Alapvető Méh Tanítások: A Méh feladata, energetikája és a méh erő, női erő, női EGÉSZség

Köszöntelek méh tudatosságod ébredése alkalmával. Ha itt vagy az azt jelenti, hogy már hallottál a méhről, vagy egyenesen a méhed hangját hallottad meg. Felébredt benned a kíváncsiság, ami nagyon jó! A méh tanítások és gyakorlatok célja, hogy női energiarendszered legfontosabb szervét, méhedet, arra tudd használni, amiben a legnagyobb segítséget tudja neked adni, ez pedig az energia gyűjtés és táplálás. Tápláljon téged saját méhed, hogy aztán feltöltekezve, egészséges nőként magad is táplálhasd környezetedet, szeretteidet. Először magnak kell megerősödj, hogy adni tudj!

Nem is csigázlak tovább, jöjjenek  nézni és hallgatnivalók:

Itt kérheted a Méh Tisztító és Méh Töltő Legfontosabb Gyakorlatok videóját:

Keresztneved, amin szólíthatlak:*
Vezetékneved:*
E-mail cím: (figyelj a pontos írására!)*
Település, ahol laksz:*

Ha nem érkezik meg a a videó linkeket tartalmazó levelem, akkor lehetséges:

  1. a mail szervered spam-be (nemkért levelek mappája) rakja a levelet, nézd meg ott is
  2. a mail szervered valamilyen biztonsági beállítás miatt be sem engedi a levelet (visszapattintja azt), ez gyakran előfordul az alábbi címeknél: freemail.hu, citromail.hu, indamail.hu, vipmail.hu; illetve szigorú tűzfalas céges címeknél.

—>Ezen esetekben érdemes lehet újra feliratkoznod és egy gmail-es címet megadnod, és/vagy állítsd be az ebreszto@pozsgainikoletta.com címemet biztonságos levélküldőként.


HOGYAN TOVÁBB?


Ha ettől többet szeretnél, vagy további gyakorlatokat ismernél meg, 


Méh Tanítások összegzése, avagy mit, mikor mi után érdemes “visszatanulnod”?

Az egyik leggyakoribb kérdés tőletek hírlevélolvasóktól és programon résztvevőktől:

MIVEL KEZDJEM, MI A MENETE, amit ajánlasz követni?

* I. * INDULÁSHOZ: a Női Egészség szempontjából alaptanítások:

Méh Bölcsesség

Méh Erő Ébresztő könyv a női EGÉSZség és a női teremtő erő helyreállításáért

Méh Erő Ébresztő könyv:

elméleti tudásanyag a szakrális nőiség, a vérmisztériumok, a méh állapotok és nőiségünk energetikai ciklusai, fázisai, a női beavató út, a méh tudás lényege, méh ébresztő alapgyakorlatok – olyanok amelyek olvasva is biztonsággal végezhetők. Bővebben a Méh Erő Ébresztő könyvről, megrendelési lehetőséggel >>> 

Szinopszis : miről is szól és miért hiánypótló a Méh Erő Ébresztő könyv? – írta Istvánkó Viktória
“A nők kelyhe napról napra megújul, energetizál, transzformál, teremt, amennyiben jól működik, nem szennyezett vagy blokkolt. Igen, a szerző személyes és szakmai tapasztalatai, kutatásai alapján nem kevesebbet állít, minthogy a női egészség alapvető feltétele a méh egészsége. Ha a nő méhe egészséges, a teste is egészséges, energikus, ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. Csipkerózsika-álmunkból ébreszt minket a szerző a könyv lapjain, hogy emlékezzünk, és elevenítsük fel azt a tudást, amely ott szunnyad bennünk és minden nőtársunkban. “

MéhKirálynő Online tanfolyam – INDUL: október 8.

7 fázison át segítő otthon is biztonsággal végezhető gyakorlatok, de már olyanok, amelyek vezetést igényelnek. 2-3 naponta küldök távoktató anyagokat, melyek mint egy munkafüzet lépésről-lépésre segítenek belső méh munkádban. Előadás és meditációs hanganyagok egészítik ki az írottakat. A témák a fogantatástól, a születésen át, az anyasebek felismerésétől és gyógyításán át, a generációs női mintákon való munkát felölelőn haladnak a női méh 7 fázisán átívelőn.

