Szinkron Meditációk Felvételei

Az ingyenes online meditációk felvételről kérhetők utólag az élő adás utáni másnap. 

2021.március 28. Telihold meditáció:

Kapcsolati Konfliktusok okait összefoglaló bevezető előadás és blokkoldó, felemelő meditáció. A 2021 Beavató Éve Szinkronos facebook csoportban>>> került felvételre.

Kérlek töltsd ki az űrlapot:

A keresztnév és vezetéknév nem megfelelő kitöltésével sajnos kizárod magad a lehetőségből. Vedd komolyan és tisztelettel, ahogy én is a meditáció felvételét nektek.

EZ A FELVÉTEL 2021.03.29.-én kérhető este 22:00 óráig. Az ekkor kiküldött linkkel 03.30. 22:00-ig nézhető. Ha később íratkozol fel, már nem fogod tudni elérni ezt a felvételt. A következő ingyenes élő alkalomra a 2021 Beavató Éve Szinkronos csoportban teszem közzé a jelentkezést. 

Keresztnév (ahogy szólíthatunk):*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail cím még egyszer, az elírások elkerülése végett:*About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.