziológia módszerével ezeken és a foganás/szülés körüli blokkok, félelmek, szorongások oldásával is dolgozunk. Kiemelt szerepet kap a támogató, lelkiekben kísérő és belső támaszt építő tudnivalók, gyakorlatok átadása is. Mindezt a Férfi és a Nő, a (Leendő)Apa és  (Leendő)Anya EGYIDEJŰ támogatásával. A tanfolyam segíti a családtervezést, a családdá válás és a háttércsaládból, valamint barátokból álló gyermektámogató erők felállását, egyben maradását.

Újra indul, kibővített, az idők során megélt tapasztalásokkal

és szerzett kiegészítő tudásokkal

2019. őszén:

LélekBölcső és Szakrális Szülő Tanfolyam


LélekBölcső Tanfolyam I. (várandósság előtt)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: szakrális felkészülés a lélekhívásra, várandósságra, szülővé válásra I., életszervezési tippek és tanácsok foganáshoz, várandósság idejére és felkészülés a szülés utáni szakaszra

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ (2 napos) : születési folyamat és magzatkori blokkoldás (SzületésMátrix/Életminta állítás és oldás), az elmaradó/elhúzódó foganás mögötti blokkok feltárása, Lélek Hívás, kommunikáció az érkező lélekkel, méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő és nemző erő aktiváló magura áldás)


AranyKapu Tanfolyam I. (várandósság közben)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: a várandósság szakrális megélése, felkészülés a szakrális szülésre, szülővé válásra II. , életszervezési tippek és tanácsok várandósság idejére és felkészülés a szülés utáni szakaszra, a családdá válásra / a család bővülésére, párkapcsolati és szerelmi élet minőségi javítása

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ: szülési, születési folyamat előkészítése, felkészülés testi-lelki-szellemi szinteken kapcsolódás és kommunikáció a baba lelkével, felkészülés a szakrális szülésre, lélekre hangolt név-hívás. Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)


AranyKapu Tanfolyam II. (a 2.-3. trimesztertől ajánlott)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: a szülés szakrális megélése, felkészülés a szakrális szülésre, szülővé válásra III.,  életszervezési tippek és tanácsok várandósság idejére és felkészülés a szülés utáni szakaszra, a családdá válásra / a család bővülésére, párkapcsolati és szerelmi élet minőségi javítása

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ (2 nap): szülési, születési folyamat előkészítése, felkészülés testi-lelki-szellemi szinteken a szülésre, szülésre bocsátó áldó szertartás, felkészülés a szülés utáni teendőkre, érkeztetésre és Lélek-Test Fénykeresztelőre való felkészülés (Anya és Apa által végezve), Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)


Szakrális Szülés-születés Tanfolyam  (a 3. trimesztertől és/vagy a szülés utáni hónapokban)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: szülés utáni támogató anyagok elsősorban hallgatható, felépítő, megtartó, támogató, kísérő meditációk (hiszen ilyenkor kevés a lehetőség és nem is feltétlenül vágyott az olvasott információ), életszervezési tippek és tanácsok, párkapcsolati és szerelmi élet minőségi javítása

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ: szülést lezáró szertartás (Anya), köszöntő szertartás (Anya, Apa), Új Család köszöntő szertartás, érkeztetés és Lélek-Test Fénykeresztelő az 5 elemmel (Anya, Apa és a szűkebb család jelenlétében), lélekre hangolt névadás és névadó-szertartás. Gyermekünk sorskódjainak kibontása. Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)


Szakrális Szülő Tanfolyam –A LélekBölcső és Aranykapu tanfolyamok kiegészítése (várandósság előtt, közben és a szülés után is ajánlott, már megszületett gyermek/gyermekek után is!, hiszen a szülőség élethosszig tartó feladatunk)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ:  életszervezési tippek és tanácsok a szakrális gyermekneveléshez, hogy időben-térben és a feladatok közepette is megtartható  legyen az egyensúly

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ: születés-szülés blokkjainak feltárása-tudatosítása, SzülésMátrix állítás és oldás már szült vagy gyermeket örökbefogadott szülőknek), gyermekünk sorskódjainak kibontása (PersonaScope életút és küldetés elemzés kérhető hozzá egyénileg), a minket szüleiként választó lélek sorskódjai, multidimenzionális tudatossága (hívása, megőrzése) és élet-lehetőségeinek, tehetségeinek kibontása; a szakrális nevelés-növelés-növekedés folyamata, szülői feladataink ebben. Családrendszer felállítás, gyógyítás. Anya/apasebek gyógyítása, generációs sebek feltárása, blokkok oldása. Új Családminta teremtés a szülőpár és az érkezett lélek/lelkek lélekszövetsége alapján. Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)

