2012 a változás éve! – változz úgy, hogy végre valódi önmagad lehess!

2012 a változás éve! – változz úgy, hogy végre valódi önmagad lehess!

Véget ért a 2011-es év, beköszöntött az új év, új reményeket, új lehetőségeket hozva. Bár a 2012-es évhez megannyi prófécia kapcsolódik, az, hogy végül mi fog történni valójában az életedben most is rajtad múlik.
A legmeghatározóbb szellemi törvények most is ugyanazok lesznek:

  1.  szabad akarat törvénye
  2.  gondolataidnak-érzéseidnek-szokásaidnak megfelelő valóság-teremtés

A 2012-es év számmisztikailag az 5-ös minőségét hordozza, mely a változásé. Ezért talán a legfontosabb, ha itt és most az év elején Változásra hangolod magad. Méghozzá pozitív változásokra:)

Ha arra koncentrálunk, hogy milyen negatív fényszögek milyen katasztrofális végkimenetelekkel járhatnak, akkor félelmet keltünk másokban és magunkban is. Ha félünk, akkor gerjesztjük a saját félelmünket, kicsinység-érzésünket, és ezzel romboljuk az önértékelésünket, hatástalanítjuk az immunrendszerünket. A félő ember manipulálható, kihasználható és ez sokaknak jó lehet átvinni azt, amit akarnak.

Aki fél abban felerősödtek a két-ségek, a szűkségre koncentrál és csak a bőség hiányát látja az életében. A fókuszváltás ezért ebben az évben nem javaslat…túlélési életstratégia.

Mit válasszunk a félelmeink helyett?

A kínai medicina alapja – és igen, a nyugati ezotéria is hangoztatja – “amire figyelsz az nő”.  Akkor növeljük azt, amit szeretnénk és engedjük el azt, amiből nem kívánunk többet magunknak és másoknak.  Válts fókuszt minden alkalommal, amikor Te vagy a környezetedben bárki a negatívumokra és a világ csődjére, az áthatolhatatlan akadályokra fókuszál!

Kiknek fog válságot, katasztrófákat és kemény tanításokat hozni 2012?

Azoknak, akiknek minden más év és maga a sors egyébként is hozna. Azoknak, akik rossz irányba tartanak, nincsenek a helyükön – nem a saját életüket élik, a megfelelési kényszerek és külső-belső elvárásaik rabjai.

A válság minden esetben következmény. Valamit megmutat abból, amit nem csinálunk jól. Voltak előzményei, de nem figyeltünk rájuk, nem vettük komolyan őket. Amikor mér elég rossz nekünk és kilátástalanságban szenvedünk, akkor eljön az igazság pillanata és van lehetőségünk kilépni az örvényből. De – egy hasonlattal élve – az örvényből csak az alján lehet kilépni…Azzal viszont, hogy lemerülünk a mélységeinkbe lehetőséget és esélyt is kapunk az újjászületésre. Esélyt kapunk arra, hogy másként lássuk a világot és újrakezdhessük.

Mit tehetünk?

Minden válság megelőzésének kulcsa a helyzet ismerete és “preventív gyógyítása”. A személyiség szintjén ez azt jelenti, hogy elemezzük mit csináltunk, annak mi lett a következménye és ha az nem megfelelő akkor változtatunk…azaz VÁLTOZUNK!

A válság nem akar mást az életünkben mint elérni a változást. Ha nem változunk idejében, akkor majd változtatni kényszerítenek a megváltozott körülményeink.

Két élettörvény kiemelkedő segítséged nyújt majd Neked!

Bölcsebb út, ha megelőzöd és változol magad. A változás soha nem fog abbamaradni…ez hiú ábránd. A változás állandó. Ez a 21. század legalapvetőbb élettörvénye.

Mielőtt eltörnél…beleszakadnál…hajolj el, hajolj meg…légy rugalmas és változtass. Figyeld meg mi történik és találd meg benne a kiutakat, kiskapukat és felnyíló lehetőségeket.  Ez a második legfontosabb élettörvény…a rugalmasságé.

Na, jó, de akkor konkrétan mit lehet tenni?

Gyűjtsd össze az ÉN-Erőidet!

Azaz:

  1. Tisztázd ki vagy és mit akarsz az életedtől. Mi az, ami fontos és mi az, ami nem. Minden, ami fontos azért, ha kell dolgozz meg,  ha kell engedd meg/be.
  2. Erősítsd önmagad, az önbizalmadat, az önbecsülésedet, mert ezek segítenek újjáépíteni az életedet és hinni abban, hogy ezúttal lehet másként.
  3. “Az légy, aki a múltat magában oldja fel” (Kormorántól szabadon idézve:) Addig járj utána, amíg látni tudod a személyes és családi múltadat mint egy térkép (önismeret, családállítás, SzInT, kineziológia stb.). A térkép ki fogja rajzolni, hogy honnan jöttél és hová tartasz most. Ezen a ponton dönthetsz először arról, hogy kívánsz-e más irányba menni.
  4. Mindemellett fontos a felsőbb hatalmakban való hit is (gondviselés, Isten, Forrás), de mint a jó öreg vicc tartja: “vegyél először sorsjegyet, hogy nyerhess”. Azaz neked is ott kell lenni a folyamatban és észre kell venned a szerepedet az életed alakulásában.

