Méh Erő Ébresztő! Induló MéhErőKörök

Méhed megszentelt kapuja Égnek és Földnek. Az égi mennyek országát méhed szüli át földi mennyországgá. Éled méhed, teljes teremtő erőddel élsz újra. Új világot teremtesz, női lényegedből, belső ragyogásodból szősz szeretettel teli teret. Újjászületsz és újjászületik minden, amihez érsz, mert átlényegíted azt. Pozsgai Nikoletta, MéhÁldás

méh erő kör

Méh Erő Ébresztő Tanfolyamok

Új induló csoportok:

1. HETI CSOPORT:


I. szint: Méh Erő Ébresztő NOVEMBER 7. szerda, 19:00-kb.21:30, hetente 1X  5 héten át

II. szint: Méh Gyógyító Körök 2019. január 16. szerda, 19:00-kb. 21:30, hetente 1x egymást követő 5 héten át. Az egyes alkalmak között gyakorlatok, hanganyagok segítik a haladást. 

vagy

2. INTENZÍV CSOPORTOK:


 • 2019. JANUÁR 10. 10:00-17: 00 MÉH ERŐ 1. szint  Méh Erő Ébresztő (Méh Kontakt, Méh Tisztítás-Töltés, meditációs, energia és légzőgyakorlatok, méh bölcsesség, méh támasz építés, méh áldás) a Méh Erő Körök normál ütemű 5 alkalmának tananyaga, gyakorlata kiegészítő otthoni feladatokkal. Olyanoknak javasolt, akik már dolgoztak a méhükkel, olvasták a Méh Erő Ébresztő könyvet – annál mélyebbre megyünk és főként gyakorlatban. Ha még nem dolgoztál a méheddel, akkor a normál ütemű tanfolyamot javaslom. Az intenzív szó nagyon komolyan értendő!!!
 • szeptember 21. péntek 9:30-17:00 Méh Erő 1. szint oktatóképzés – azok számára, aki elhívást éreznek a Méh Erő körök tartására ÉS már elvégezték a Méh Erő körök I. II. és III. szintű tanfolyamát, valamint megismételtél az I. szintet. Az ismétlésre az intenzív nap elvégzése is jó lehetőség!
 • október 18-19. csütörtök-péntek 10:00-17:00, pénteken 9:30-14:00 MÉH ERŐ 2. szint Méh Gyógyító – Gyógyító Méh (Magasabb szintű méh kontakt gyakorlatok, haladó szintű testgyakorlatok, méh tér gyógyítás, illetve gyógyítás a méhhel, fizikai, energetikai, érzelmi, mentáltesti, kauzális testi gyógyítása; meditációs, légző, testgyarkorlatok, valamint méh praktikák, női életmód javító tudás, a méh és a női egészség kristályai, gyógynövényei, alternatív terápiái, méháldás és méhgyógyítás, magasabb szintű méh tudatosság gyakorlatok), a Méh Erő körök 2. szint normál ütemű 5 alkalmának tananyaga, gyakorlata kiegészítő otthoni feladatokkal (azoknak javasolt, akik már végeztek nálam korábban Méh Erő Kör 1. szintet, vagy bár most végzik az 1-es szintet a megelőző napon, de végeztek már nálam Méhkirálynő Online tanfolyamot, avagy voltak Méhkirálynő Workshopon. Az intenzív szó nagyon komolyan értendő!!!
 • november 22-23. csütörtök-péntek 9:30-18:00, pénteken 9:30-14:00 MÉH ERŐ 3. szint Teremtő Méh – Női Teremtő Erő (Magasabb szintű méh kontakt gyakorlatok, haladó szintű méh tér gyógyító technikák, női teremtő erők megismerése és használata, női teremtő erő minőségeink, méh bölcsesség, Grál méh, méh áldás és méh gyógyítás), a Méh Erő körök 3. szint normál ütemű 5 alkalmának tananyaga, gyakorlata kiegészítő otthoni feladatokkal. 

+ A Méh Erő 1-3. szintek elvégzése előfeltétele a 4. szintnek számító 2018 novemberében új évfolyammal induló MéhNővér képzésnek. 

+ A Méh Erő 1-3. szintek elvégzése után Méh Erő Köröket tartására jogosító oktatótanfolyammal a Méh Erő Körök szintjei átadhatóvá válnak. Erről érdeklődj külön!

Melyek a Női Teremtő Erőd Alapjai?

A nőiségedben rejlő erőd kiapadhatatlan erőforrásod. Vannak belső és külső női erőforrásaid, melyek együttes ismerete és használata adja női teremtő erőd alapját és elvisz női teljességed megélésének lehetőségébe. A belső erőforrásaid a tested női energiaközpontjai és azok tisztításával, tudatos energia-futtatásával válnak elérhetővé számodra. Tisztítás és ébresztés nélkül általában mások használják az energiádat és nem jutsz előre az életedben; a női test energiaműködésének megfelelően “szennyeződés begyűjtő hulladéklerakóvá válik a méhed. Ez először energiazavarokat, majd érzelmi-lelki gondokat, végül pedig pszichoszomatikus betegségeket okoznak a méh-petefészkek-mell tájain. Mindezek miatt komolyan kell vennünk a velük való tudatos foglalkozást.  A női teremtő erőd alapjául szolgáló méheddel segít kapcsolódnod, terét tisztítanod és gyógyítanod segít a MéhErőKör csoport.

