Az Öröm, a Szex, a szívből végzett munka és a női ébredés:)

Az Öröm, a Szex, a szívből végzett munka és a női ébredés:)

Az imént érkezett Évitől az alábbi írás, arra kérdésre, hogy mit jelent számára az öröm…tetszik:) és ahogy olvasom, érzem a lelkesedését és az életörömöt…hozzájárulásával adom nektek is:

“Hát ez nagyon intim de pl. a szex is:-) A másik bőrének megérintése, az odaadás, összeolvadás pillanata. Amikor a másik örül nekem és örömet adhatok. Amikor átérzem a másik örömét és tudom hogy én adhattam.
Nagyon szeretem a nőiségemet, a nőiességemet. A szép ruhákba való felöltözést, azt hogy boldogan állok a tükör elé. Az elismerő pillantásokat:-))
Nagy örömet okoz számomra hogy elhatároztam hogy nem adminisztrátorként fogom leélni az életemet és megléptem a lépést a bizonytalanságba, közben tanultam és hittem hogy találok megfelelő munkát. A siker még képlékeny benne, de már itthonról dolgozom és nekem ez volt az álmom. Ezek a dolgok kihozták belőlem hogy teljes nővé értem.

Az hogy elfogadom magam ilyennek amilyen vagyok, az is örömet okoz, mert már nem gondolkodok olyanokon hogy “mi lett volna ha”. Nem rágódom a múlton és nem tervezem görcsösen a jövőt. Nem hajtom a pénzt.

Imádok jóízűen megenni egy csokit, a pizzát és mivel tornázom és sokat mozgok nem aggódom az alakomért. Nagy örömforrás megtalálni minden napban az adott boldogságpillanatot, ami a továbbiakban segít. Némi meditáció, önmagammal való foglalkozás.
Az is örömöt okoz hogy bár szeretek mindenkit magam körül, de nem felejtkezem el önmagamról, az önmagam szeretetéről sem. Úgy vélem hogy az a nő aki a saját boldogságáról lemond, az másokat sem tud boldoggá tenni.

Egy boldog mosolygó nő viszont sokakat boldoggá tehet és ha sugárzik a nőisége és a nőiessége.
Számomra boldogság nőnek, nőiesnek lenni. Egyszer a kislányt látom magamban, egyszer a NŐ-t, egyszer valami bölcs asszonyságot. Így érzem. Sokat fejlődött az intuícióm a tarot kártya, megérzéseim bölcsebb elfogadása és az ezoterikus tanulmányok, öntanítás révén.
Öröm amikor itthon tornázok DVD-re, videóra és látom hogy nem kell győzködnöm magam hogy tegyem, hisz a saját érdekem és örömmel csinálom, nem csak a szép alak, hanem az egészségem megóvása érdekében.
Öröm hogy vannak olyan emberek és járok olyan előadásokra, ahol nemcsak a negatívumot hallgathatom, hanem hogy azért ebben az életben bizony örömforrások is akadnak.
Ez kicsit furcsa de a kudarcaimat is örömnek látom, hiszen ezek vittek előrébb.
Öröm számomra hogy ébrednek a nők, remélem ebben a témában még sok örömöm lesz:-))))”

majd még egy a női ébredésről:

Ami nagy örömet okoz nekem még: az öntudatos nők. A nőiség ébredése. Az hogy nem mindenki csábítható el két perc alatt. Hogy sokan vagyunk, akik szeretünk szépek lenni, öltözni, de ezt önmagunkért is tesszük. Sőt elsősorban önmagunkért. Sokan tudnak család mellett is önmegvalósítani. Ennek kapcsán örülök ha olyan ezoterikus előadáson veszek részt ahol a résztvevők már nagyon elől tartanak a személyi fejlődésben és látszik hogy megvan a belső harmóniájuk. Amikor alkotunk egy női kört és árad a női energia és ez az energia tudatos energia és nem a lemondásról szól.

Nagyon sok örömet okoz ha fejlődhetek tanulhatok, ha másnak átadhatok és ha más átad nekem. Ha találok ingyenes letöltéseket a neten ezotéria és fejlődés témában és érzem hogy előre visz és összehasonlítom a két évvel ezelőtti önmagammal és azt mondhatom hogy fejlődtem és nem is kicsit. Amikor haszontalan időtöltések helyett keresem a válaszokat és önmagamra nézve keresem a boldogságot és a fejlődést.
Köszönöm hogy leírhattam:
Évi”

Megosztás Facebookon

“Az Öröm, a Szex, a szívből végzett munka és a női ébredés:)” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Szia Nikoletta!
    Nagyon örülök,hogy rádtaláltam,és szeretném megerősiteni a tőled hallottakat,igenis nagyon meg kell őriznünk a szép,boldog pillanatokat ,mert ez ad erőt elviselni a rosszabbakat.Én nem vagyok már fiatal,nem volt könnyű életem,de mindig meg tudtam találni azokat az örömforrásokat,amivel ma már elmodhatom,talpon tudtam maradni.
    Nagyon sok minden szerez nekem örömet,megpróbálok mindent nem kényszerként,hanem örömként megélni Én annak is nagyon örülök,hogy nő és anya vagyok,s úgy érzem,most érzem igazán ennek áldásait.
    Köszönöm ,és várom irásaidat!
    Dóri
    Köszönöm

    Válasz

Szólj hozzá!