Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam

Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam

Indul: 2017. január 2. – csatlakozni január 10-ig lehet!

A tanfolyam legfontosabb célja, hogy a tarot és a számmisztika rendszere élővé, a hétköznapjaidban alkalmazható aktív segédeszközöddé válhasson a döntéseid meghozatalában és azok várható következményeinek felmérésében, a Téged körülvevő világ eseményeinek értelmezésében.

A két orákulum rendszert összekapcsolva tanítom, építve egymást segítő analógiás kapcsolataikra. A tananyag kiemelt része a tarot és a számok beavatási rendszere, a teljes önmegvalósítási út áttekintése, melyekhez ritkán hozzáférhető különleges belső megérést hozó, rendszer összefüggéseket mutató kirakások is tartoznak. A megértés az írott anyagok mellett korábbi eladások hanganyagai is segítik.

A tarot és a számmisztika ismeretének további előnyei

1. Az orákulum rendszerek megismerése fejleszti:

 • az analógiás gondolkodást,
 • a kapcsolatteremtő-asszociatív gondolkodást,
 • alternatív megoldások felismerését,
 • az élet által felkínált lehetőségek meglátását,
 • a képi látásmódot és
 • legjelentősebb mértékben az érzékeken túli érzékelést,
 • valamint az intuíciót.

2. A tarot és a számmisztika orákulumok, azaz a “nem ismert” világból származó üzenetek, tanítások kommunikációs csatornájává is válik egy idő után a haladó gyakorló számára.

Miért tanítom a két rendszert együtt, egymással integrált módon?

…hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)

A két rendszer olyan mintha egy nagyobb rendszer kettétört darabja lenne. Egymást erősítő, többszörösen kiegészítő és felerősítő hatása miatt érdemes a kettőt párhuzamosan, együtt tanulni és gyakorolni. Olyan ez mintha kétszárnyú ablakot teljesen kinyitnál…külön-külön tanulva az ablaknak mindig csak az egyik szárnya nyílik fel és nincs kapcsolat a kettő között, kevéssé van lehetőség kinyílni a teljesség látásra.

Tarot és Számmisztika – Mi a közös bennük?

Mindkettő ún. ősképekkel (archetípusokkal) dolgozik. A Pitagoraszi számmisztika rendszer a naprendszerünket veszi alapul és minden egyes számhoz bolygót, archetípust kapcsol. Az analogikus gondolkodás az asztrológiában is használt módon, egymásnak megfeleltethető módon használja az egyes bolygókat, archetípusokat, leírásokat és értelmezéseket. A Pitagoraszi rendszer  analógiás gondolkodású, asztrológiai alapú, ősképekre épül, ezért jól alkalmazható a tarot rendszerével együtt.

A tapasztalatom szerint lehet a két rendszert külön-külön tanulni és a legtöbben így is tesznek. Ennek eredményeképpen nem, vagy kevéssé tudják a két rendszer egymást kiegészítő hatásait látni, érzékelni és használni. A két rendszer egyedileg alkalmazva is egész, viszont a kettő együttes alkalmazása, “olvasása” szintézist és rendszerlátást eredményez, többszörösére növelve a kártyákból és a számokon keresztül átvehető bölcsességet.

Élethelyzet elemzés, önismeret és NEM jóslás!

Számomra ez a két módszer alapvető és gyors segédeszköz, ha az élethelyzetemet át szeretném látni, ha döntést kell hozzak és az egyes irányok várható “következményeit” szeretném előre látni. A számmisztikát használom a klienskapcsolatokban is – gyors és komplex plusz információ arról a személyről, aki Veled szemben ül:) A programok során is gyakran választok olyan dátumot, ami az adott témakörnek a leginkább megfelel…és olyan is volt már, hogy egy adott programra készülve pont a tarot és számmisztika segítségével láttam rá annak “valódi” céljára.

