B.Ú.É.K 2014: Mit hoz az év? + ÚjÉvi ajándékom Neked

Az éjjel átléptünk a naptári év szerinti Új Évbe. 2014. az Igaz Önvaló Felismerésének lehetőségét nyitja fel bennünk, de nem azért, hogy ezen elidőzzünk és elmélkedjünk felette. A tüzes, változásokat sürgető, néhol kikényszerítő év nem tűri a tétlenkedést, cselekvésre késztet. A cselekvésnek pedig egy alapja lehet, méghozzá az önazonos, önfelvállalt bátor szív ereje. “Te magad légy a változás, melyet a külvilágban megtapasztalni vágysz!”

A legteljesebb ÖnMagod szerinti Új Valóságot teremtheted meg!

Az éberség és tudatosan Lélek-Jelen-Lét, szív alapú élete kezd majd kibontakozni az életedben, ami a magasabb dimenziós élet alapja. ( (az  5. dimenzió tudatos cselekvőerő alkalmazása = teremtő erő) s választod a szíved iránymutatását (6. dimenzió = Egy Szív, végtelen szeretet). Ebben az évben formálod át önmagad, életed minden területét legtisztább ÖnValód szerinti Új Valóságot Teremtve. Tehát Te vagy az, aki a dimenziók között választasz, cselekszel és tapasztalsz.

Belső, csalhatatlan iránytű

2014-ben kiemelten fontos lesz, hogy minden pillanatban használd a belső és csalhatatlan iránytűdet, azonosítva, újra és újra bepontosítva az életed haladásának irányát! A belső iránytűd pedig a Szívedben hordozott bölcsesség és a LélekMagodban hordozott LélekEszenciád.

2014 a legtisztább ÖnValód szerinti élet kialakítását szolgálja minden szinten, melyben a Te személyes felelősségvállalásod és tetterőd adja meg majd a haladásod és megéléseid minőségét.

Ezért ebben az évben, a szokásos ÉletMintafelismerő, Női Teremtő Erőt szolgáló programok mellett elsősorban abban foglak segíteni, hogy:

1. kapcsolódhass a Lelked Eszenciájával, mely egy komplett a Te ÖnValódhoz tartozó, annak minden tudását és tapasztalását hordozó saját Akasha krónika

2. a Lelked Eszenciáját megismerve, onnan táplálkozva és merítve a fizikai valóságban is megteremthesd, s ha kell újjáépíthesd az életed minden területét, a saját AranyKori Életed!

Ezt a célt szolgálja az Új Évben útjára indított, minden eddigi tudásomat összefoglaló programsorozat:

AranyKor Iskolája 

–  Szellemi és gyakorlati Útmutató a FényEmberré válás folyamatában, az Aranykori Minták fizikai síkú megvalósításában –

Ez bár nevében az iskola nevet kapta, sokkal inkább lesz szellemi műhely és új valóság teremtő központ. 

Az előadások, meditációk, gyakorlati műhelyek az alábbiakban nyújtanak segítséget:

1. az élet legfőbb területeit járják végig, hogy az azokban való megújhodásodat segítsék: kapcsolatok, hivatás, pénz/bőség, egészség

2. a fizikai, lelki, mentális és szellemi ÖnMAGvalósításhoz információt, útmutatót, összerendezett, de már az anyagban alkalmazott spirituális  tudást

Azok találkozó helye lesz, akik készek a legteljesebb valóságuk megismerésére, a “Vagyok, aki vagyok” szerinti- FényEmberi élet megteremtésére. Így támogató közösség jön létre a FényEmberi mivoltot választók és létrehozók között.

Férfiaknak és nőknek egyaránt nyitott!

Itt most vissza kell fogjam magam a lelkesedésemben egy kicsit…de aaz Iskola szellemi hívásának tanulságos, eónokon átívelő történetét azért megírom majd következő hírlevélben…:)

Addig is örülök, hogy amiért a Grál Ház létrejött az egyre inkább a fizikaiban is valóra válhat, az AranyAsszony Iskola már futó két évfolyama, a Fény-forrás képző központ képzései (SzInT Állítás vezetőiTEK) mellett immár indulhat az a pillér is, ami szélesebb körben, közérthetően és a gyakorlatban is az ÉletVirágát hivatott szolgálni új szirmokat bontva az idén:

  • az Aranykor Iskolájával
  • a Boldog Asszony Tanfolyammal
  • az ÉletSzer, a Grál és a magasabb Tantra beavatásokkal

Ahhoz hogy megtudd hová tartasz, tudnod kell hol vagy most…

Ehhez egAJÁNDÉK ÉletElemző kérdőívet ajánlok a számodra,mely segít egyfajta számvetést készítened, s ezzel áttekinteni, hogy milyen életterületeiden vannak tennivalóid, ahhoz, hogy valóban a vágyott életedet élhesd.

Ne várd idén se, hogy kívülről varázsütésszerűen átváltozik az életed, de számíts arra, hogy ha egy lépést teszel ÖnMagod irányába az univerzum hozzáteszi az ő segéderejét és máris 10 lépéssel leszel előrébb.

Újévi Ajándék:

Egy ÉletElemző kérdőív, mely önmagában is ajándék, de ha kitöltöd január 5-ig, akkor egy második ajándék nyertese is lehetsz:

INGYENES RÉSZVÉTEL a pécsett tartott ÉletReForm tréningemen vagy, ha oda nem tudsz eljönni, akkor a Tréning teljes hangfelvétele.  

Sorsolás január 6-dikán 18 órakor!

Itt találod az ÉletElemző Kérdőív>>>

Köszönöm, hogy 2013-ban velem voltál, megtiszteltél figyelmeddel és remélem segíteni tudtam az életed jobbá tételét!

Boldog új esztendőt kívánok Neked és egy olyan új évet, melyben szíved álmai sorra valósulnak meg!

2014-ben is Veled vagyok, számíthatsz rám. 

 Szeretettel és fénnyel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.