A Fény Forradalma

A mai írásom címéül a Fény Forradalmát választottam, mert ez fejezi ki leginkább a jelen történéseit világviszonylatban. Az emberiség rengeteg csatát vívott meg önmagán belül és kívül egyaránt. Lélek életek tapasztalatát gyűjtötte magába, minden választással megtapasztalva annak következményeit. A tapasztalatok bölcsességgé sűrűsödtek és mára az emberiség kollektív tudattalan szintjén történő tudatos forradalmi váltást eredményezik.

Kollektív alkímiai folyamatnak vagy részese!

Az ember egyként és az emberiség EGY nagy egészként választja a Fényt újra és újra a jelen pillanatokban is! Ez a belső választás elérte forráspontját és a korábbi életek tapasztalata minőséget-vált. A szenvedés és a fájdalmak mintái, emléknyomai elégnek a belső fény-választás tüzében. Az emberiség kiforrja magából mindazt, ami fejlődésének gátját szabja:) S könnyedén, éteri szintre vált… a harmadik dimenzióból az ötödikbe emelkedik az alkímiai változása során.

A fény a sötétséget már magában feloldó minőség

Minden, ami a szétválasztottság, elkülönülés és félelem mintázatához tartozik feloldódik az egység fényében. Ez az, amit tudatosan is tenned kell az itt és most-ban, minden jelen pillanatban egészen addig míg már teljességgel EGYben vagy, egy vagy a fénnyel és feloldódott már benned minden sötétség, minden félelem és hiányérzet.

S bár a hiányérzet és maga a félelem is sokáig jó szolgálatot tett az emberiségnek az ellentétek tanító erejének okán, ideje lejárt.

December 21-22-én az emberiség történelmi pillanatokat él meg, melyek tapasztalata és átformáló ereje kollektív tudássá válik mindannyiunk számára.

Új kor születik, melyben rengeteg teendőnk lesz majd. Szükség lesz a tetterőnkre, melyet a belső erőnkre kell majd alapoznunk. A középpontunkból tudunk majd meríteni, ahogy most is.

A középpontban rejlő erőforrásod

A középpont a lélek belső és mindeneken átívelő nyugalma, egy belső, megrendíthetetlen bizonyosság megtartottsága. A középpont jelen életünk és ezáltal testi szintünk, minden korábbi generációnk és összes inkarnációnk középponti mag erejéből táplálkozik.

Nem véletlenül kaptam tegnap a TEK haladó szintű oktatói vizsgáján a középpont és egység témáját. Tudtam és tudom, hogy ez a kulcs. A középpontba rendeződés és az egységünk belső magjának megtartottsága, ereje az, ami minden kihívást jelentő pillanatban továbblendíthet bennünket!

A Lélek tudása, összerendező és megtartó ereje

Bármi történjék is az elkövetkező napokban, a középpontunk ereje ad majd biztonságot. Az Isteni középpont, a lélekszintű középpont, a generációs középpont és a jelen élet és test fizikai-lelki-szellemi szintű egységberendezése.

Ezért az újjászületést azzal támogatom Bennetek, hogy a csoportos  lélek összekapcsolásokban pénteken ezzel a központi erővel tanítok kapcsolódni és megmaradni:

Adományos és “annyit fizetsz, amennyit jó szívvel tudsz” akció keretében ajánlom a pénteki gyógyításokat:

December 21.  9:30-17:00 között:

LélekÖsszekapcsolás kis csoportokban

A test-lélek-szellem hármasságának egységbe rendezésében segíthetnek Neked ezen csoportos gyógyító alkalmak. A nap öt csoportja adott témában talál egymásra. Így az adott témában válaszokat, magasabb rezgésszintet kereső emberek egyszerre érkeznek, és egyszerre élik meg a téma fókuszok által is felerősödött energiákat a csoportos LélekGyógyítás során.

A Lélek Összekapcsolásról és a Lélek Gyógyításról bővebben>>>

A lélek összekapcsolásokat végzik a nap során: Pozsgai Nikoletta, Varga Beatrix

***

Részvételi díj: adott csoportonként változó az alábbi témáknak megfelelően és a neki szentelt pénzed mennyiségéhez mérten.

Időpontok / Témák:

Önelfogadás csoport 10:00-11:00: 1500-5000Ft között, amennyit jó szívvel ki tudsz érte fizetni.

Szerelem csoport 11:30-12:30:  az ikerláng és szakrális szerelem energia behívása témában, 3000-5000Ft között / párok jelentkezését is várjuk:)

Bőség csoport 13:30-14:30: A pénz, a jólét befogadása témákban, 1500-5000Ft között

Egészség csoport 1. 14:30-15:30: adományos jelleggel (adomány a virág, méz, dió, kristály vagy bármi, amit szívesen hozol ajándékba)

Egészség csoport 2. 16:00-17:00: adományos jelleggel (adomány a virág, méz, dió, kristály vagy bármi, amit szívesen hozol ajándékba)

Részvétel lehetséges egész nap is:  8000Ft-ért

>>> Jelentkezéshez küldj válaszlevelet, az időpontok/csoportok közül választásod megjelölésével (ezen levél jobb felső sarkában felsorolva:) vagy a Lélekösszekapcsolás oldalán>>>

Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd,   amelyre szíved szerint vágysz!

 Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.