Június 2, szombat: Öt Elem Mozgásmeditációs Workshop

Öt Elem Mozgásmeditációs Workshop

2012. 06. 02. szombat 17:00-kb. 21:00 között

– az elemek harmóniába rendezéséért, a testi blokkok oldásáért, a lélek felszabadításáért –

A minket és az univerzumot alkotó 5 elem megismerését, erejük önmagunkon belül való ébresztését, majd a részeket egységberendező mozgásra, tudatos légzésre épülő nap.

Az elemek harmóniája az Egészséged alapja

Mit csinálunk a program során?

Minden egyes elem kapcsán megismered annak elméleti szempontból fontos tulajdonságait, az életünkre vonatkoztatott tanításait, a gyakorlatban pedig a bennük rejlő erőforrásokat. A nap során tudatosságfejlesztő gyakorlatokat végzünk az 5 elem jegyében, melyek tartalmaznak légző -és testgyakorlatokat, belső vizualizációs gyakorlatokat, az egyes elemekkel való kapcsolódást elősegítő mozgásos gyakorlatokat.

Ilyen módon ez a nap egyesíti magában az 5 elemhez kapcsolódó chi-kung gyakorlatokat, a jogikus elem vizualizációkat, a body-work és soul-work modern elemeit, és a dinamikus meditáció műfaját.

A tested ismeri az utat, ami a végtelenbe és a határtalan könnyűségbe visz

“A test felszabadítása elkerülhetetlenül elvezet a szív felszabadításához.
Az érzelmeknek úgy kell áramlaniuk, ahogy a vér kering a testben.
Amikor érzelmeink erei elzárultak, amikor szívünk összeszorul, akkor
egész életünk a lendület, az életerő híján van.Érzelmeink áramlása nélkül létezni, olyan mint akadozó motorral autót vezetni.” Gabrielle Roth

Az Öt Elem Mozgásmeditációs Workshop egy különleges, a testet-lelket felszabadító és minőségében átdolgozó alapvetően szabad mozgásra és tudatos légzésre építő program. Az 5 elemet egyenként végiglátogatva, a testünkön belül felébresztve, kívül-belül vele kapcsolódva, benne mozogva a nap végére az Unió Mystica-nak nevezett misztikus egység, azaz a mindeneket kiegyensúlyozó, a polaritásokat egységbe rendező belső alkímia által elérhető harmónia állapotába érkezünk. Mindeközben átdolgozzuk a legjellemzőbb emberi érzelmekhez fűződő viszonyunkat; kapcsolódunk az öröm-bánat, harag-együttérzés, bizalom-félelem alaptémáival – rugalmasságot és egyensúlyt teremtve önmagunkban.

Az egyes gyakorlatok otthon is végezhetők a későbbiekben.

Ajánlott Öltözék:

Meditáció, belső vizualizáció, dinamikus meditáció, azaz mozgásos elemeket tartalmazó, transztáncot is magában foglaló napra készülj, tehát kényelmes, szabad mozgást lehetővé tevő öltözet szükséges.

A program helyszíne Budapest (további részletes tájékoztatás a jelentkezés után)

Részvételi díj: 4 500Ft

Kedvezményes ára : 4 000Ft (A kedvezményezettek köre: Női Energia Fitnesz tagok, Rózsa kör tagok (akik legalább 3x voltak körön) és Aranyasszony tagok)

Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott program!

Várlak szeretettel erre a testet-lelket felszabadító, sok mozgással és vidámsággal járó programra!

Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas KUKAC gmail.com címre!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó -és terapeuta

Női Energia Fitnesz oktató

www.noionmegvalositas.hu

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.