Ajándékok…Igen!

Idén családi körökben elhangzott, hogy semmilyen ajándékot nem készítünk-adunk egymásnak…kivéve a gyerekeket. Nos, többünkben feljajdult a belső gyermek és végül megbeszéltük, hogy most sem tartunk ajándékelárasztós-karácsonyt, hanem amolyan szolídabb “amikor ezt megláttam Te jutottál eszembe, ezt Neked szeretném adni, Neked készítettem” ajándékokkal készülünk egymásnak.

Éppen az imént fejeztem be az utolsó ajándék becsomagolását…és nagy örömöt érzek a szívemben, hogy végül mégis készítettünk, illetve igenis vettünk ajándékokat a szeretteinknek. Adni jó, ezt az érzést véletlenül sem venném el sem magamtól, sem a többiektől.

De adni többféleképpen lehet…

Számomra két kiemelten fontos dolog van a karácsony kapcsán:

Az egyik, hogy összejöjjön a családunk apraja-nagyja és együtt töltsünk annyi időt, amennyit lehetséges.

A másik, hogy az együtt töltött idő során “béke és szeretet szigete” legyen az otthonunk mindannyiunk számára.

Én az ajándékok közé sorolom azt is, hogy időt, figyelmet, meghallgatást, ölelést adunk egymásnak. Sokszor ezek az ajándékok igazibbak és szívhez szólóbbak mint bármi más.

Én már javában készítem a szívemet, hogy holnap mindenkinek annyi szeretetet tudjon adni, amennyit csak adni képes…és a másik felvenni tud:) Örömre és meghitt együttlétre készülök… semmi szorongás, kapkodás, játszmázás…ezek nem fontosak.

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.