November 6.: Megbocsátás-Elengedés Est

Megbocsátás-Elengedés-Továbblépés Est

November 6, 18:30-kb.21:30

A múlt negatív mintázatait a testünkben-lelkünkben cipeljük, nyomukban megerősödik a fájdalomtest, kialakul a változástól és az ismeretlentől való félelem. Érdemes megbocsátani önmagadnak és mindazoknak, akik vélten vagy valósan vétettek ellened. Ha más indokod nincs rá, pusztán azért tegyél így, hogy Téged ne mérgezzen tovább a negatív emlék és a hozzá kapcsolódott érzelem. Egyszerűen ne vidd tovább, hiszen “fájtál már tőle eleget”.

Megbocsátás-Elengedés-Továbblépés

A megbocsátás olyan mintha egy rabot engednél szabadon. Közben pedig rájössz, hogy a rab Te magad voltál, és a bilincset is Te magad raktad fel.

A fájdalmat engedd el azzal a könnycseppel, amivel egyszerre született

A megbocsátás elvisz oda, hogy önmagad és mások által cselekedett negatív kimenetelű vagy hatású cselekedeteket el tudod felejteni. A felejtés annyit tesz, hogy bár emlékszel a történésre és megtartod a tanulságát, hajlandó vagy elfelejteni mindazt, ami történt, annak érdekében, hogy továbbléphess Te magad, és továbbléphessen minden érintett fél is. Egyszerűen úgy döntesz, hogy nem viszed tovább a fájdalmat, a pszichédet mérgező negatív érzelmet. Így lehetőséged lesz valóban megérkezni oda, hogy el tudod engedni a múltban tartó béklyókat. Az elengedés pedig megengedés is egyben. Megengedése mindannak, amire vágysz, amire vársz. A tanított gyakorlatai között is egyik legfontosabbként a negatív érzelmek transzformációja, azaz átalakítása szerepelt. Az átalakításban felszabadulsz és képes lesz a tested-lelked is ellazulni, hogy a szellem ajándékait és tanításait befogadhassa.

Az elmúlás,  a szakítás, a válás és veszteségeink sora tanít bennünket tovább lépni, hogy egyre jobb önmagunkká válhassunk!

Te is segítheted az oldódás-elengedés-megengedés folyamatát:

A Megbocsátás-Elengedés Estén a megbocsátáson, elbocsátáson keresztül érkezünk  az elengedésbe, mely elvisz  bennünket oda, hogy képesek legyünk tovább lépni. Tovább lépni, azaz tovább engedni magunkat a múlt rabságából, egy belső megbékélésben nyugvó jelenbe érkezve, ezzel egy ragyogóbb jövőt engedélyezve magunknak.

Témák, melyekkel az előadásban, majd a gyakorlatok és meditáció során foglalkozunk:

  • szakítás, válás okozta fájdalom elengedése
  • szeretett személy elvesztése okozta fájdalmak feldolgozása
  • az elmúlás szeretetteljes magunkhoz ölelése
  • megengedés, a “jó” beengedése (siker, anyagi javak, új párkapcsolat, stb.)
  • fájdalmas emléksúlyok letétele és  továbblépés
  • az új, pozitív megéléseknek “csinálunk” helyet 
  • váltás a szenvedés és fájdalom mintákból az öröm és jól-lét mintáiba

A program helyszíne Budapesten az Erzsébet krt. 58.  I. 1. (lifttől rögtön balra)

A részvételi díj: 4500Ft.

A szokásos kedvezmények élnek, tehát  pároknak és családtagoknak 3500Ft-3500Ft a díjuk. 

Limitált résztvevői szám, bejelentkezés szükséges, küldd az “elengedés” szót a noionmegvalositasKUKACgmail.com címemre!

Távoktató program most is lesz, azaz 3500Ft-ért a tiéd lehet az előadás, a meditáció és a szertartás hangfelvétele. Mindezeket zárt oldalon hallgathatod, ahonnan le is tudod majd tölteni magadnak. Ezt szintén levélben kérheted.

Várlak szeretettel!

S ha a témában tovább olvasnál ezt ajánlom figyelmedbe:

Megbocsátás – Felejtés – Elengedés – Továbblépés- mi mit jelent valójában?>>>

Pozsgai Nikoletta

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.