Soha nem használtam és nem is szeretném jóslás céljaira használni a kártyákat. A jóslással nem értek egyet, mert programoz. Az igaz, hogy adott pillanatban vannak előre látható tendenciák egy kirakásból, egy számmisztika elemzésből például a következő évedre vonatkoztatva. Az is igaz viszont, hogy ezek csak az adott pillanatban látszó tendenciák, és VAN szabad akaratod…mindig. Ezt soha nem szabad elvenni azzal, hogy valaki megmondja neked mit KELL tenned egy adott helyzetben. Amit egy kártya elemzés során mondunk az programoz is, ezért különös elővigyázatossággal kell eljárni – mindig szabad utat hagyva arra, hogy az egyén a saját megoldását és útját találhassa meg. Ha ezt nem engednénk meg neki, akkor a szabad akaratától és ezáltal az egyéni fejlődési útjától fosztanánk meg.

A célom minden esetben az, hogy az egyént kísérjem a saját folyamatában, “rányissam” a szemét az élete mozgatórugóira.

Az Integrált Tarot és Számmisztika Tanfolyam témái?

 • A legfontosabb tudnivalók a Tarot történetéből
 • Tarot alapok, a Tarot mint az önmegvalósítás teljes története és útja, a “Hős Utazása”
 • Kulcsok a Tarot lapokhoz – rövid értelmezések
 • A Nagy Arkánumok, azaz Nagy LétTitkok és tanítások
 • Tarot kártyák 1. trimeszter: Bolond, Mágus, Főpapnő, Uralkodónő, Uralkodó, Főpap, Szeretők, Diadalszekér
 • Tarot Kártyák 2. trimeszter: Erő, Remete, Szerencsekerék, Igazság, Akasztott, Halál, Kiegyenlítődés
 • Tarot Kártyák 3 trimeszter: Ördög, Torony, Csillag, Hold, Nap, Végítélet, Világ
 •  A Kis Arkánumok, azaz Kis ÉletTitkok és tanítások
 • Alapvető és különleges Tarot kirakások
 • Beavatási Kártya – Személyes Erő Lap
 • Egyedi fejlesztésű módszer: ÉletEszencia kirakás, Létkerék

Számmisztika:

 • Számmisztika alapok
 • “Nomen est omen?” Vajon tényleg benne van a nevünkben a sorsunk?
 • Számmisztika és az Önmegvalósítás
 • Születésünk energetikai mintázata
 • Számok leírása 1-33-ig
 • A mesterszámok tanításai
 • Misszió, életútszám  számok
 • Numeroszkóp és elkészítése +  Letölthető Numeroszkóp- Alapváz elemzéshez

A két rendszert külön-külön is megismered, de azokat egymással összefüggésben teljes rendszerként fogod tudni használni önmagad és mások érdekében bármilyen élethelyzet kérdései kapcsán, az életút, sors és misszió felismerése, megértése kapcsán. 

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

1. Kártyacsomag

A tanfolyam elvégezhető tarot kártya csomag nélkül is, de valódi értelme akkor lesz, ha személyes kapcsolatot tudsz kialakítani a kártyákkal. Ehhez ajánlott tehát, hogy legyen saját csomagod. A tanfolyam a Rider-Waite tarot kártyára épül. Kezdésnek fontos a jól átlátható, könnyen értelmezhető alaprendszer. Utána mindenki kiválaszthatja majd azt a szimbólumrendszert, amivel szívesen dolgozik és megkeresheti a számára legjobban működő tarot kártyaábrázolást, csomagot.

2. Jegyzetfüzet, napló

Hasznos, ha az itt található anyagok alapján jegyzetet készítesz önmagadnak, felírod a felismeréseidet, egy helyen tartod a rád (és kérdéseidre) vonatkozó számokat, kártyavetéseket és azok értelmezéseit.

