December 21. A FényForduló Napján

Nyugodj meg, a világunknak és a Földi létnek ma nem lesz vége – ellenkezőleg most kezdünk el igazán élni!

A világvégét jóslók mint már annyiszor csalódni fognak, mert egész egyszerűen nem lesz vége a Földi létnek. A régi világnak vége lesz – igen, hiszen  tudatváltás felgyorsult folyamatában a vaskorból az aranykorba lépünk. A vaskor  egó alapú, az egyéni, hatalmi érdekek által meghatározott világa lassanként lejár, előtérbe kerülnek az individuum egyéni tehetségeire épülő, az önmegvalósítás tágabb és magasabb szinteken való megélését szolgáló szemléletek. Az aranykor, melyben az egyén az EGY részeként, annak szerves alkotórészeként, a maga helyén a maga legteljesebb önvalójában teszi a dolgát.  Létrejön az együtt-teremtés és egyre erősödik a közösségi szellem...Olvass tovább itt: Arany fényben az Új Kor küszöbén>>>

A Földünket körülvevő Krisztus háló

Ma este találkozunk és előadást tartok a vaskorból Aranykorba lépésünk történetéről és jelenkori teendőiről. Szó lesz december 21-i nap jelentőségén túl az azt követő FényMegTartó napokról és 2013-as teendőinkről. A meditációban a 12 csakra aktiválásának Fény kapujára és a Föld fényben való megtartottságára koncentrálunk majd. Bővebben a programról itt olvashatsz: LélekEgység csoportok napközben, FényTest és FényMagunk Előadás, meditáció, ünnep este>>>

2-3 főnek még van helye!

S ha erős vágyat érzel gyere ma 18:15-re a Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1-be. Kapukód: 9kulcs9999

S ha nem csatlakozol ma a világ szinte minden országában rendezett FénySzerTartó rendezvények egyikéhez sem, egy gyertyát gyújtva otthon magadban vagy kimenve a szabadba és az égre tekintve kinyilatkoztathatod a saját Fényválasztásodat!

Ajándékom a mai napra Neked a középpontod megtartásához:

Lelki nyugvópont meditációs felvételem:

      Belső Nyugvópont Meditáció>>>

S kérlek emlékezz FénySzülött mivoltodra és Önnön legbelsőbb és legtisztább Magodra, ebben megmaradva teheted a legtöbbet önmagadért, a szeretteidért és a Földért.

Ma, holnap és minden későbbi napon, a következőkben találhatsz belső biztonságot: az Isteni középpont, a lélekszintű középpont, a generációs középpont és a jelen élet és test fizikai-lelki-szellemi szintű egységberendezése.

Kitartás a Fényben, egyetlen valós létezési formád mellett! A Fény Ragyogjon fel Benned és általad! Áldás az utadon. 

 Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.