Női Önmegvalósítás Kincsestár Ajánló

Kedves Olvasóm!

Remélem, a Női Önmegvalósítás Kincsestár oldalán olvasottak, a programok és a levelekben küldött lélekemelő gondolataim hozzásegítenek a nőiségedben való kiteljesedéshez, a nőként való örömteli élet megéléséhez.

Ha szeretnéd ezt a lehetőséget barátaidnak, szeretetteidnek, ismerőseidnek is átadni, akkor ajánld a N.Ö.K. oldalát nekik is.

Köszönetképpen:

  • Az ajánlásodat szeretném azzal is megköszönni, hogy mindhármótok számára adok egy 2000Ft-os bónt, mely bármelyik általam tartott program esetében beváltható 2011. december 31-ig. Ehhez az ajánlathoz két olyan embernek kell ajánld az oldalt, aki még nem ismeri a N.Ö.K. oldalát, nem olvassa a leveleimet. Tipp: kérdezd meg őt az ajánlás előtt:)

Hogyan tudod úgy ajánlani az oldalt nekik, hogy megkapjátok a kedvezményt?

Add meg két barátod nevét és e-mail címét az alábbi oldalon található űrlapon, és kattints az “Ajánlás Elküldése” gombra – így ők megkapják az üzenetedet, eljöhetnek a honlapra és feliratkozhatnak a Női-Erőforrás-Ébresztő ingyenes oktatási programba, női önértékelés-fejlesztő levélsorozatra!

A küldött üzenet szövege a következő lesz:

Kedves (barátod neve)!

Lelkes olvasója vagyok Pozsgai Nikoletta www.noionmegvalositas.hu  című weboldalának, és feliratkoztam a Női-Erőforrás-Ébresztő ingyenes levélsorozatára is. Sok hasznos  tanácsot és szeretetteljes gondolatot kapok , melyek visszavezetnek a nőiségem tudatos megéléséhez, nőiségem csodájának megéléséhez.

Arra gondoltam, talán számodra is segítség, örömforrás lehet, ezért jó szívvel ajánlom Neked, hogy nézz körül a Női Önmegvalósítás Kincsestár oldalán és ha Te is jónak látod iratkozz fel TE is Nikol leveleire!

Az oldal linkje:

www.noionmegvalositas.hu

Mosolygós napot Neked és remélem számodra is hasznosnak bizonyul majd!
(a Te neved)”

Az ajánláshoz kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:


Teljes Neved:*
E-mail címed:*
Egyik ismerősöd neve:*
E-mail címe:*
Másik ismerősöd neve:*
E-mail címe:*
Vidéki vagy országhatáron túli vagy ezért szeretnél más ajándékot (pl. letölthető anyagot) kérni:

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.