szakrális anya

Szakrális Szülés-Születés: A Testbe Érkezés Szent Misztériuma

Míg a mit együnk/igyünk, hogyan növelhetjük a foganóképességünket/nemzőképességet, miként oldhatjuk meg azt, amit látszólag a természet nem tud megoldani (hormonpótlás, inszemináció, császár, stb.) rengeteg figyelmet és erős piaci érdekek mentén propagandát is kapva divatját éli. S bár van köztük fontos szempont például a foganás/nemzőképesség/termékenység optimális körülményeinek kialakítása. Mégis mintha azt erősítenék bennünk, hogy nem vagyunk képesek jól, normálisan, természetesen jól működni. Fél éves meg nem foganás után pszichés, majd egy év után funkcionális meddőnek nyilvánítanak egy nőt. Jönnek a kivizsgálások és a “mi a baj velem?” érzés, majd az “olyan baj van velem, ami miatt szükséges és elkerülhetetlen a művi beavatkozás” tudatának kialakulása.  Közben elveszik a gyermeket vágyó nő és a férfi ereje, a magunkba és egymásba vetett hitük, csökken teremtő erejükkel és egyáltalán saját testükkel, szerelmükkel való kapcsolatunk, egyre inkább kiadják az irányítást és a döntést a kezükből. Általánosságban, de sajnos korhűen fogalmazok. Jobban mondva korunk kórképét realisztikusan ábrázolva. 
 
Mindeközben a természetes működéseinkre, azok helyreállítására, a szervezet öngyógyító és önmegerősítő képességének beindítására, a párkapcsolat megerősítésére, a szerelmi élet minőségi javítására, a lélek hívására, fogadására, szakrális felkészülésre és érkeztetésre szinte senki nem figyel, az 5 elem áldását nagyon kevesen kapják meg. Mindezek pedig igen fontosak lennének ahhoz, hogy egészséges, boldog életet élhessünk itt a Földön. 

fenybolcsoAz – előző életek feltárása útján felnyílt – érkeztető emlékek a fiammal való várandósság (12 éve!) során megélt tapasztalássá váltak, s a szülése folyamán tudatosságomban ott tudtam lenni a 13 csakra lefűzésének szent folyamatában, majd az 5 elem áldásának rítusában a szakrális keresztelőjekor. Ahogy azóta más érkező lelkek folyamatában és keresztelőjében voltam a Lelküket érkeztető bába, vagy az öngyógyító folyamatokban a újjászületéseket segítő LélekBába.

A sorskódok lefűzése az Egység Tudatosság megőrzését jelentheti a felejtés fátylán való átutazáskor, vagy a könnyebb öntudatra ébredést a szellemi ébredés folyamatában – a Lélek szabad akaratának megfelelően.

Ahogy kisfiam növekszik már látom, hogy – bár fentiek számomra természetesek voltak, mások számára egyáltalán nem azok. Ezért a gyógyításokban az Egységre való emlékezés útján elkezdtem a születés rítusokat gyógyításban alkalmazni – hogy mindaz, ami nem történhetett meg az egyén születésekor megtörténhessen. Ilyenkor a lélek bábája vagyok, s mintegy lelki-szellemi keresztanya, papnői mivoltomban, avagy dúlaként teszem a dolgom.

Hatalmas áldás látni és tapasztalni az Emlékezést, az Örömteli életbe érkezés megteremtésének kulcsait lehívni és átadni. Itt az ideje újra tennem e küldetést. Immár együtt a folyamatot támogató életmisztérium őrző és átadó Méhnővérekkel, meghívott előadókkal együtt. 


HOL LESZNEK AZ EGYES TANFOLYAMOK?


A TANFOLYAMOK  HELYSZÍNE:

Bp. 1072 Erzsébet krt. 58. Grál Ház és Budakeszi, Erkel utca Élet Ház


MIKOR INDULNAK A TANFOLYAMOK?

2019. őszén, pontos időpontok augusztus utolsó hetében.


JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG:

Ha szeretnél jönni ősszel, jelezd érdeklődésedet itt az űrlap kitöltésével:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Melyik szakaszban vagy/tok?:*
Megjegyzésed, kérésed felém:


HA a most meghirdetett időpontokra nem tudsz/tudtok eljönni:

CSOPORTOS LEHETŐSÉGEK:

10 fő esetében szívesen utazok és tartom meg a tanfolyamot az általam meghirdetett időpontokon kívül egyéni egyeztetés és megegyezés alapján; illetve egyéni/páros (kismamás-kispapás) formában személyes folyamatban is találkozhatunk.

EGYÉNI LEHETŐSÉGEK:

Bár egyénileg is végzek ilyen ÚjraSzületés rituálét, Szülésre bocsátó áldás szertartást, Lélek-Test keresztelő szertartást, 5 elem áldó szert, s ritkábban kis csoportban is átélheted a Testbe érkezés újjászületésedet, megújulásodat segítő rituáléját. Ha ezek felkeltették érdeklődésedet, írj az noionmegvalositsas kukac gmail.com e-mail címemre.

 >>> Kérj egyéni ajánlatot itt: noionmegvalositas kukac gmail.com címemen!

Ha pedig bár szeretnél megfoganni, de mindezeket soknak, furcsának érzed, akkor közelítsd a témát a psziché és az érzelmi stresszoldás felől>>>

Várlak szeretettel:

Pozsgai Nikoletta 

kineziológus, életmód tanácsadó -és terapeuta

SzInT rendszerállító, Szinkron Mester Oktató

Az Aranyasszony iskola alapítója, a Méhnővér képzés vezetője

Nagyboldogasszony papnője

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.