Méh Erő Ébresztő…az Örök Női Tűz

Méh Erő Ébresztő…az Örök Női Tűz

 

Jelen könyv a méhedben, az élet kelyhében nyíló belső forrásodhoz kísér az örök női bölcsesség kertjének kapuján át. A könyv hív Téged csendben az örök női tűz soha ki nem hunyó lángja mellett, s finoman a lényegedbe, a női esszenciádba hív, belső barlangjaid kincsei felé.

A Méh Erő Ébresztő könyv dedikálásakor

Hívlak, hogy…

Induljunk a nőiségedben való kiteljesedés ösvényén – az emlékezés és a megszentelt nőiségünkre való ráébredés útján. Öleljük újra magunkhoz a világot, megélve az örök elsődleges női minőségünket, a befogadást és a szeretettel való felemelést. Kívánom, hogy a nőiség áldása megérkezzen az életedbe! Mi Nők vagyunk azok, akik EGYbe szeretjük a szétválasztottságot, egységet hozunk a kettősségbe, és szentséget a hétköznapi létbe. Ébredj hát e könyv soraival te is, NőTársam.

 

Ki vagyok én, hogy az emlékezés útjára hívlak?

 

Olyan Nő vagyok, aki ráismert elhivatottságára, a nőiségben való kiteljesedés szolgálatára. Szakterületté nőtt bennem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, valamint szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Segítem azokat a nőket, akik sokszor szívük utolsó reménysugarával találnak el hozzám, telve keserűséggel, megaláztatottsággal, kicsinységérzettel, de megérezve az újjászületés, megújhodás ébredő szándékát. A nőkkel kapcsolatos elhivatottságom célja, hogy a nők saját, generációs, valamint kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát – annak mind az ezer szirmát – kibontsák, és harmóniát hozhassanak a világba.

 

Miért ennyire fontos a női méh, hogy külön könyvet szentelek neki?

A méh, mint a női egészségünk alapja, kifejezetten megérdemli, hogy kiemeljem a szervek közül. Ha a nő méhe egészséges, a teste is egészséges, energikus; ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. A női egészség alapvető feltétele a méh egészsége.

A Nőiség ezerszirmú Rózsája című könyvemben már érintettem a témát, amivel most is találkozhatsz Kedves Olvasóm!

A méh és a női energiarendszer kapcsolata:

A méh a női energiarendszer energiagyűjtő, energiát tisztító és életenergiává átalakító szerve. Életenergia-forrásként táplálja a nőt ÉS a férfit, és a kettejük szerelméből fogant gyermeket. A méh és a nő egészségéből ered a párkapcsolat és a család egészsége is, minden szinten. Tudjuk, hogy a nőiség elsődleges feladata a táplálás, növelés, ezért a fizikai élelemkészítés is, épp azért, mert őt a teste, energetikai működése teszi alkalmassá erre.


Méh Ünnep

Méh Tanítások * Méh Áldás * Méh Szertartás

Ünnepeld és tápláld nőiséged! 

2021. március 25.

18:30-21:00

Ezen a linken tudsz a szertartásról olvasni és jelentkezni!https://www.noionmegvalositas.hu/meditaciok/marc-25-meh-unnep-meh-tanitasok-meh-meditacio-a-noi-teremto-eroert-meh-szertartas/

 

Ki tartja a Méh Ünnep programját?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.

 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben:

https://www.noionmegvalositas.hu/cikkek/szinopszis-meh-ero-ebreszto-konyv/


A szertartásra itt is tudsz jelentkezni:

  1. Csak részvételt kérek: 10 000Ft
  2. Mindent bele csomagot kérek:  15 000Ft

Részvétel +  hanganyagok (előadás, meditációk és gyakorlatok, rituálé, szertartás) és a Méh Erő Ébresztő könyvvel + annak belföldi postaköltségével együtt: 15 000Ft

A könyv egyébként önmagában 5500Ft + 1800Ft a postaköltség. 

 Bővebb leírás Méh Erő Ébresztő címmel megjelent könyvről>>>


Hogyan tudsz jelentkezni a Méh Ünnepre?


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, válaszlevélben küldjöm a szükséges további tudnivalókat, zoom belépési információkat:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Telefonszám (csak a program szervezése kapcsán):*
Milyen csomagot kérsz?:*
Számlázási címed (magánszemély esetén postacím):*
Milyen problémádra keresel megoldást, javulást?:*


 Hol lesz a Méh Ünnep?

A korlátozások végett a szokásos Méh Ünnepünk nem marad el, viszont ONLINE kerül megrendezésre. Ennek előnye, hogy mindenki a saját otthonából tud csatlakozni és ott  egy még belőbb, intimebb térben tudja megélni legszentebb nőiségével való kapcsolódását.

Részletek a szertartásról itt: https://www.noionmegvalositas.hu/meditaciok/marc-25-meh-unnep-meh-tanitasok-meh-meditacio-a-noi-teremto-eroert-meh-szertartas/


Amennyiben a könyvet szeretnéd megrendelni…itt is megteheted

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
Fizetési módok:* Postai utánvét
Banki átutalás és postázás
Személyesen programon
Melyik könyvet kéred?:* Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Továbbá sok szeretettel várlak…a

MéhKirálynő Online Tanfolyamán

 

  • 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
  • Előadás és Meditációs hanganyagok
  • Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
  • építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

INDUL: 2021. MÁRCIUS 25.

Gyümölcsoltó Boldogasszony napján

Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.

A weboldalt és részletes információt a tanfolyamról itt találsz: http://www.noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

 


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja: 40 000Ft

 

Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből! Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

Ajándék a postaköltség is! 

 


JELENTKEZÉS

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?
 


Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

 

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató

Női Energia Fitnesz Mester Oktató

About Kriszta