Női-Erő-Forrás-Ébresztő Ingyenes Program: önbizalom növelés, önbecsülés erősítés, útmutatás, inspiráció a kiteljesedésre törekvő nőknek!

Női önbizalom, Pozitív Énkép

A női siker titka: Női önbizalom, Önbecsülés, Pozitív Énkép

Női-Erő-Forrás-Ébresztő, női önbizalom építő Ingyenes Program?

Különleges oldalt találtál, melynek segítségével intenzív önbizalom növekedés, önbecsülés erősödést érhetsz el, útmutatás és folyamatos inspirációt, támogatást kapsz a nőként való kiteljesedéshez, a személyes fejlődésedhez, a céljaid megvalósításához.  A Női Önmegvalósítás Kincsestár Női-Erő-Forrás-Ébresztő Programjának legfőbb célja, hogy mindazon erőforrásokat felébressze, amelyek már benned vannak. Lehet, hogy valamilyen okból elvesztetted a kapcsolatot a benned rejlő női-erővel, a mindig buzgó, kiapadhatatlanul áradó ősforrással.

Mitől Nő a NŐ?

Erre nem akarlak megtanítani..mert nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak emlékeznek kell rá és merned kell újra életre hívni! A NŐISÉGET megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra.

Miben segít a N.Ö.K. Női-Erő-Forrás-Ébresztő, női önbizalom építő Ingyenes Programja?

Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket ad, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni. Mindeközben fontos, hogy a fizikai, anyagi világban való érvényesülés,  a valódi hivatás megtalálása, megélhetés, az álmaid megvalósítása, az erősségeid és tehetséged kibontakoztatása, a lelki-érzelmi vonatkozások, kapcsolati harmónia és a spirituális fejlődés egyaránt hangsúlyos és kiegyensúlyozott figyelmet kapjon.

Jó helyen vagy tehát, ha

  1. újra rá szeretnél lelni belső erőforrásaidra
  2. ismét élni szeretnél női teremtő erőddel
  3. magabiztos szeretnél lenni és önbizalmad erősítenéd
  4. belső hangodat, intuíciódat szeretnéd újra tisztán hallani
  5. felismerted, hogy a nőiséged érték és ennek kifejezésére vágysz
  6. nőként teljes, megelégedett életre vágysz
  7. szeretnél női szerepeidben összhangot teremteni
  8. valódi hivatásodra szeretnél rátalálni
  9. szeretnél örömteli életet élni és ezt megosztani másokkal is
  10. információt és technikákat kapni arra, hogyan valósíthatja meg álmait egy modern kori nő

 A Női-Erő-Forrás Ébresztő egy ingyenes önfejlesztő, támogató program, mely az interneten keresztül segít Neked női erőforrásaiddal és női teremtő erőddel újra élni!

Milyen területeken nyújt segítséget a Női-Erő-Forrás Ébresztő, női önbizalom építő ingyenes Program?

1. Önismeret

2. Önbizalom

3. Önbecsülés

4. Önértékelés – Pozitív Énkép

5. Segítség a céljaid megvalósításában

6. Segítség a női élet kihívásaiban, az akadályokkal és nehézségekkel való megküzdésben

7. Útmutatás és női életstratégia

8. Inspiráció

9. Motiváció

10. Folyamatosan bővülő tudástár a női önmegvalósítás témájában

11. Támogató női közösség

Hogyan kaphatod meg mindezeket?

Egy egyszerű feliratkozás után az e-mailes postaládádba érkező levek útján. A levelek hetente 2-3 alkalommal érkeznek, és az alábbiakat kapod meg általuk:

1. Önbizalom és önbecsülés erősítés nőknek

Az önértékelés-fejlesztő mini-kurzus után női önbizalom és önbecsülés erősítő e-kurzussal folytathatod. A már most 15 részből álló kurzus  (15 napos:) minden levele egy-egy önbizalom növelő tippel, technikával ismertet meg!

Az önbizalom az egyik legfontosabb alapköve az önmegvalósításunknak. A bennünk reljő képességeket, tehetségeket nem elég megtalálnunk, azokat ki kell tudnunk bontakoztatni és aktívan, cselekvően építenünk egy jobb életminőséget önmagunknak és szeretteinknek.

Az önbizalom hiánya nem lehet akadálya annak, hogy kiteljesítsd magad. Önbizalmad fejlesztése elősegíti önmagad kifejezését az élet minden területén, a konkrét kommunikációban, a munka világában, vállalkozásépítésben és a harmonikus párkapcsolat megéléséhez is szükséged van rá. Az önbizalom-önbecsülés témaköre azért is alapvető önfejlesztési terület, mert szülőként Te vagy az, aki megadod az énképeddel kapcsolatos mintákat gyermekeidnek és jelentős szereped van abban, hogy hogyan fog vélekedni önmagáról és az őt körülvevő világról.

Az önbizalom hiánya a legelső oka sikertelen próbálkozásainknak, kudarcélményeinknek és végső soron álmaink feladásának.

Önbizalmat nem kaphatsz senkitől, de a kurzus segítségével Te magad válsz képessé megerősíteni önbizalmadat!

Az önbizalom építő online tanfolyam egyes leckéit naponta kapod meg az általad megadott e-mail fiókba!

Indulj neki és meglátod napról napra magabiztosabb leszel!

2.Kedvezmények, előnyök, információk

Az ún. hírlevelekben tájékoztatlak a legfrissebb programokról, tanfolyamokról. Feltételezem ugyanis, hogy komolyan szándékodban áll változtatni, s javítani sorsodon, életeden. Ez azt is jelenti, hogy egy ponton túl készen állsz arra, hogy önmagadba fektess. Nem csak az általam kínált programok kapcsán, hanem általában az önfejlesztésedben. Egy idő után el jön egy felismerés, hogy tenned kell magadért,méghozzá nem csak az olvasó/passzív elfogadás oldalán, hanem a tevőleges, elszánt cselekvések oldalán is. Ha feliratkozott tagja vagy a “Női-Erő-Forrás-Ébresztő” Programnak, akkor számodra további kedvezmények lesznek elérhetők (ezek általában vagy pénzbeli előnyök vagy egy-egy anyagom ingyenes hozzájutási lehetőségét jelentik!). A programban résztvevők értesülnek először az új írásokról, interjúkról, bejegyzésekről is.

Mit kell tegyél, hogy részt vehess a programban?

Egy egyszerű feliratkozással jelezni tudod, hogy kéred a Női-Erő-Forrás-Ébresztő Programhoz tartozó ingyenesen elérhető anyagokat!

Próbáld ki! Igazi ösztönző erő-forrás lesz a lelkednek!

Figyelem: a tapasztalat szerint a freemail/citromail/t-online-os címekről visszapattannak a levelek, tehát meg sem érkeznek hozzád, esetleg a spam-be kerülnek. Utóbbi esetben könnyebb a helyzet, állítsd be az ebreszto@pozsgainikoletta.com címemet mint biztonságos levélküldőt!

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Hírlevél küldését kérem:*

Feliratkozás után azonnal visszaigazoló levelet kell kapj a megadott címre. Amennyiben ez nem történik meg, vagy a minikurzus nem jut el hozzád a következők közül valamelyik történhetett:

1. a levelem spam mappádba került és idővel törlődött, esetleg nézd meg ott

2. valamilyen technikai probléma merült fel

Bármelyik történik írj egy mailt a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre, hogy a problémád közösen orvosolhassuk!

Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom ki. Részletesebben adataid védelméről:  Adatvédelmi Nyilatkozat>>>

About the Author

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.