Március 8: A Jól-lét kulcsa a pozitív énkép című program élményei

Javában tart az énkép előadás

Javában tart az énkép előadás

Március 8-án, Nők Napján a pozitív énkép kialakításáról tartottam esti személyiségfejlesztő programot. Szép számmal voltunk jelen nők, de nagy örömömre néhány férfit is köszönthettünk a soraink között.

Repülve agytornázunk:)

Az előadáson a legfontosabb témák az énképünk kialakulását, annak megváltoztathatóságát és  lehetséges útjait járták körül. Az előadást énkép áttekintő és átíró meditáció egészítette ki, végül pedig egy “valódi én-látást” segítő gyakorlattal zártunk.

A programról a napokban még bővebben írok ide…De addig is szerkesszük együtt az élménybeszámolót! A hozzászólások között várom a Te élményeidet is!

Addig is pár képet feltettem már, hogy könnyebb legyen csatlakozni a keddi élményeidhez:)

Mosolygós pillanatok:)

Szeretettel:

Pozitív életkép a közönség soraiban

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

www.noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.