Főnix-Erő Ébredj: Vegetálás és kényszerpályák helyett Újjászületés

Te is szeretnél a szíved szerinti életed élni, s minden bizonnyal szeretnél is mindent megtenni, hogy boldogabban élhess, egy valódi önMAGad szerinti életet. A szívbéli vágyaink megvalósítása elhív egy folyamatra, ami változásokat hoz…szükségképpen belül és kívül is. A változás pedig egyáltalán nem könnyű terep az állandóságra törekvő egónak, a pszichének. Az önmegvalósítás, és bármilyen célmegvalósítás folyamatában ezért önmagunk “teszünk keresztbe” önmagunknak.

Talán tudod is mit szeretnél pontosan, talán el is indultál már feléje – szívben és fejben. De valamiért a gyakorlati, fizikai síkú megvalósulás még várat magára. Talán bár teljességgel tudod, hogy mit kellene tegyél avagy ne tegyél, mégis mintha beblokkolna a rendszer, ürügyeket, kifogásokat keresel, vagy csak egyszerűen tudattalan szintekről szabotálod a valódi változásokat.

Az ideji őszi – október, november, december – csillagállásai és energiái kimozdítanak, változásra késztetnek a legmélyebb szintekkel, rejtett tartalmakkal való szembenézésre. A változásért. A változtatás felvállalásáért. S jó, ha te magad válsz a változássá és elindítod a szükségs változtatásokat, különben a sors intézi azokat – s az mindig a fájdalmasabb, szenvedéssel telibb út. Pedig van más útja is a transzformációnak.

Nézz szembe idejében azzal, ami visszatart, ami fogva tart. Az illúziókkal, amelyek vélt biztonságérzetet adnak és amelyek elengedése helyett a körülményekhez szoktunk mégis ragaszkodni.

A változtatáshoz bizalom, biztonságérzet és igen gyakran kifejezett merészség, életbátorság szükséges. Gyakran egyfajta ugrás a semmibe, az ismeretlenbe.

Ha érted szavaimat és azon dolgozol ezen az őszön, hogy:

 • a sors fájdalmas leckéinek tanításai helyett vállalod a szembenézést azzal, ami beállt, beragaszt, ami fogva tart és nem enged tovább
 • szeretnél biztonságérzettel és bizalommal a változás útjára lépni
 • kész vagy főnixmadárként újjászületni
 • karácsonyra – téli napfordulóra, a fény születésére Újjászülni Önmagad

Röviden, ha statiszta avagy mellékszereplő helyett szeretnél életed Főhőse lenni végre, akkor neked szól a

FŐNIX-ERŐ – Újjászületés Online Tanfolyam

>>>2015. december 6-ig lehet csatlakozni!<<<

Az akadályozó régi minták, berögződések, visszatartó szokások felismerését, átalakítását segítő önfejlesztő anyagokkal, gyakorlatokkal. Félelemből felemelő szeretetben megpihentető, gyógyító, ÉNerősítő üzeneteivel- felépítő meditációkkal.

A FŐNIX, a lélek madara, saját fészkével együtt lobbantja lángra régi önmagát. A Főnix-Erő az átváltozás, a transzformáció ereje, mellyel felszabadítjuk saját magunkat illúzióink visszatartó erőitől. A metamorfózis mindig magában foglalja a régi letűnését, ami tulajdonképpen az új előfeltétele. A lélek számára ez a folyamat megújító erejű, az egó számára azonban nagyon is fájdalmas és akár destruktív is lehet. Így lehetségessé válik, ami szükséges (!): a régi helyén újat alkotni, önMAGunkat egyre magasabb szinten újjászülni, életünket újjá teremteni.

 • SZEMBENÉZÉS, azzal ami visszatart. Nézz szembe azzal, ami visszatart, megakadályozza a továbblépésedet – amihez még mindig ragaszkodsz tudatosan avagy tudattalanul.
 • TRANSZFORMÁCIÓ. Szedd szét, rombold le azt, ami fogva tart…gyászold meg és engedd el teljesen. A folyamatban leválnak visszatartó részeid, már nem szolgáló hitrendszereid, lényegi részed pedig a transzformáció beavatásban megnemesedik. A Főnix újjáépül régi hamvaiból.
 • FÉNYSZÁRNYALÁS. A Fény Születése benned – ünnepeljük együtt, s erősítsük meg az újjászületett önmagadat, hogy merj egészen az égig szárnyalni, betölteni fénymagad küldetését. A LélekMadár születése és fényszárnyalása az isteni küldetésed felvállalása.

Mikor és kinek ajánlott a Főnix-Erő Tanfolyam?

 • az életedben sok KUDARCOT éltél meg
 • nem kaptad meg a TÁMOGATÁST a szüleidtől, ma a környezetedtől
 • úgy érzed mozdulni kéne, de nincs hozzá ERŐd
 • szeretnél helyet adni az életedben az ÚJnak, de fogva tart a régi, a biztonságosnak vélt
 • szeretnél ÖSSZEKAPCSOLÓDNI BELSŐ TŰZ ERŐIDDEL és a lelked-eszenciájából meríteni
 • szeretnél megerősítést kapni a VÁLTOZÁSOD, ÁTALAKULÁSOD, ÚJJÁSZÜLETÉSED folyamatában.

Miért most végezd el ezt a tanfolyamot?

