Élő mátrix – információs-tér gyógyítás

Talán hallottál már az Élő Mátrix (angolul Living Matrix) című filmről, mely  nagy nemzetközi visszhangot váltott ki.  Ezen különleges film a gyógyítás új tudományáról szól, új nézőpontból mutatja be testünk, tudatunk és egészségünk összefüggéseit.

Megismerhetjük azt a finom szövetű hálót, amelyet az egészségünket befolyásoló tényezők alkotnak. Felfedezhetjük az egészség legújabb elméleteit az emberi testmező kvantumfizikájától a szívkoherencián át az információs gyógyításig. Tudósok, pszichológusok, bioenergetikai kutatók és holisztikus gyógyítók osztják meg velünk tudásukat, élményeiket és felismeréseiket; felfedik a gyógyulások hátterében meghúzódó tudományos elméleteket; és megosztják velünk elképzeléseiket, hogy ezek az új felfedezések hogyan befolyásolhatják a jövő orvoslását.
 
A legújabb kutatások alapján feléleszthető a mindannyiunkban jelen lévő öngyógyító képesség, és átformálható  a gyógyulásról és az egészségről alkotott elképzeléseink sora!

Ezt a filmet néztük meg közösen a TEK tanfolyam harmadik napjának estéjén fakultatív programként. S közben éreztem, hogy milyen büszke vagyok arra, hogy a TEK rendszerét magyarok alkották meg és, hogy milyen mértékben vagyunk képesek a TEK-kel elősegíteni az epigenetikai mintázatok átírását, a blokkolt mintázatok oldását, az információs erőtér harmonizálását, test-lélek-szellem összerendezését.

Nézd meg Te is az egyik filmrészletet, mely röviden érthetővé teszi a test-mező és szív tér elméleteket, a morfogenetikus mező elméletet, mely az információs térgyógyító technikák alapja:

Élő Mátrix – Új rálátás a testünk, tudatunk és egészségünk összefüggéseire>>>

Március 28-án ismét indul TEK kezdő tanfolyam, melyre még lehet jelentkezni:

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

személyiség integrációs tréner

www.kineziologiakezeles.hu

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.