Vörös Sátor NőiségBeAvató Napok

Az örök női tudás természete ösztönösen Tudó és Cselekvő. Benne lévő, a lényegben élő, erőben álló minden erőfeszítés nélkül, könnyedén teremtő. A szavak nem előzik meg a megélést, hanem követik azt. A szavak nem kívülről karcolják, nem is magyarázzák, hanem elmélyítik a belső kapcsolódást. A szavak nem börtönök, hanem kapuk a végtelenbe. Titkok. Az Élet Misztériumának titkai – a nők titkai. Ideje feltáruljanak, hogy a megélés által újra tudássá legyenek. Megélésükkel pedig természetessé és örömmel élhetővé tegyék az életet.

A Vörös Sátor titkaiVörös Sátor NőiségBeAvató Napok

 1. Bimbóból Rózsaszál: Foganástól az első menstruációig – Leány minőség
 2. Illatozó Rózsa: Első menstruációtól a szakrális szerelem, minőségi és megszentelt szexualitásig – Szerető Női minőségünk
 3. Gyümölcsöző Életfa: Szakrális szerelemtől a gyermek érkezéséig, foganásától születésén túl szakrális neveléséig – Anya minőségünk
 4. Áradó Fényforrás: szakrális nagymama- NagyAnyaság, szüléstől a menopauzán át az élet végén túli távozásig,  a bölcs asszony erő

4 női minőség * 4 női ciklus * a női teremtő erő 4 arca * 4 női beavató hagyomány megélése


Időpontok: 

1. Leány 2020. február 9. vasárnap

2. Szerető 2020. március 21. szombat 16:00-21:00 és március 22. vasárnap 10:00-17:00 (ottalvás lehetséges)

3. Anya 2020. április 24-25. péntek 16:00-21:00, szombat 10:00-17:00 (ottalvás lehetséges)

4. Bölcs Asszony 2020. május 29-30. péntek 16:00-21:00, szombat 10:00-17:00 (ottalvás lehetséges)


 A Vörös Sátor Titkai című online tanfolyam nélkül vagy azzal együtt is látogatható!

JELENTKEZÉSHEZ —> görgess lejjebb, s töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Ma a nők egymás felé nyújtják kezeiket, egymástól várják a támogatást – mert a génjeikben emlékeznek arra az időre, amikor ez még így volt. Újra élednek a női körök, s újra éled a nők szakrális tudatossága. Szép és felemelő folyamatnak vagyunk a részesei mindannyian, akik ma vagyunk nők. A magunk kihívásaival együtt. Az úton megtett első tétova, majd egyre bizonyosabb lépésekkel igazi női önmagunk felé. Újraszüljük saját nőiségünket és a kollektív nőiség egészét. Gyógyítjuk az önmagunkba és nőtársainkba vetett bizalmat, ébredünk és emlékezünk. 

A Vörös Sátor Titkai

A titkok, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak, a nőiség közös tudása. A női életút, a ciklikusság és a női ritmus bennünk lüktető törvénye, a női teremtő erő mind e titkok közé tartoztak. A Vörös Sátor Titkai a nők közös titka. De az átadás láncolata megszakadt. 

A Vörös Sátor NőiségBeAvató folyamat ezt a tudást hivatott olyan módon átadni, hogy az a mai modern nő számára érthető, használható legyen a hétköznapi életében. 

A Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam tartalmáról:

Az egyes beavató női minőségek megélése a legfontosabb női minőségekkel való találkozásod női önismereted alapja. Megmutatja miért éled nőiséged egyes minőségeit könnyebben, másokat nehezebben. A női minőségekkel az életúttal utazunk, a női vérmisztériumok beavató útja kísér bennünket. A szent női négyesség elvét követjük a tanfolyam során. Feltárul a nagy női létköri 4 minőség, a női életkörök legfontosabb 4 ciklusa, az évkör 4-es osztata, a havi ciklusunk 4 fázisa. A négyesség által adott alapot rendezzük össze, melyből születhetnek a magasabb szintű női minőségek.

A Vörös Sátor NőiségBeAvató tematikája vázlatpontokban:


 Leány


Témája a Vörös Sátor hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának első életszakaszi állomása, a Fogantatástól-Nővé érés szakasza. A női minőségek között ez a Leány időszaka. Az évköri változási rendben a tavasz tartozik hozzá mint évszak. A nap során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, s vele a menstruációs ciklusunknak, az Első Virágzás megélésének, akár újraírásának a személyes történetben.

