Ingyenes Webinárium az Önmegvalósításról ma este!

Ma este, azaz 2009. május 15-én 19:30 -as kezdéssel webináriumot (online nézhető előadás) tartok, az Önmegvalósításról, melyre várlak szeretettel Téged is!

A Női Önmegvalósítás Kincsestár és a Női Önmegvalósítás Blog olvasóinak, valamint a  Túlélők Társaságának teljes  körének ingyenes a belépés, de regisztráció szükséges. 

Megemeltük a résztvevők lehetséges számát is, hogy beférjetek, de kérünk benneteket, ha szeretnétek 13 óráig jelentkezzetek, hogy ha túljelentkezés van, akkor is be tudjunk engedni mindenkit a virtuális előadóterembe.

A webinárium nézhetőségének vannak technikai követelményei, melyet egy gombnyomással lefuttatható teszt alapján az előadás előtt ellenőrizned érdemes! Mindenről a regisztráció és megrendelés (az ingyenessége ellenére meg kell rendelni, hogy a rendszeren keresztül be tudjunk engedni Téged is) utáni visszaigazoló levélben találsz információt. De a teszt elérhető az Önmegvalósítás Kincsestárának webinárium-oldalán is a felső menüsorból: http://onmegvalositas.webinariumok.hu

Ha kérdésed van ide ehhez a bejegyzéshez írd meg!

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.