LélekBölcső és Szakrális Szülő Tanfolyam

LélekBölcső és Szakrális Szülő Tanfolyam

LélekBölcső Tanfolyam I. (várandósság előtt)

szakrális felkészülés a várandósságra, Lélek Hívás, kommunikáció az érkező lélekkel

LélekBölcső Tanfolyam II. (várandósság közben)

Kapcsolódás és kommunikáció a baba lelkével, felkészülés a szakrális szülésre, lélekre hangolt név-hívás.

LélekBölcső Tanfolyam III. (szülés után)

felkészülés a szülés utáni teendőkre, érkeztetés és Lélek-Test keresztelő az 5 elemmel, lélekre hangolt névadás és névadó-szertartás. Gyermekünk sorskódjainak kibontása.

Szakrális Szülő Tanfolyam (A LélekBölcső tanfolyam kiegészítése (várandósság előtt, közben és a szülés után is ajánlott)

a minket szülőiként választó lélek sorskódjai, multidimenzionális tudatossága (hívása, megőrzése) és élet-lehetőségeinek, tehetségeinek kibontása; a szakrális nevelés-növelés-növekedés folyamata.

A Testbe Érkezés Szent Misztériuma

Ma az érkeztetésre szinte senki nem figyel, az 5 elem áldását nagyon kevesen kapják meg. Mindezek pedig igen fontosak lennének ahhoz, hogy egészséges, boldog életet élhessünk itt a Földön. 

fenybolcsoAz – előző életek feltárása útján felnyílt – érkeztető emlékek a fiammal való várandósság során megélt tapasztalássá váltak, s a szülése folyamán tudatosságomban ott tudtam lenni a 13 csakra lefűzésének szent folyamatában, majd az 5 elem áldásának rítusában a szakrális keresztelőjekor. Ahogy azóta más érkező lelkek folyamatában és keresztelőjében voltam a Lelküket érkeztető bába, vagy az öngyógyító folyamatokban a újjászületéseket segítő LélekBába.

A sorskódok lefűzése az Egység Tudatosság megőrzését jelentheti a felejtés fátylán való átutazáskor, vagy a könnyebb öntudatra ébredést a szellemi ébredés folyamatában – a Lélek szabad akaratának megfelelően.

Ahogy kisfiam növekszik már látom, hogy – bár fentiek számomra természetesek voltak, mások számára egyáltalán nem azok. Ezért a gyógyításokban az Egységre való emlékezés útján elkezdtem a születés rítusokat gyógyításban alkalmazni – hogy mindaz, ami nem történhetett meg az egyén születésekor megtörténhessen. Ilyenkor a lélek bábája vagyok, s mintegy lelki-szellemi keresztanya, papnői mivoltomban teszem a dolgom.

Hatalmas áldás látni és tapasztalni az Emlékezést, az Örömteli életbe érkezés megteremtésének kulcsait lehívni és átadni.

Bár egyénileg is végzek ilyen ÚjraSzületés rituálét, Lélek-Test keresztelő szertartást, 5 elem áldó szert, s ritkábban kis csoportban is átélheted a Testbe érkezés újjászületésedet, megújulásodat segítő rituáléját. Ha ezek felkeltették érdeklősédet, írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu e-mail címemre.

Ha pedig bár szeretnél megfoganni, de mindezeket soknak, furcsának érzed, akkor közelítsd a témát a psziché és az érzelmi stresszoldás felől>>>

szakrális anya

LélekBölcső és Szakrális Szülőképző Tanfolyamok

Várandós kismamák/kispapák kérésére hamarosan indul a LélekBölcső tanfolyam, hogy a szakrális öntudatra ébredő nők/férfiak maguk élhessék meg és tehessék meg azt, ami az Anya/Apa avatása a gyermek életében – a LélekHívástól a Szakrális Születésen át az 5 elem rítusáig.

>>>Természetesen mindehhez először a (leendő) szülőnek magának kell át/újraélnie saját születésének misztériumait, s ezzel megérkeznie oda, hogy mindezt önmaga is megadhassa gyermekének, születendő babájának.

Igényfelmérés

A LélekBölcső és Szakrális Szülő Tanfolyamokat 2014. júliusban tervezem újra indítani. Amennyiben érdekel és esetleg szeretnél korábban is részt venni ezeken, itt jelezheted szándékodat!

8 fő esetében hamarabb is szívesen megszervezek egy-egy ilyen tanfolyamot; illetve egyéni/páros (kismamás-kispapás) formában személyes folyamatban is találkozhatunk.

 >>>Jelezd érdeklődésed, részvételi szándékod: npozsgai kukac kineziologiakezeles pont hu címemen!

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.