Méh Erő Ébresztő Oktató Képzés

Méh Erő Ébresztő Oktatók Szimbóluma – Logója

MÉH ERŐ ÉBRESZTŐ OKTATÓ KÉPZÉS
Aki maga is női köröket tart, vagy szeretne tartani, elhivatott a nőiség szolgálatában és szívesen tartana Méh Erő Ébresztő méh erő köröket, méh tudatosság ébresztő foglalkozásokat azokat várom szeretettel a Méh Erő Ébresztő Oktató Képzésbe. 
Kidolgozott és tesztelt tematika
A Méh Erő Körök 3 spirálból áll, 3×5 alkalmas tanfolyam konkrét tematikával és oktatói jegyzettel. A tanfolyam kidolgozása és tananyaga többszöri tesztelés alapján finomodott a mostanira, tehát jól tanítható, tartható és követhető a hozzá otthonra adott gyakorlatokkal.
Mindez azt  jelenti számodra, hogy egy kidolgozott alappal, tananyaggal tudsz dolgozni, melyet kiegészíthetsz saját inspirációid alapján a  csoportfolyamatban.
Az oktatóvá váláshoz szükséges előfeltételek:
  • adott spirál első megtapasztalása
  • adott spirál ismétlése asszisztensként(féláron a kiírthoz képest)
  • Facilitátor Női Kör Vezető képzés megléte (online tanfolyam + 1 személyes tréningnap + hospitálás van a képzésben)
  • 1 oktatói tréning nap spirálonként (tehát adott tréningnapon csak az adott szint  tananyagának átadására fókuszálunk) ára: 40 000Ft  +3000Ft oktatói jegyzet

Első spirál oktatói napja: 2018. szeptember 20. csütörtök 10:00-17:00

A tréningnap során az adott spirál tematikáját és a tananyagot vesszük végig tanítási szempontból, további elméleti háttérrel kiegészítve. Fontos része a képzésnek az alkalmazott tanítási módszertan valamint a leendő tanítványok kísérésének kérdései, szakmai kérdéseinek megválaszolása.

Az oktatói tréning után az adott spirál tanfolyamának megismétlése szükséges, asszisztensként részt véve a folyamatokban. Ismétlésre a normál ütemű és az intenzív tanfolyamok is választhatók.

Az oktatóképzés elvégzésével hivatalos oktatóvá válsz, melyet tanúsítvány és díszoklevél is igazol majd.

A Méh Erő Ébresztő könyv tanfolyamaid munkafüzetévé válik, az oktató jegyzet pedig segíti munkádat a tanfolyami hanganyagokkal együtt. 

A Méh Erő Körök országos szinten cél, hogy jelen legyenek, örülök, ha saját lokalitásodba elviszed a méh tanításokat és a méh erő ébresztő gyakorlatokat. A köröd elindításában további mentori segítséget kapsz.
 Méh Tanítások - Szakrális nőiségA képzést tartja: Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő könyv>>> írója és a Méh Erő Körök tanfolyami anyagainak kidolgozója.
JELENTKEZÉS AZ OKTATÓKÉPZÉSRE:
Ha szeretnél jelentkezni az oktatóképzésre, további kérdéseid vannak, írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Pár szépséges Méh Erő Kör képe ízelítőül:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.