Mi várható a körökön?

 • méhtisztító gyakorlatok
 • méhtér energetizáló gyakorlatok
 • méh meditációk
 • méhtisztító, méh gyógyító, méh erősítő praktikák
 • méhrituálék és szertartások
 • méh áldás, melyet a Méhnővérekkel közössen tartunk az 5. alkalommal
 • gyógyulás, feltöltődés a női körben

AJÁNLOTT, HA:

 • szeretnéd megismerni női energiarendszered működését
 • problémáid vannak a nőiséged megélésével
 • nehézséget okoz önmagad, nőiséged, női tested elfogadása
 • konkrét problémáid vannak: PMS, petefészek ciszta, mióma, mellekben csomó, daganat stb.
 • szeretnéd lerakni kapcsolataid negatív emlékeit
 • megtisztítanád méh tered, női energia rendszered
 • ébresztenéd női erőforrásaid
 • aktiválnád női energiáid
 • energikus női életre vágysz
 • ihletre, inspirációra vágysz az életed alakítása kapcsán

elmélyítenéd tudásod:

 • voltál már méh meditációkon, szakrális nőiség előadásokon vagy szakrális női körben, és szeretnéd elmélyíteni, a hallottakhoz, olvasottakhoz belső élményt, megértés is szerezni
 • szeretnél női kört tartani, avagy tartasz már és szeretnéd eszköztáradat bővíteni, akkor a méh erő körök továbbképző jellegűek is lehetnek számodra, azokat magad is oktathatod, tarthatod. Ebben a méherő körök elvégzése mellett oktató képzés is segítségedre lesz.

életgyakorlattá szeretnéd tenni az elméletet:

 • a hétköznapok során az életedben tudni milyen női energia gyakorlatokat érdemes végezned napi szinten, illetve különböző életesemények
 • a ciklusod kapcsán mikor mit érdemes tenned, figyelembe venned
 • szeretnél saját testedre, nőiségedre, női energiaműködésedre, méh teredre szabott gyakorlatokat, meditációkat

vagy ha egyszerűen csak:

 • töltődnél
 • elmélyülnél
 • kapcsolódnál önmagaddal, méheddel, a Belső Bölcs Asszonnyal
 • az életedben élni a méh erődet

Mire lesz szükséged?

 • érdeklődésre önmagad, belső működéseid és elsősorban méhed tere, s kincsei iránt
 • jelen-létre, hiszen bár sok minden átadható könyvek, online tanfolyamok által van, ami csak személyes megtapasztalásban élhető át igazán
 • kényelmes ruhára

Ki tartja a MéhErő Köröket?

méh szentelés, méh áldásPozsgai Nikoletta / Nikol, női önmegvalósítás specialista, női személyiségfejlesztő tréner, trénerképző, kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, MéhAnya

“A maghari, egyiptomi, krétai, delphoi, kis ázsiai, folyamközi és indián rítusok ősi beavatásainak megismerése és átélése készített fel arra, hogy a női Méh szentélyét áldó rítusokat és a méh felszentelését magam is végezzem. Több éve tartok MéhKirálynő tanfolyamot, női műhelymunkát és méh gyógyító köröket, női erőforrás aktiváló mozgás meditációt, női energiarendszer előadásokat és mozgásformát (NEF). Legutóbb Máltán az IstenAnya ősi szigetén járva a női méh áldásának és felszentelésének ottani ősi rítusát is megismerhettem. A Születés Templomában töltött születésnapom test-szentély és méh áldása talán a legszebb a rítusok között. A helyi, kézzel fúvott üveg szertartás edények, kelyhek megragadták figyelmem, mert egész egyszerűen éltek. Hazafelé pedig rám is találtak pont azok a darabok, amelyekkel funkcióikban a méh áldó és felszentelő rítusait végezhetem itthon.

méh erő kör, szakrális női körS már itthon történt, hogy a véletlenek sorsszerű egymásutánjának köszönhetően rátaláltunk arra a kendőre és ruhára, ami pontosan ugyanazt a gyönyörű méh energiát képviseli. Minden összeállt, hogy a Grált, a női méhet felszentelő és áldó rítusokat, méhgyógyító és energetizáló női praktikákat egy magasabb szinten ajándékozhassam nőtársaimnak, nővéreimnek. Várlak szeretettel Téged is a női kör méh-melegébe, szívek összeérő együtt dobbanásába, a gyógyító ölelések és az elfogadás terébe. A légkör intim megnyílásokra biztonságos, oldott hangulatú, közös tapasztalás, női körös megosztások emelő ereje vár Téged is.”