Élmények:

 • A Vörös sátor szakrális terének megélése
 • Szakrális nőiség lényege, útja
 • Örök női bölcsesség megszólítása
 • A Leánytól a nővé érés kapujáig gyógyulás
 • Menstruáció  beavató kapuja, szakrális energiatere

A Vörös Sátor Első Virágzás NőiségbeAvató napról külön részletes leírást itt találsz, vele az egyes kedvezményes árakat is>>>


 Szakrális Szerető


Témája a Vörös Fátyol hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának második életszakaszi állomása, a Szerető Nővé Avatódás szakasza. A női minőségek között ez a Szerető időszaka. Az évköri változási rendben a nyár tartozik hozzá mint évszak. Kiemelt figyelmet kap az első szexuális élmény gyógyításán túl a szerető minőségben való növekedés, a megszentelt szexualitás megélése és gyakorlatai.

Élmények:

 • A Vörös Fátyol beavatása
 • Szakrális nőiség Szerető minőséghez kapcsolódó tanításai
 • Női Vonzerő növekedése
 • Tantrikus és taoista szerelmi titkok, gyakorlatok, gésa-titkok
 • Az orgazmus útja, utazás az orgazmusban-gyönyörben

 Szakrális Anyaság, Gyermekvárás és gyermeknevelés


Témája a BoldogAsszony hagyomány, és a Rima Jurta beavatások,  s vele  a nőiség beavató útjának harmadik életszakaszi állomása, az Anyává érés szakasza. A női minőségek között ez az Anya időszaka. Az évköri változási rendben a nyárutó és az őszelő tartozik hozzá mint évszak. A lélekhívás, szakrális várandóság, szakrális szülés-születés, érkeztetés és a szakrális nevelés alapjai.

Élmények:

 • Megérkezés az Anyaságba
 • Terhesség helyett Áldott állapotban mit is jelent ez valójában?
 • BoldogAsszony hagyományunk
 • Rima Asszony jurtája hagyományunk
 • Szakrális nőiség Anya minőséghez kapcsolódó tanításai
 • A fogantatástól a gyermek kirepüléséig tartó időszaka életünknek

 Bölcs Asszony minőségünk


Témája az AranyAsszony tradíció, s vele az AranyAsszony Jurta hagyományok, valamint a nőiség beavató útjának negyedik életszakaszi állomása, a Bölcs Asszony minőségünk. A női minőségek között ez a Banya időszaka. Az évköri változási rendben az őszutó és a tél tartozik hozzá mint évszak.  A tanfolyam során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, azaz a menstruációs ciklusunknak. A menstruációs ciklusunkban a menzesz napjainak időszaka tartozik  ehhez a minőséghez.

Élmények:

 • AranyAsszony Tradíció és az aranyasszony női minőség belső felélesztése
 • Szakrális nőiség Bölcs Asszony minőséghez kapcsolódó tanításai
 • A menopauza utáni életszakasz
 • Az elengedés, tudásátadás
 • Női Tanító, Papnő, Gyógyító Asszony énünk felébresztése

Hogyan lehetsz részese a NőiségBeAvató Napoknak?

– avagy a praktikus kérdések:

Hol? – Budapesten a Grál Ház terében.

Mire lesz szükséged? -nyitottságra és belső vágyra a szakrális nőiség felfedezése, megélése kapcsán; személyes jelenlétre

Milyen hazavihető anyagokat kapsz a megélések mellé? – Az adott havi női minőség témájában otthon biztonsággal végezhető női önismereti és nőiségfejlesztő gyakorlatokat, rituálékat kapsz egy tematikus csokorba gyűjtve. A programok hangfelvételeit letölthető .mp3 formátumban.

Mennyi ideig tart a tanfolyam? – az első alkalom 1 napos, a továbbiak 2 naposak, pénteken 16:00-21:00, szombaton 10:00-18:00 óra között. Ottalvás lehetséges!

Mennyibe kerül? 

 • Nőiségbeavató 1. Leány 1 nap /25 000 forint – a Vörös Sátor Online tanfolyamot egyidejűleg végzőknek 20 000Ft.
 • Nőiségbeavató 2. Szerető, szakrális szerelem március 21. szombat 16:00-21:00 és március 22. vasárnap 10:00-17:00 (ottalvás lehetséges)/ 40 000Ft
 • Nőiségbeavató 3. Szakrális Anya  péntek-szombat/ 40 000Ft
 • Nőiségbeavató 4. Bölcs Asszony, papnő és gyógyító asszonyi énünk péntek-szombat / 40 000Ft 

Hogyan tudsz JELENTKEZNI az egyes napokra?


Töltsd ki az alábbi űrlapot, s biztosítsd a helyed a tanfolyami részvételi díjad átutalásával. 

A jelentkezésed visszaigazolásában további információt kapsz ehhez. Amíg nem történik meg az  utalásod, addig a helyed nem biztosított!

