SzInT 2: október 22-e…ütős, mégis könnyed volt egyszerre:)

Huh…nem volt semmi a tegnap esti Személyiség Integrációs Tréning. Volt benne  évtizedek – és generációk – óta kísér(t)ő szorongás oldás, erőszakos cselekmény utóhatásainak feldolgozása, vérfertőzésben fogant majd elvetetett gyermek “okozta” szégyenérzet és életfeladás, mélyen elzárt, de meg nem gyászolt édesanya elvesztésének feldolgozása, önbizalomhiánnyal-gátlásossággal való szembesülés és oki kezelés. Megdolgoztunk egy-egy szövevényes történettel, és volt egyszerűbb-bár annál mélyebb és nehezebb eset feldolgozás is.

Most jócskán szükség volt a kineziológia segítségére is...

Most jócskán szükség volt a kineziológia segítségére is...

Nehezebb megéléseknél nagyon jól jött egy-két kineziológiai műfogás is. Így sokkal biztonságosabb és “túlélhetőbb” az oldás.

Egyetlen férfi résztvevőnket alaposan megdolgoztattuk, jócskán kijutott neki a hálátlanabb szerepekből, férfi viselkedési minták képviseletéből.

Végre volt alkalmam több drámaelemet is belevinni, jobban megmozgatni a főszereplőket vagy képviselőjüket, és az egész csapatot. Kár, hogy a belsőerő aktivizáló páros gyakorlatunkról nem készült felvétel…sokatmondó lenne:)

Igazi átáléssel...

Igazi átéléssel...

A képviselők mélyen beleélték magukat a szerepeikbe és ezzel tudtak leginkább hozzájárulni társuk oldási folyamatához.

A dramatikus személyiségfejlesztő elemeknek köszönhetően volt alkalmunk könnyed, felszabadult nevetésre és egymás erősítésére is!:)))

Szeretetteljes ölelés és a hála kifejezése...gyönyörű pillanat volt!

Szeretetteljes ölelés és a hála kifejezése...gyönyörű pillanat volt!

A résztvevők bátor és nyitott hozzáállása ismét sokat segített az oldási folyamatok beindításában.

...és eljutottunk a felszabadult nevetéshez is:)

...és eljutottunk a felszabadult nevetéshez is:)

Az egymásnak nyújtott segítségért igaz, hálás köszönetnyilvánításoknak is jócskán tanúi lehettünk.

…és örülök, hogy végül nevetni is tudtunk:)

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.