Szerető kell a sikerhez?!

Remekül sikerült a szombati Nőiség Ébredése c. Kombucha Napi előadás (ha nem láttad, vagy ismételnéd felvételről hamarosan nézheted:), s megannyi üzenet, felismerés nyílt fel bennem a nap kapcsán. Eszembe jutott, hogy  10 évesen még dadogva feleltem egy környezetismeret órán; s hogy mekkora utat jártam be a csoportok előtt való nyílvános szereplés terén. Az előadáson jelen lévő több mint 800 ember pozitívan inspirált és öröm volt látni a figyelő tekinteteket, a mosolygó arcokat, s a végén az ölelő, felszabadult embereket. Pár képet, s rövid összegzést felraktam az FB-re is:)

Eszencia

Bár csak 30 percem volt – ez elvitt oda, hogy megfogalmazzam a legfontosabb eszenciákat a nőiség kapcsán; ezáltal retorikailag sokat tanulhatok belőle. Ettől még szívesebben választom az olyan helyzeteket ahol van idő a téma bővebb és mélyebb kifejtésére; s ezáltal van lehetőség a személyes megéléseknek teret adni.

De ennek is megvan a maga helye és tere az előadások, meditációk, szerek, tréningek kapcsán. Aki szeretné azzal ott folytatom:)

Összességével elégedett voltam magammal, mert azt a célt, hogy ennyi idő alatt elmondjam a nőiség lényegét, megérintsem és megmozgassam ezt a lényeget a jelenlévőkben – sikerült elérnem, tehát sikeres voltam.

Mert mi a siker?

Számomra az, hogy elégedett vagyok magammal, hisz az adott pillanatban ki tudom hozni magadból azt, ami valójában vagyok. S siker az, hogy csillogó szempárok néznek rám, mosollyal, tiszta szívből és hálával üdvözölnek a folyosón, az előtérben vagy éppen a mosdóban:) S igen, lehet a sikert mérni számokban, bevételben, eladott könyvekben is, s így is sikeresnek érzem magam – mégsem ez a legfontosabb, hanem az, hogy a helyemen és a középpontomban tudjak lenni minden pillanatomban és így kifejezhessem mindazt ami és aki vagyok.

Kívánom Neked is azt az érzést többször megélni, hogy amiért dolgozol abban sikeresnek érezd magad; tudd, hogy ki vagy és azt kifejezhesd, ezáltal átadhasd mindazt az ajándékot, amit ennek a világnak hoztál!

S miért írok minderről Neked, mert ez a legfontosabb, megtalálnod azt, aki vagy és önmagadnak lenni; majd teret adni, hogy minél teljesebb valóságodban élhesd az életed.

S tudod mi kell ehhez? Az a bizonyos szerető énrészünk, amit olyannyira elnyomott az elmúlt két évezred. Mert a szerető az a részünk, aki magabiztos, tudja ki ő és tudja mit akar, s azt meg is meri mutatni, mi több örömét leli önmaga megélésében és kapcsolódásaiban.
Ébreszd magadban újra a Szerető Éned minőségét, erőforrását május 19-én a SzeretŐ Én c. pünkösdi program segítségével!

 

SzeretŐ Én

előadás, meditáció, szer

Május 19.  19:00-22:00

Egy előadást hallgathatsz meg személyiségünk szerető aspektusáról, melyek információs és élményszinten is azt szolgálják, hogy újra kapcsolatod legyen a benned élő “életvirággal”, képes legyél kivirágoztatni önmagad, kiteljesedni és, hogy mindehhez magadhoz vehesd a szükséges legfontosabb életerőt: a szer-elemét!

Részvételi díj: 3500Ft  Távoktatásban: 3500Ft Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.

Bővebben erről a programról: SzeretŐ ÉN előadás, meditáció, szer>>>

Jelentkezéshez küldj mailt a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Várlak szeretettel a programokon személyesen is!

Szépséges napot!

Szeretettel- élet szerelemmel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.