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail címed még egyszer:*
Melyik NőiségBeAvató Napra jelentkezel:* Leány – Foganástól Menstruációig
Szakrális Szerető
Szakrális Anyaság
Bölcs Asszony/Tanító/Papnő
Számlacímed :*
Végeztél vagy végzel épp Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyamot?:* igen
nem
Megjegyzésed:Személyes találkozás - együttlét

vörös sátor

Vörös Sátor Tere: intim női körben

A Vörös Sátor egyik legfontosabb titka a személyes együttlétben rejlik. Vörös Sátor titkai tanfolyamhoz kapcsolódó szakrális női kör alkalmak havonta egy estében elevenítik fel a nőiséggel egyidős hagyományt, a női kör erejét, a nővérek körét. Az együtt ereje lehetőséget és segítséget nyújt abban, hogy gyógyítsd női részeidet, nőiség történetedet és támogatást, erőt, megértést, együttérzést kaphass nővéreidtől.

Helyszíne:

A Vörös Sátor Titkai 4 alkalmas tematikus női kör helyszíne a Grál Ház, Bp. 1073 Erzsébet krt. 58.

Miért Vörös Sátor?

vorossator3A tanfolyam névadója a Vörös Sátor mint szimbóluma, mint a női közösség által létrehozott, csak nők által látogatható közösségi és intim tér. Más hagyományokban Holdkunyhó, nálunk Rima és AranyAsszony Jurta. Ahhoz, hogy a sátor álljon tér kell, nők által létrehozott és megtartott tér. Mert a nők a tartópillérei.

A Vörös Sátor szimbólum. Azon szakrális helynek, mi hol sátor, hol kunyhó, hol jurta, később templom, illetve ház volt, melyben a nők egymásnak adták át a havi vérzésük közös megélésének idején nőiségük beavató tudásait, osztották meg a női életút eszenciáit, gyógyító

A Vörös Sátor Titkai online tanfolyam szellemi alapjait és hagyományait tekintve az egyetemes szakrális nőiség elveit követi. Tartalmazza és bemutatja a magari-hun-szkíta-avar ősgyökér hagyományokat, a folyamközi kultúra (Sumér),  az egyiptomi Ízisz-Hathor papnők, az esszénus női mester tudás, a hagyományokat átmentő és megőrző Vörös Sátor tradíció, az indián Holdkunyhóban megőrzött törzsi beavató hagyományok,  a Rima Asszonyok és AranyAsszonyok által őrzött és gyakorolt szakrális női tudás, a Rózsák rendjének beavató tudása.

S ha az alapok állnak, és szeretnéd tovább folytatni a szakrális nőiség megismerésének, hagyományainak útját, folytathatod a haladó kurzusokon. Az alapokra építkezhetnek mindazok, akik mélyebben és átfogóbban szeretnének megismerkedni a női négyességre épülő magasabb minőségekkel. Azon haladó kurzusoknak számító irányaiban az AranyAsszony Iskolában, a MéhNővér>>> képzésen tanulhatsz tovább.

Elérkezett az ideje annak, hogy a nők egymást ébresszék. Azok, akik már előre mennek a szakrális női bölcsesség útján, ismerik és élik az örök női bölcsességet, s elhivatottak arra, hogy ébresszék és vezessék női erejükre ébredő nőtársaikat. Ideje, hogy az idősebbek, bölcsebbek és elöljáró nővérek vezessék, kísérjék és nőiségükbe avassák az utánuk érkezőket. Ahogy régen mindig is volt. Nők a nőket avatták, s kísérték nőiségük vérmisztériumokhoz kötődő útján.

Kapcsolódó könyv és filmajánló:

Vörös Sátor film, a vörös sátor titkaiAnita Diamant Vörös Sátor című bestseller regénye, melyet 2014-ben meg is filmesítettek. A könyv és film bepillantást nyújt a Vörös Sátor hagyományába. E mellett megrázó, megindító női sorsokat tár elénk. A könyv újra megjelent 2016-ban!

Ízelítőül: A bibliai időkben játszódó, lélekemelő történet, mely Dína személyes vallomása arról a titkos tudásról, amit nők örökítettek nemzedékről nemzedékre, miközben a férfiak számára tiltott vörös sátorban összegyűltek. Itt mesélték el egymásnak titkaikat holdtöltekor, itt osztották meg egymással az asszonyi tudást születés és halál, szerelem és szex, öröm és fájdalom dolgairól. Anita Diamant időtlen története anyákról és lányaikról, a női erőről.

***

Képek forrásai: A Vörös Sátor című filmből vett jelenetképek és élő női kör hangulatáról készült fotók

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.