A Szerelem kövei, a párkapcsolat kristályai

Szerelmi és párkapcsolati kristályok

Ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz, javítanád a meglévőt, érdemes a kristályokat is segítségül hívnod az alábbiak szerint:

ACHÁT: A szerelmi játszmákban védelmet nyújt; elcsendesíti partnerek indulatait. Növeli a férfierőt; pora például kozmetikumba keverve a nő bőrét szerelmet keltővé teszi.

AKVAMARIN: Harmóniát hoz a házaséletbe, segít megőrizni a hűséget. A szerelem tartósságát erősíti. Segíti a felmerülő problémák megoldását.

AMETISZT: Véd a szerelmi kábulatban megélhető önvesztéstől. A szellemi értékeket támogatja egy kapcsolaton belül. A józanság szimbóluma. Hatásos a félénkség leküzdésében, de hordozza a hidegség fenyegetését is.

BOROSTYÁNKŐ: A régi kapcsolatot támogatja, a múltbéli kapcsolatok hatására utal. Véd a szerelmi varázslatoktól és a nemi betegségektől.

GRÁNÁT: Erőssé, vidámmá teszi a szívedet, segít dönteni és ellenállóvá tesz a szerelmi sérülésekkel szemben. Ha ártó szándékkal találkozik, fénye elhalványul.

GYÉMÁNT: Hosszú életet, tartós kapcsolatot ígér. A viszályokat elcsendesíti. Az ártatlanság védelmezője. Nyugalmat hoz viselőjére.

GYÖNGY: Pora növeli a férfierőt, és csökkenti a kapcsolaton kívülre irányuló szerelmi vágyat. Ha viselőjének érzelmei elbizonytalanodnak, zavarossá válik.

HIACINT: A harmadik újon hordva boldog szerelmet hoz, kevés változatossággal, inkább kiszámíthatóssággal.

KORALL: A vér és a szerelem kapcsolatára utal, de távol tartja a rémálmokat. A termékenységet segíti elő, serkenti a szerelmi étvágyat.

MALACHIT: Stimukálja a szív csakrát. Segít kivezetni a régi érzelmi mintákat. Támogatja a kiegyensúlyozott párkapcsolatot.

RÓZSASZÍNOPÁL: Egyesek szerint a viselője előre sejtheti szerelme sorsát. A remény szimbóluma, de ez a beteljesedéshez önmagában kevés. Véd a gonosz pillantásoktól. Megnyitja a szívet, segít az önszeretet képességét erősíteni éppúgy mint szeretetet adni másoknak.

RÓZSAKVARC: a feltétel nélküli szeretet képességéhez kapcsol. A szeretet áramoltatását segíti, az adását és elfogadását egyaránt.

RUBIN: A szerelmi elégedettség jele. Elmulasztja a szívfájdalmakat, serkenti az érzelmeket a szívhez közel hordva. Viselőjét szerelmi győzelemhez segítheti, de megvédi a kísértésektől.

SMARAGD: A szüzesség, ártatlanság védelmezője. Harmóniát és nyíltságot hoz a kapcsolatban.

TOPÁZ: Szerelmi csalódáskor ajánlott: megnyugtatja a lelket, segít túljutni a sérüléseken.

TÜRKIZ: Véd az elhamarkodott cselekedetektől, a vágyaknak a józan ész feletti győzelmétől. Segít kifejezni vágyaidat, érzelmi állapotaidat.

ZAFÍR: Sugarai a szívet megbékítik, a szerelmi bölcsességet jelképezik. A női erkölcs védelmezője. A hűtlenséget színének fakulásával jelzi.

A kristályokat hordhatod amulettként, marokkőként a zsebedbe, de készíthetsz belőle kristály karkötőt is és akár kristály eszenciát is. 

szerelem mágiája

Márfy Gabriella: SzerElemFa

—>Ha szeretnél ennél többet is tenni, és nem csak egy kristályt választanál párkapcsolati mintáid vagy éppen kapcsolatod gyógyítására, ajánlom figyelmedbe a következő programot, melyben előadás, blokkoldó és felépító meditációk valamint szertartás segít újra kapcsolódni a belső hittel a szerelem,  párkapcsolat terén, újraírni a kapcsolati mintáidat és megérkezni a vágyott kapcsolatba. 

  • Ha jelenleg nincs párkapcsolatod, de szeretnél

vagy

  • ha jelenleg van, de szeretnéd gyógyítani, emelni és minőségivé tenné kapcsolatotokat várunk szeretettel:

Valentin Nap, 2020. február 14. 18:00-22:00, Budapest, Grál Ház

Az Isteni Párkapcsolat – a SzerElem Beavató Útja  című estre.

Előadás, meditációk és szertartás

Részletes leírás és  jelentkezési lehetőség itt>>>

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.