Sok éve követem és járom az évkört tudatosan. Rengeteg bölcsesség nyílott és nyílik fel belőle folyamatosan, e mellett pedig segít együtt mozdulni a természeti erőkkel, saját belső testi és a fizikai környezeti éves változási renddel.

Az évkörön november 1-jével beléptünk a Banya, vagy ahogy én jobb szeretem hívni a Bölcs Asszony időszakába. Meglátásom és tapasztalatom szerint ez az időszak az évkör tipikusan női jellegű, befogadó, megtartó és szeretettel átölelő energiája – kellene hogy legyen a modern ember számára is. A visszahúzódás, a pozitív értelemben vett befelé fordulás, belső számvetés és elengedés mind helyet adnak az újnak. 

A Banya üstje egyben transzformációs erő is. S bár a szenvedés és fájdalmak útján történő tanulást jelképezte oly sokáig…van más arca is. Ahogy a tűz is romboló és egyben tápláló is. A lényege az átváltozás-átalakulás…nem feltétlenül szenvedéssel. Lehet bölcsességgel is…és lehet a tűz újjáalakító erejével is. A Belső Alkímia útján, a Főnix-Erővel.

A hagyományok szerint élő magyar ember FényVáró felkészülést Kerecsenig bezárólag tette meg, már Márton nappal megkezdve a folyamatot. Az erre ráépülő Advent hagyománya bár már csak 4 hetes folyamatot ölel fel, mégis jó lehetőség a régi lebontása és a saját önazonos lélekfény megszülésére.

Mi mindent tartalmaz a Főnix-Erő Online tanfolyam?

 • A Hős utazása mint az emberiség által járt fejlődés-spirál, avagy a fénytranszformáció útja, állomásai, szintjei. 
 • A Főnix-Erő teljes leírását szakrális, energetikai, pszichés értelmeiben egyaránt
 • A Főnix-Erő ébresztő gyakorlatokat, azaz az Újjászületés, a változás, az átalakulás fénytranszformációs útjának bejárásához szükséges erőt aktiváljuk.
 • Belső Alkímia tanítások
 • A Főnix-Erő mint az önMAGvalósítás tűz erejeA Főnix és a Grál kapcsolata
 • Grál Transzformációs Ereje – Grál tanítások
 • A Transzformáció Beavató Útja című 3 alkalmas 5 órás komplex esték legfontosabb hanganyagait (előadások, meditáció és szertartás hanganyagok)

Okt. 21. A Hős utazása az illúziók ködfátylain át – avagy milyen illúziók tartanak bennünket vissza a továbblépéstől, változástól, előadás Pozsgai Nikoletta, meditáció és Szembenézés a Valósággal szertartás. Gyakorlat: 7 legfontosabb illúzió lebontása

Nov. 1 . Főnix-Erő – Újjászületés 1. Élet-Halál mezők avagy szeretet vagy félelem vezérli az életedet. Előadás: Tűzmisztérium Matek Kamilltól, Élet-Halál mezőről és az életünket irányító fő erőkről Pozsgai Nikoletta, meditáció és szertartás.Gyakorlat: kilépés a félelem és fájdalom spirálokból, váltás a félelem és szeretet mező között.

Dec. 21. Főnix-Erő – Újjászületés 2. A Főnix Fényszárnyalása – FényÜnnep, előadás a Vatikán által betiltott Kerecsenyről -Matek Kamill, és FényTranszformáció az Unio Mystica útján Pozsgai Nikoletta előadása, majd meditáció és szer. A Homo Lumens – azaz fényember küldetése, és saját küldetés kódjaid felnyitása.

 • Fényt Szülő Asszonyok – avagy a nő mint fénytranszformátor előadás és meditációs hanganyagom
 • Az Élő Grál előadás  és meditációs hanganyagom
 • Ajándék: A Transzformáció Másképp című előadásom hanganyaga

Milyen formában kapod az egyes anyagokat?

– Írott és hanganyagok formájában (letölthető mp3) zárt oldalon, melyet saját jelszavaddal kereshetsz fel.

Részvételi díj: 18 000Ft.

Kedvezmény a Transzformáció Beavató Útja című estéken személyesen részt vevőknek: esténként 3 ezer forint mínusz, azaz ha 3 estén vettél részt akkor a Főnix-Erő teljes online tanfolyam számodra félárú, azaz 9 000Ft lesz.

JELENTKEZÉS:

>>>Ha szeretnél részt venni a Főnix-Erő Online Tanfolyamon írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Ajánlott a tanfolyamot november 11-ével megkezdeni, de lehetséges a folyamatba még december 6-ig csatlakozni és az Advent 4 hetes idejét felhasználni a belső újjászületésre. Így még biztosítható, hogy az Adventtel a belső megtisztulás, felkészülési folyamatot végig tudod csinálni Karáncsonyig.

Kísérjenek és adjanak erőt zárszavaim:

Tanulni, tapasztalni születtél. Az Élet és a Sors is tanít, ha sodródsz és életed mellékszereplője maradsz, akkor nem bánik veled kesztyűs kézzel: sorscsapásokkal, kemény leckékkel és váratlan fordulatokkal tanít. Ha vállalod önMAGad, főhőssé válsz saját életedben, a transzformáció más útjai is megnyílnak előtted. A változás elkerülhetetlen rosszból, szükséges és idejében általad választott választássá válik. Így erős maradsz. Sőt a változtatások kinyitják belső erődet és szárnyalni fogsz.

Szeretettel,

 Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

 

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.