Szeptember 23. A Belőled Születő ÉdenKert

A Földi mennyországhoz készültek tavaly

Egy előző esthez készült oltárunk

Mottó: “Benned az Isteni Mag. Magad vagy jövőd földje – tápláld,s gondozd tested, lelked, szellemed. Feletted az ég, alattad a Föld, s benned nyílik a Mennyeknek kapuja; belőled nyílik a szer-elem virága, belőled nő a bölcsesség égig érő fája. Belőled születik az Éden kertje.” PN

 A Belőled Születő ÉdenKert

2016. szeptember 23. 

péntek este 18:30-22:00

Előadás * Bőség Teremtő Meditáció és szer *

Előadás témák:

 • hogyan építs ki Megingathatatlan Belső Biztonságot
 • teremtő erők aktiválása
 • női és férfi teremtés útja
 • az EGY erő, a női és férfi közös teremtési útja
 • a benned és belőled születő édenkert

Miért vannak és mit kezdjünk velük:

 1. kibillent élet-egyensúly
 2. bekapcsolt negatív érzések (elidegenedettség, magány, félelem a veszteségtől, félelem a kontroll elvesztésétől, stb.)
 3. a biztonság hiánya
 4. az önbizalom és társbizalom hiánya
 5. a pénzproblémák
 6. a belső erő és a cselekvés hiánya
 7. túlcselekvés, túlkontrollálás

Hogyan fordítsuk át őket kérdésben pedig gyakorlati megélés alapú segítséget adunk az est második részében:

Lélekszinkronizáció:

A legteljesebb isteni önvalóval való összekapcsoltság állapota belső békét, védettséget és megtartottságot eredményez. Ebben segítünk a lélekszinkronizácós gyógyítás terében. Hívunk megpihenni saját önazonos teredbe, a hangtálak, és gyógyító kristályokkal és finom érintések terébe.

5 elem Grál Szertartás

A szertartás fókuszában a megtartottság, a stabilitásunk és egyben földeltségünk, s vele a végtelen tágasságunk megtartása és végtelen lehetőségeink kibontakoztatása áll majd.

A megingathatatlan belső biztonságot 5 szinten segítünk kiegyenlíteni, hogy legfontosabb STABILITÁSODAT ADÓ minőségek és erőforrásaik elérhetővé váljanak számodra:

 1. IstenAnya és IstenAtya
 2. Édesanyád és Édesapád
 3. FöldAnya és FöldAtya
 4. A testedben lévő női és férfi részeid, energiáid
 5. A Társsal való egyesülés szintjén.

Emlékezünk a Megtartottság, Isten Tenyerén Hordozottságunk és egyben Védettségünk, állandó Tápláltságunk ősmintáira.

Oldjuk a biztonság-érzet, ősbizalom blokkokat, a kicsinység tudatunk erőnkbe állást blokkoló mintáit, a megítéltséget és megítélést, a másokra vetített projekciókat. Megítélés helyett Felismerést választunk, Önszabotázs és önbüntetés helyett önelfogadást, megbocsátást és önszeretet választunk.

Fény Szövetség: az emberiség, a Föld és az Isteni között

A Földi Mennyország című program az őszi NapÉj egyenlőség ünnepén a Föld Anya és a Föld Atya értünk, emberekért kötettett szent szövetségébe, s annak végtelen megtartóerejébe érkeztet bennünket, hogy MERJÜNK ÉS TUDJUNK HINNI ABBAN, HOGY JELENLEGI EMBERISÉG ÚJABB PUSZTULÁS NÉLKÜL ÚJHODHAT MEG.

Az Aranykor bennünk születik meg, s ahogy a kritikus tömeg középpontjában, szinkronban, egység tudatosságban tudja élni napjait, az átmeneti kor megpróbáltatásai is megkönnyebbednek. Hiszen egymást segítjük, emeljük és tartjuk meg az élet kihívásai közepette.

Várlak szeretettel személyesen is! 

>>>Bejelentkezés szükséges, írj a gralhaz kukac gmail.com címre!

 Örömteli őszi napokat!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

 

 

 

 

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.