3.Elköteleződés a választásod mellett

Azzal, hogy jelentkeztél a tanfolyamra kinyitottál egy kaput önmagad előtt. Ahhoz hogy az önismereti út valóban meghozza a várt eredményeket érdemes kitartanod a tanfolyam végéig. Azaz az elején jó, ha egyszerűen úgy döntesz, hogy végig fogod olvasni és hallgatni a tanfolyamot, egyfajta elköteleződést vállalva ezáltal önmagad mellett. Önmagad mellett, hiszen valamiért azt érezted, hogy erre kell tovább menj. Érdemes ennek az intuíciódnak megfelelni és nyitottan keresni, hogy vajon egészen pontosan hová fog elvinni téged mindaz, ami itt most a tanfolyam alatt kinyílik a számodra.

Bár a tanfolyam nem személyes részvételű, és ennek vannak előnyei és hátrányai is, a legfontosabb, hogy megszokd ezt a fajta tanulási módszert. Előnye, hogy bármikor el tudod olvasni a következő anyagot, meg tudod hallgatni a felvételeket, tehát nem kell személyesen egy helyen is időben lennünk. Ugyanakkor érdemes a tanfolyam ütemét figyelembe venned, tehát a két-három naponta érkező leckéket követned, az egyes anyagok felhalmozódását elkerülendő.

A  meglátásaidat, kérdéseidet a hozzászólások között várom és ösztönözlek arra mindannyiotokat, hogy egymással is kommunikáljatok. A korábbi tanfolyamok tapasztalata alapján ez különösen hasznos lehet (mások meglátását megismerheted, megoszthatod  személyes véleményed, kételyed, felteheted kérdésed egyszerre több embernek is, stb.) Egymás támogatása, a közös sorsok felismerése és az intim légkör mindig segíti a tanultak beépítését és a belső folyamatokat is:)

Jó utazást kívánok önmagadba!

Tanfolyami információk: 14 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék (részletes kártya és számleírások, kirakásleírások) + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, élő tanfolyamon készült előadás hanganyagok segítik az elmélyülést és pótolják a személyes jelenét hiányát, kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakció, tanfolyamvezető online jelenléte mellett.

A tanfolyam végén közös gyakorlási lehetőséget szoktam hirdetni, mely klub jellegű összejövetelt jelent. Ára kedvezményes klub ár: 3500Ft. 

Mennyibe kerül a tanfolyami részvétel?

Az Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam ára:

18 500Ft

 Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

Gyakori Kérdések – Válaszok:

Kérédés 1.:
A közös gyakorlás egy személyes gyakorló alkalmat jelent?
Válasz 1: igen, a tanfolyam vége előtt még kiírom az időpontot – várhatóan hétköznap, leginkább péntek késő délután lesz. Van külön részvételi díja, de az kedvezményes klub ár szokott lenni 3500Ft.
Illetve időnként szoktunk klubot is tartani, ahol egymással is tudtok gyakorolni.
Kérdés 2: 
Milyen hanganyagokat tartalmaz az online tanfolyam?
Válasz 2:
A tanfolyam egyrészt az írott tananyaghoz készült kiegészítő hanganyagokat jelenti, köztük egy korábban személyes részvétellel tanuló csoport számára tartott előadásokat, meditációkat és magyarázatokat is. Ezen tanfolyam hanganyagairól van szó: Bővebben a Tarot és Számmisztika Integrált Tanfolyamról – …hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)
Kérdés 3:
Milyen formában fogjuk lezárni a tanfolyamot (lesz-e vizsga)?
Válasz 3:
Vizsga ezen tanfolyam végén nincsen, mert ez egy önismereti-önfejlesztő célú tanfolyam. Azonban ez a tanfolyam része a PersonaScope Személyiség -és Életút elemző tanácsadó képzésnek, annak egyik modulja (az asztrológia, asztrozófia, személyiségtipológia és tanácsadói ismeretek/gyakorlat mellett), s oda beszámítható később is. Azon belül vizsgához kötött igen, hiszen akkor már felelősségteljesen kell végezni a tanácsadónak az őt megkereső ügyfelek felé.


About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.