Női Coaching, Női Önmegvalósítás Tanácsadás

Miben segít az Önmegvalósítás  Tanácsadás?

 • A saját személyiség feltárása, megismerése vezérelvek és életmotivációk alapján
 • Az egyéni életút áttekintése, megértése, integrálása (mi miért történt, hová vezet, mire használható az eddigiek tapasztalata?)
 • A saját, egyéni küldetés, életcél megtalálása
 • Egy  új élethelyzet, életszakasz új irányainak meghatározása
 • Vágyak, célok letisztázása, megvalósításukhoz egyéni akcióterv létrehozása
 • a céljaid megvalósításában kísérés, ösztönzés, szükség esetén blokkoldás

Ajánlott lépések:

1. Első Női Önmegvalósítás Tanácsadás alkalom egyeztetése, mely során feltáró coach ülésen veszel részt. Megállapítjuk a közös munkánk célját, felépítjük hogyan érheted el célodat. Célod elérésében segíthet a tanácsadás folyamata és eszközkészlete, és esetenként a blokkoldás is. Utóbbi esetben a kineziológia, egyéni családállítás eszközkészletének terében tudok segíteni. Lehetséges, hogy szakmai tudással is rendelkező támogatásra, kifejezett tanácsadásra is szükséged van például munka-karrier vagy kifejezetten vállalkozás indítás, fejlesztés témáiban. Ezen esetekben a mentorprogram is segítségedre lehet. 

Hogy miben és meddig tudlak segíteni utadon az első alkalom rálátást ad mindkettőnk számára.

2. Ha szükséges – mert átfogó életkihívásod van, például életközepi válság, válás vagy haláleset utáni felállás, valamint küldetés és életcélmeghatározás, önmegvalósítás útelemzés, akkor ajánlott a kiegészítő Önmegvalósítási Út Elemzés elvégzése,  a PersonaScope személyiség és életútelemző módszer segítségével, mely térképként szolgál az egész életed sikeres bejárásához. A hozzá kacsolódó konzultáció pedig útmutatás az elinduláshoz vagy éppen a folytatáshoz, irányváltáshoz. Az elemzés elkészítéséhez és a személyes találkozást megelőző felkészülésemhez szükség van néhány adatra (a numerológiai és asztrológiai elemzéshez),  egy alapos kérdőív kitöltésére és egy életpálya-elemzésre.

3. Az egyéni Önmegvalósítási Út Elemzésére épül az Önmegvalósítási Tanácsadás, mely során konkrét célkitűzések kerülnek megfogalmazásra és megszületik az akcióterv. Az akcióterv megvalósítását kíséri a Női Önmegvalósítás Követő Coaching folyamata.

4. MentorProgramok: A Női Önmegvalósítási Tanácsadás után 3 út és 3 támogató program áll az egyén előtt:

A út karrieren/munkán keresztüli önmegvalósításhoz a Karrier Tanácsadás Program

B úta női szerepeken keresztül történő önkiteljesítéshez a Női Teljesség Program (életút, életszakasz, női életkihívások, életválságok kezelése)

/ a kifejezetten nőkre jellemző blokkok oldásával/

C út a spirituális önmegvalósításhoz kötődő Út a Teljességhez c. Program

A  Támogató Programok mélyebb és aktívabb együttműködést és hatékonyabb haladást eredményeznek, komplexitásuk és intenzitásuk révén jobban segítik az egyéni fejlődést és önmegvalósítást, kiteljesedést.

Természetesen mindhárom programot el lehet végezni, de tanácsos egyre koncentrálva előrehaladni.

A támogató programok egyéni konzultációkat, online oktatást, csoportos oktatást is tartalmaznak!

A támogatás és maga a coaching folyamat nem ér véget az alapos kikérdezésnél és iránymutatásnál. Kifejezetten fontos szerepet kap a folyamat segítése, a közben sokszor fellépő elbizonytalanodás kezelése és feloldása (pl. a kineziológia módszerével), a megvalósításhoz szükséges személyiség és önbizalom erősítés is.

…de igény szerint a támogató programok nélkül pl. az Önmegvalósítási Út Elemzés, a kineziológiai kezelés és a karrier-tanácsadás/coaching is elérhető.

Mennyibe kerülnek az egyes személyes konzultációs lehetőségek?

 • Női Életvezetés és Női Önmegvalósítás Tanácsadás: 60 perc/15 000Ft, követő coaching ülések 45 perc/10 000Ft
 • Női Önmegvalósítás tanácsadás, blokkoldás: 90 perc/25 000Ft
 • Kineziológia konzultáció és egyéni családállítás: 90 perc/ 25 000Ft
  • >>>kineziológia kezelés/konzultáció kapcsán érdemes felkeresned célzott a kineziológiáról szóló honlapomat: www.kineziologiakezeles.hu
 • PersonaScope elemzés elkészítése és konzultációja (60 perc, személyesen vagy skype-on): 30 000Ft

 

pozsgainikolettaAz elemzéseket és konzultációt Pozsgai Nikoletta karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista,  a  Női Önmegvalósítás Coaching-Tanácsadás  megalkotója végzi.

Hol találkozunk? A konzultációk helyszíne Budapest, 1073, Erzsébet krt. 58. Grál ház.

JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:

***

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.