Miért fontos a női méh? + méh tisztító és méh töltő gyakorlat hanganyaga

méherő, teremtő erő

Tiszta méh – egészséges, életerős nő

Érdemes tudatosítani, hogy nőként van választásod. A Te méhed a TE méhed. S hogy veled, s konkrétan a méheddel mi történhet te vagy jogosult dönteni és igen, cselekedni is. Te döntheted el abban kinek mi dolga van, s kinek van keresnivalója. Igen, minden értelemben. Fizikai-energetikai, érzelmi és spirituális értelemben is.

Hamarosan elérkezik december 8-a, mely fontos pont a nőiség évkörén. Miért kiemelt nap ez a nap? Ekkor ünnepeljük a keresztény hagyományban is fennmaradt szeplőtelen fogantatást. Mária fogant meg ekkor Szent Annában. Szűz-tiszta foganása lehetővé tette, hogy maga is tisztán foganjon meg a fény fiával, Jézussal. Az, hogy a katolikus liturgiában dogmaként igaz ez az állítás a múlt század óta van így. Korábbi íratok szerint – apokrifnak számítóakban – a szűzen való foganás jelentése nem feltétlen jelent biológiai szüzességet, sokkal inkább szakrális és energetikai tiszta jelentéssel bírt. Érdemes feltennünk a kérdést, hogy akkor már az apokrif iratok idején tisztátalannak számított a szexualitás és azon belül tisztátalannak a “hagyományos úton való” foganás. Lehetne ezen is beszélgessünk ma. Mégis azt választottam, hogy a történelemben még korábbi időket szólítok meg, amelyben nem volt a szexualitás sem szégyentelen, nem kapcsolódott hozzá bűntudat. Az is igaz viszont, hogy ezen korokban a megélése sem alacsonyodott le az utcák poráig, nem is voltak sem alárendeltek, sem kiszolgáltatottak a nők. Hm. Igen. Ilyen időket is éltünk e Földön.

A december 8-a azért fontos az AranyAsszony évkörében, mert a méh tiszta terének helyreállításának idejeként tartjuk számon. Méhtisztító és méh energetizáló gyakorlatokat, méhmegújító belső munkát végzünk. Ez a nap a megtisztulás napja, a mikor meghozhatsz egy döntést, hogy mi maradhat a méhed terében. Amit nem akarsz táplálni, aminek nem akarsz energiát adni, azt ki tudod takarítani a méhedből. Erre valók a méhtisztító gyakorlatok.

A fény magjának elültetése

A méhünk tisztaságának visszavétele és a méhünk teremtő erejével való kapcsolatfelvétel napja ez. Ezért ezen a napon Méh Ünnepet tartunk a Grál Házban a Méhnővérekkel. S bár jelentkezni már nem lehet-e programra, mert az betelt a hely befogadóképessége miatt.

>>>De mivel szeretném, hogy a legfontosabb tudnivaló mindenkihez eljusson lesz december 8-ára egy ingyenes hanganyagom számodra!


Ha még nem vagy  hírlevél olvasóm itt tudod kérni a hanganyagot:

Keresztneved, amin szólíthatlak:*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
Település, ahol laksz:*Ha ettől többet szeretnél, vagy további gyakorlatokat ismernél meg, akkor a Méh Erő Ébresztő könyv>>> és az induló MéhKirálynő online tanfolyam>>> lehet segítségedre legkönnyebben.

KÖVETKEZŐ Méh Áldás és Méh Gyógyítás február 2-án lesz újra:

A Méh Áldások és Méh Ünnepek alkalmával az előadás és meditáció után tovább mélyítjük a belső megtapasztalás lehetőségét a méh áldás és méh gyógyítás kezeléseivel. Minden résztvevő személyes méh rituálé formájában kap méh áldást és méh gyógyítást. Ebben MéhNővérek képzett csoportja van segítségünkre.

Kívánom, hogy nőként megismerd erődet és tudj élni kiapadhatatlan erőforrásaiddal önmagad, szeretteid és a világ javára!

Szeretettel és élet-szerelemmel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus,életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

Share This:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.