MENNYIBE KERÜL?

Részvételi díj:

NORMÁL ÜTEMŰ TANFOLYAM ESETÉN: 

I. szint: Méh Erő körök

 • 5 500Ft/alkalom + két alkalom közti gyakorlás hanganyagaival, kedvezményes: 5 alkalmas bérletben előre kifizetve a MéhErőKörök részvételi díja 27 500Ft helyett 22 000Ft

II. szint: Méh Gyógyító Körök

 • 6 000Ft/alkalom + két alkalom közti gyakorlás hanganyagaival, kedvezményes: 5 alkalmas bérletben előre kifizetve a MéhErőKörök részvételi díja 30 000Ft helyett 25 000Ft

INTENZÍV TANFOLYAM ESETÉN:

 • Méh Erő 1. 20 000Ft + akciós Méh Erő Ébresztő könyvvel 4500Ft helyett 3000Ft-ért, egyben 23 000Ft.
 • Méh Erő 2. Méh Gyógyító – Gyógyító Méh 2 napos tanfolyam: 27 000Ft, a könyvakció itt is használható, ha még nincs meg
 • Méh Erő 3. Méh Teremtő -Teremtő Méh 1 napos tanfolyam: 25 000Ft,  a könyvakció itt is használható, ha még nincs meg

ISMÉTLŐKNEK, akik korábban végezték a tanfolyamot és ismételnének, vagy LEENDŐ OKTATÓKNAK a kiírt árak 50%-a fizetendő, amely tartalmazza az oktatói gyakorlat-feladatgyűjteményt is.

Körök közötti GYAKORLÁShoz:

A részvételi díj mindegyik tanfolyam esetében tartalmazza a két kör között használandó méh meditációk hanganyagát, és a végzendő ajánlott gyakorlatokat is.

>>>Ha nem tudsz jönni egy alkalomra…

Az estekről hanganyag készül, ha valamelyik kimarad arról tudod pótolni – kivéve az utolsó kettő, ami méháldást tartalmazó szertartás is. A pótlás ott egy másik csoportban tud megtörténni.

méh erő kör, női energia, női energia felébresztés, női teremtő erő

MéhErő Kör = Ébredj női erődre, ébredj méh erődre!

JELENTKEZÉS:

Töltsd ki kérlek az alábbi űrlapot ÉS a megjegyzés rovatba írd be, hogy melyik tanfolyamra jönnél. Például: Méh Erő kör 1.szint normál vagy intenzív

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Kéred-e a kedvezményes árú Méh Erő Ébresztő könyvet a tanfolyam mellé? (4500Ft helyett 3500Ft):* igen
nem
Van-e bármilyen nőgyógyászati vagy más természetű jelenleg fennálló betegséged?:
Ha az információs visszaigazoló levél nem érkezik meg 24 órán belül kérlek írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre! Köszönöm!

Vélemények, visszajelzések az előző MéhErő Körökről:

"Szeretném megköszönni azt, hogy ennek a körnek a részese lehetek. A NEF is sokat ad nekem, amióta csinálom, de ezek a méhkontaktok hihetetlenül sokat segítenek abban, hogy magamra hangolódjak, megtaláljam a saját hangomat. A kiscsoportos meditációkban csodás kapcsolódások jönnek létre, amit soha nem tapasztaltam és ez nagy ajándék számomra. ...hála minden kincsért!" H.T.Mónika

"Fantasztikus élmény volt számomra a méh erő körökön részt venni. A női kör intimitása, a kapcsolódások és a méh tanítások. De legfőképpen a méh gyakorlatok. Már olvastam a méh különleges szerepéről, de hogy ennyi kincs, erő rejlik benne nem gondoltam. A meditációk nekem személy szerint nagyon sokat adtak. Olyan gyakorlatokat ismertem meg, amelyek valóban könnyen használhatók az életem során. Be is építettem őket és szívesen használom. Nagy kincs ez a tudás Nikol, köszönöm, hogy VAGY és hogy megosztod velünk. Minden nőnek alaptudása kellene legyen!" K. Nóra

"Draga Nikol, a tegnapi MéhErőkör méhgyógyító alkalma kapcsán úgy érzem mindenképpen meg kell osztanom Veled a tapasztalataimat (...) Mar megint ezzel a szóval "kell" élnem: FANTASZTIKUS :)))) Olyan jó,hogy Vagy nekünk! :)))) Köszönöm! És köszönöm, hogy megteremted a méh erő/gyógyító köröket ahol Rajtad, mint a méhünkhöz utat mutató Arany Fonálon keresztül, a saját magunk tapasztalásai által egyre közelebb kerülünk női önmagunkhoz és női őserőnkhöz. Legyen szép a napod! Szeretettel: Szandra"

Pár Méh Erő Körben készült kép ízelítőül:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.