Hogyan lehet úgy gyógyítani a családomat, hogy a családtagok nincsenek jelen?

Hogyan lehet úgy gyógyítani a családomat, hogy a családtagok nincsenek jelen?

Az egyik olvasótól kaptam egy jó kérdést, szeretném megválaszolni, mert visszatérő és valóban válaszra méltó:)

Hogyan lehet úgy gyógyítani a családomat, hogy a családtagok nincsenek jelen?

A családállítás egyik kulcs eleme, hogy minden családi szereplőt fel tudunk állítani képviselők segítségével. Így magán az állítón kívül senkinek nem kell jelen lennie az állítson/oldáson. A mező egyszerűen “bemozgatja” a képviselőket oda, abban a pozícióba, ahol a családban elfoglalt helye van. Minden előképzettség nélkül, hitrendszertől függetlenül!, megtörténik az elmozdulás és képviselőként azt érzed, hogy valamerre menned kell, mozdulnod kell. Nincs más dolgod mint addig követni ezt a belső érzést, amíg a helyedre nem kerülsz. Az érzéseket aztán megosztjuk és az oldási folyamat elindul.

A családunk gyógyítása rajtunk keresztül történik. Elsősorban a bennünk meglévő programok és generációról-generációra átörökített, a DNS-ben kódolt minták oldása történik az állítás/ oldás folyamatában.

Egyrészről a múltat nem tudjuk megváltoztatni, de a múltbéli történéssel kapcsolatos érzéseinket, hozzáállásunkat és kommunikációnkat…jobban mondva az egész család kommunikációját lehetőségünk van megváltoztatni, átírni. Az állítás / oldás folyamatában a családtörténetünkön dolgozunk, a bennünk élő családképet és annak teljes energetikai rendszerét gyógyítjuk. Ez közvetlenül visszahat a család többi tagjára is, annyiban, hogy számukra könnyebbé válik ugyanazon minták megélése, elengedése. Tehát magát a fejlődési folyamatát senkinek (pl. dédnagymama) nem fogjuk és nem is tudjuk elvenni azzal, hogy az ő (dédnagymama) ügyén dolgozunk a családállítás során. Ellenben azzal, hogy mondjuk az ő eltagadott kapcsolatából származó gyermek nem a biológiai apjától származó és ez az oka a családból való – öntudatlan – kirekesztettség érzésének. Az oldással az állítóban rendeződik a családtörténet, ő mentesül a családi mintától, de vele együtt a családban mindenki megkapja a lehetőséget az oldódásra és a szabad választásra.

Bővebben a módszerről és a tréningről:
Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről>>>

(A technikai részletekbe nem megyek bele ennél jobban, de akit érdekel annak ajánlom, hogy segítőként nézze meg, próbálja ki a rendszer működését és döntsd el maga, hogy módszere lehet-e az öngyógyításban. Ha komolyabb fenntartásai vannak, akkor lehetőség van megfigyelőként is jelen lenni, ezért nem kell fizetni, de nem is kell/lehet részt venni a folyamatban…)

Megosztás Facebookon

“Hogyan lehet úgy gyógyítani a családomat, hogy a családtagok nincsenek jelen?” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Édesanyám több mint 20 éve alkolholbeteg.Hugommal próbáltunk segíteni, szépszóval, vitával, de mára belefáradtunk. Sokat betegeskedem. Egy holisztikus orvos doktornőhöz járok, aki azt mondja, hogy zárjam le anyuval a kapcsolatot, de nem megy. Nagyon sajnálom , ahogy a szemem előtt megy tönkre, de tehetetlen vagyok.
    Nagy szüksége van rám a családomnak, feladatom van még segíteni a lányomat, élvezni az unokákkkal töltött minden percet. Szeretnék még további boldog éveket eyütt élni a férjemml. Van valamilyen megoldás ?

    Válasz
  2. Kegyetlen érzés az amikor nem tudunk segíteni a családtagunkon.Valószínűleg abba betegszenek bele a családtagok is. Szerintem az Anyut olyan családtagon keresztül kellene elkezdeni az alkoholból való kigyógyulás felé vinni aki a legkedvesebb számára,aki a leginkább tud rá hatni sok-sok szeretettel. Ha ez megtörténik és az Anyu fejében megszületett az elhatározás hogy leszokik az alkoholról,amikor már ő is akarja, úgy sikerülni fog.Azonban akkor is mardni kell mellette, hogy érezze azt a szeretet maga körül,ami valószínűleg most is ott van,de Ő a “betegsége” miatt most nem érzi.(Nem is akarja érezni valószínűleg a rossz lelkiállapota miatt) Ha sikerül helyre billenteni a lelkét, akkor sikerül hatni rá. De szerintem ezek után valami teljesen eltérő módon kellene próbálkozni,mint eddig tette a család. Mert az eddigi próbálkozások már nem érintik meg az Anyu érzelmeit valószínűleg.Lehet hogy már unja is és macerálásnak fogja föl a próbálkozást.
    Persze nagyon fontos hogy ha esetleg valami oka van annak,hogy elkezdett inni,azt az okot először is meg kell szüntetn, ha egyáltalán az megszüntethető.De sok-sok szeretettel mindenkit meg lehet gyógyítani,mert a szeretet gyógyít.
    Sok sikert kívánok!
    Üdvözlettel :Kati

    Válasz

Szólj hozzá!