Fél-elem helyett Magabiztosság, Hit és Tetterő

A két-ségeinket önmagunkkal szemben és a világ alakulásával szemben érdemes a saját érdekünkben feloldanunk. Az egység életérzésében, a szeretet megéléseiben nincs két-ség, szétesettség.

Mi a dolgom, és ezáltal miben segítelek ebben az évben is?

A tanítás az egyik. Információ-szemlélet-tudás-bölcsesség-tapasztalat rendszerezése, átadása vagy közvetítése. Öntudatra ébresztés, középpontba helyezés és szeretettel-teli megtartás…ez a másik.

Miért dolgozom ebben az évben (is)?

Hogy egyre kevesebb ember legyen, aki megrémül a riogatásoktól, aki attól retteg, hogy nem tudja kifizetni a számláit, hogy elhagyják és magára marad, ha felvállalja magát, stb.

Nem, nem a félelem ellen dolgozom…hanem az EGYSÉGÉRT. A személyiségen belül, a lelken belül, a családon belül, a kapcsolatokon belül, a népeken belül és a világon belül. Ahol egység van, ott nincs helye kettéosztottságnak, ott harmónia, lelki béke és szeretet honol.

Azért vagyok, hogy egyre több ember legyen, aki megtalálja önmagát és helyére billenti először a saját világát. Ezért választottam a kineziologiakezeles.hu mottójául: “Találd meg önmagad és a világ a helyére kerül”.  A belső világod és ezt követi a külső is. A kis-világod és Földünk nagy világa is.

…és tudom, hogy a világunk harmóniája, békéje a nők kezében van most…ezért írtam a noionmegvalositas.hu mottójának: “A női teljesség ajándéka – a világ harmóniája”...és ezért helyezek ekkora hangsúlyt a női erő ébresztésére, a nőiségben való kiteljesedésre.

Ott állsz az út végén…

Aminek tehát részese vagy azzal, olvasod az oldalt vagy ezt a levelet, az az, hogy elfogadod a tanítást, elfogadod a lehetőséget.

Milyen lehetőségek szolgálják az önmegvalósításodat?

  1. Ingyenes hírlevél, amit remélem már most is kapsz:) Benne életvezetési tippek, tanácsok és saját életben megélt tapasztalások az örömteli élethez vehető úton.
  2. Ingyenes önfejlesztő anyagok, cikkek, hangfelvételek,videók, meditációk, melyekben már most is óriási kincsesbányát rejt a noionmegvalositas.hu oldala
  3. Önfejlesztő-személyiségépítő  online tanfolyamok>>> immár 9 témában, melyek mindegyike a személyes kiteljesedésedben ad intenzív segítséget
  4. 6 önfejlesztő témájú már nyomtatásban is kapható könyv>>>
  5. Személyes előadások, tréningek, szemináriumok, meditációs estek, melyek a gyakorlati megvalósítást szolgálják
  6. Szakmai képzések, továbbképzések kineziológia, személyiség integráció, lélekgyógyászat témákban
  7. Személyes konzultációk és kezelések, hogy egyénre szabott válaszokat, megoldásokat és oldásokat kaphass

De lehet milliónyi segítséged, ha nem tudod mit akarsz!
Ha szeretnél tisztábban látni, várlak szeretettel 2012-es év első programján,  január 13-án vasárnap este 18:30-21:00 között:

Láss tisztán az életedben!

BELSŐ IRÁNYTŰ 

Láss Tisztán! Pontosítsd az Útirányt! Indulj!

Az előadásból megtudhatod:

  • Miért vannak olyan időszakaid, amikor nem látsz tisztán?
  • Miért lehetsz összezavarodva  és veszítheted el az útirányt?
  • Hogyan lehet belső iránytűd mindig?
  • Hogyan hallhatod meg szavát?
  • Mit jelent valójában az intuíció, az inspiráció?
  • Mi segít bennünket kívül és belül Valódi Önmagunkká válás folyamatában?
  • 2013 energiái, segítő erői, hogy valóban újjáépíthesd életedet

A program helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em.1. Korlátozott létszám! Bejelentkezés szükséges! Részvételi díj:  3500Ft.

A program különlegessége, hogy az előadás és meditáció után összpontosító és testet-lelket-szellemet összerendező gyakorlatokat sajátíthatsz el.

Ha nem tudsz jönni, a hangfelvétel most is kapható lesz a program után, 2500Ft-os áron!

Jelentkezéshez küld a “IRÁNYTŰ” szót a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre!

***
Most hallgasd meg az évkezdést segítő ajándék hangfelvételt!

Az első ajándék hangfelvétel után következzék az erőgyűjtés, felkészülés 2012-re!  A számvetés (melyet remélem elkészítettél az első rész segítségével) az új évre való felkészülésre, erőgyűjtésre fordítjuk figyelmünket. Miért is?
… hogy 2013-ben valóban képes legyél megvalósítani az álmaidat!
A linket a levélben találod:) Ha szeretnéd kérni és még nem vagy feliratkozva itt megteheted:

Keresztneved, ahogy szólíthatunk:*
Vezetékneved:
E-mail címed:*
E-mail címed még egyszer, az elírások elkerülése végett:



Szeretettel és fénnyel a kiteljesedésed szolgálatában ebben az évben is:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

 
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!