 A MéhKirálynő online tanfolyam tartalmi leírásához kattints ide>>>

* II. * SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN: Ezidáig (I. szint, könyv és online tanfolyam) önállóan is el tudsz menni a gyakorlatokkal, viszont amikor eljön a pont a továbblépésre, a blokkok oldására és a személyes átadást, követést és főként ellenőrzést igénylő belső munkák esetében a személyes jelenlét elengedhetetlen:

1. Méh energia aktiváló csoportos női körök (Méh Áldás, Méh Gyógyítás, Méh Ünnep neveken láthatod): akik megérintődnének, a kik kiváncsiak, akik szeretnének élő szóban többet tudni, kérdezni és megélni a méh erőben való jelenlétet.

2. Egyéni méh energia aktiváló kezelés (Méh Áldás, Méh Gyógyító kezelések néven láthatod): akik személyes segítséget várnak és kérnek

EDDIG TE KAPSZ KÍVÜLRŐL SEGÍTSÉGET,  INNENTŐL MAGAD IS MEGTANULOD AZ ÖNGYÓGYÍTÓ, ENERGIAAKTIVÁLÓ GYAKORLATOKAT VÉGEZNI ÉS ÖNMAGADÉRT TENNI:

3. Méh Erő Körök személyes részvételben 3×5 este, vagy 3 nap tömbösített képzés gyakorlatokkal. Személyes átadást és ellenőrzést igénylő gyakorlatokat adok át itt.

  1. Első Spirál: Méh Energia Aktiválás. Méh Tudatosság ébresztés, méh tisztító, töltő gyakorlatok, energetikai és testgyakorlatok, meditációk, első szintű méh áldás és méh gyógyítással zárul.
  2. Második Spirál: Gyógyító Méh. A méh gyógyítás recepteskönyve, avagy hogyan gyógyíthatod a méhedet, női testedet (méh vidító életmód, gyógyító étkek-italok, kristályok, további gyakorlatok, stb.), valamint hogyan használhatod a méhedet a fizikai-energetikai-érzelmi-mentális-spirituális testeid gyógyítására, a generációs és inkarnációs blokkokat is beleértve.
  3. Harmadik Spirál: Teremtő Méh. A tiszta méh a teremtés kelyhe tud lenni. Ezen alkalmakkor a méhet arra használhatjuk végre, amire leginkább való: tiszta teremtésre. A női erőforrások és a női teremtő energiák használata. Haladó szint.
    —->>>A MéhErő Körök következő csoportjainak időpontját hamarosan kiírom. Lesz nyári 1-1-1 napos.

* III. * NŐK SEGÍTÉSÉRE HIVATOTTAKNAK:

4. A Méh Erő Körök 4. spirálja: MéhNővér képzés. Ezen a szinten nőtársaink segítésére való elméleti, gyakorlati felkészülés zajlik. A szakrális nőiség tanítása, a női körök tartása, a méh tanítások átadása mellet, a Méhnővérek feladata a nőiség életútjának beavatásait kísérni, azokra felkészíteni, kapcsolódó szertartást tartani. Egyéni és csoportos formákban dolgozva célzottan segíti nőtársait az életútjukon. Következő évfolyam 2019. novemberében indul majd megint!>>>

A Méhnővér képzés azoknak ajánlott, akik:

  • Nők segítésében felismerték küldetésüket
  • már tevékenykednek a nők segítésében (akár már terapeuta, coach, kineziológus, családállító, egyéb alternatív konzulens/facilitátor irányokban dolgoznak, trénerek, stb.)
  • Azok számára is összefoglaló és szakmailag kiegészítő, akik már foglalkoznak a női méhhel, így haszonnal forgatható dúlák, szülésznők, nőgyógyászok, védőnők és nőiség tanítók, női köröket tartók.

Az utat érdemes végigjárni, legalább az első két szinten, hiszen az az alapvető női egészséget fenntartani tudó, női erőinkkel élni tudó tér. Önmagadért és szeretteidért, éleszd fel alvó méh erődet!

Kívánom, hogy nőként megismerd erődet és tudj élni kiapadhatatlan erőforrásaiddal önmagad, szeretteid és a világ javára!

Szeretettel és élet-szerelemmel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.