Hozzon Neked szerelmet a rózsás május!

Szerelem Varázs

Van rózsa tövis nélkül – van szerelem múlás nélkül!

Május 2-án 19:00-21:30, Bp. Erzsébet krt. 58. I.em.4.

Témák: A végtelen szeretet, felemelő szerelem, szakrális szerelem, Jézus és Mária Magdaléna szerelme, hieros gamos = szent nász, melyben Isten és Istennő szeretkezik testi-lelki-szellemi lényében teljesként

Az évkörön a szerelem idejébe lépünk május 1-jével. Elérkezik a vörös szín, az alkímiai beavató szín, mely minőségében átalakítja, áthangolja az életünket. A szerelemben megérintődik a bennünk élő Isten és Istennő, a hormonális közjáték ajándékával földöntúli, mennyei állapotba emelkedünk. Felemelkedünk a szerelembe, s vele az EGYSÉG létállapotába.

Az évkörön tovább lépdelünk a nőiség megszentelt, a szakrális nőiség beavató útján. Ez alkalommal az alábbi kérdések, témák adják az előadás magját:

  1. Hogy élhetjük meg a szerelmet felemelő életérzésként, a szerelem=sötét verem életérzése helyett?
  2. Hogyan válhatunk saját magunk szerelemmé, s vele az élet és a mindenség szerelmesévé?
  3. Miért olyan különleges az pünkösdi rózsa és mi a szakrális tanítása?
  4. A szakrális szerelem útja
  5. Mit jelentett hajdan és mit jelent ma a szent nász?
  6. Egy különleges szerelem rendhagyó története: Jézus és Mária Magdaléna szerelme

Az előadás után Szerelembe Emelő dinamikus meditációs szertartással folytatjuk, melyben minden résztvevő a saját igényei és érzései szerinti mértékben vehet majd részt.

Részvételi díj: 3500Ft

Jelentkezéshez küld a “Szerelem Varázs” szavakat a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre!

Várlak szeretettel, soha nem szűnő élet-szerelemmel!

Pozsgai Nikoletta

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.