SzerElem a LétElemem! + Ajándék hangfelvétel!

Márfy Gabriella festménye

Márfy Gabriella festménye: Szakrális SzerElem

Sokan egyenlőségjelet tesznek a szerelem és a boldogság közé. A boldogság azonban olyan állapot, aminek magunkon belül kell kifejlődnie, s ami nem függhet egy másik személytől. A szeretet legegészségesebb fajtája az, amikor magunkkal meg vagyunk elégedve, és így a szeretetünk valaki másra való kiterjesztése már teljesen önzetlen.

Elemi kérdéskörök

A pénz után a leggyakoribb kérdéseket a szerelem-párkapcsolat terén kapom, s a “mikor jön, mit kell tennünk, hogy maradjon; s ha elmúlt mit tehetünk, hogy ne fájjon annyira” témák állandó kérdéskörök a párkapcsolati kineziológia oldások során. Nem véletlenül. A szerelem és szeretet állapotai, megléte s elvesztése állandó emberi probléma. Társas lények vagyunk, s legtermészetesebb, legalapvetőbb vágyunk a szeretet és a szeretettség érzése. A szerelem életérzése a legteljesebb, örömteli egységállapotba emel bennünket – nem csoda, hogy vágyunk rá és állandóan abban vágyunk lenni. A hormonok tánca kapcsán azonban rabjává is válhatunk, birtokolni akarhatjuk társunkat -az remélve, hogy az érzés így megmaradhat.  De amihez ragaszkodunk az mindig menni vágyik. S ha egyszer elmúlni látszik, valóban a poklokat élhetjük meg –s minél többször veszítjük el a szeretett személyt, a szeretettséget magát, annál mélyebb nyomokat hagy lelkünkön. De van út vissza a szerelembe, a szeretettségbe vetett hitbe – méghozzá úgy ha önmagunkat és múltunk kapcsolatait gyógyítjuk meg. Így felszabadítjuk magunkat a boldogság életérzésére, mely így már nem fog másoktól függeni! Így a szerelem-szeretet valódi felszabadulás érzést hoz és állandóan velünk maradhat.

Önfejlesztő Tipp: A szer-elem beavatásáról, az egység-élménybe emelkedésről szól a SzerElem a LétElemem c.  előadás és meditáció hangfelvétele, mely segít felépíteni magadban – akár egyedül is! – ezt a valóban mesés életérzést.  Ezen előadás és meditáció felvétel most együtt féláron kapható az Isteni Párkapcsolat c. előadás, meditáció hangfelvételével, mely otthon végezhető gyakorlatokat is tartalmaz!  FEBRUÁR 17-ig AKCIÓS ÁRON VALENTIN NAP ALKALMÁBÓL:

A SzerElem  felvételek együtt (2 előadás, 2 meditáció + gyakorlatok): 15 000Ft helyett 10 000Ft-ért. Itt, ezen oldal alján tudod megrendelni az űrlap kitöltésével, ha eltökélted, hogy változtatni szeretnél és a megújulni tudó, belülről ragyogó szerelmet választod! A hitedet gyógyíthatod a szerelemben, s kapcsolódhatsz általa a szerelem lényegével, amit mi magunk teremtünk, tartunk fenn. 


Valantin napi AJÁNDÉK meditácót

lásd lejjebb görgetve!


A szerelem ajándék az élettől

Ha szerelemere gondolok én nem elsősorban a rózsaszín ködös szerelemre gondolok, sokkal inkább egy létezési formára. Egy teljesség látásra, az élet szeretetére, az élet élvezetére…ezért szoktam azt mondani, hogy “szerelem hívő vagyok”, szerelmes az élet lüktetésébe.

A szerelem több a hormonok tűzijátékánál. A szerelem az életet létrehozó ötödik elem. E nélkül nincs élet metafizikai értelemben.

“Ami fent az Isten, az lent a SzerElem” Müller Péter

A szerelem nagyon különleges – ajándék és beavatás. Gyönyörűség rejlik benne, mert két ember egymásra hangolódik, álarcoktól mentesen, meri önmagát adni, átadni, oda adni a varázslatnak, a repülésnek, melyben minden kötelék, vallási-faji-anyagi szintű szétválasztottság feloldódik.

SZERELEMBE ESÉS helyett létezik SZERELEMBE EMELKEDÉS. De ez már nem egy öntudatlan, örvénybe bódulás…hanem egy tudatos létezési forma, világ és VALÓSÁG-LÁTÁS, mely valódi teremtő erővel bír!

“A szerelem nagy pillanataiban, amikor a külső és a belső világ között a fal leomlik, és nem tudod többé, hol a kint és hol a bent, a test lélekké válik és a lélek testté.” ~ Hamvas Béla (A babérligetkönyv)


AJÁNDÉK SzerElem MEDITÁCIÓ, egy szer-Elem szertartás lelkesítő, szerelem életérzésébe emelő része:

 Engedd a Szerelmet Újra Éledni Benned! 

      AJÁNDÉK hangfelvétel

Ha nem indul el a böngésződben rögtön,  másold be a csillag utáni részt:

*http://media.innoglow.com/10millioszoros/EngeddASzerelemetElni.mp3


S ha mélyebben szeretnél a témáról hallani, a SzerElem Távoktató Csomagot ajánlom Neked FEBRUÁR 17-ig megrendelve  és utalva 15 000Ft helyett 10 000Ft-ért.  szerelem, párkapcsolatA SzerElemTávoktató csomag tartalma:

♥ SzerElem a LétElemem! előadás és meditáció

♥ Isteni Párkapcsolat előadás, gyakorlatok és meditáció

 A Szerelem távoktató csomag két előadásának témái:

  • Hogyan lehet megérkezni az el nem múló szerelembe?
  • Hogyan és miért tárul fel pont a szerelemben önmagad és társad valódi lénye?
  • Hogyan emelkedj fel és emeld fel társad újra és újra a szerelembe?
  • Miért a legfontosabb elem a szer eleme?
  • Hogyan lesz élettel teli az életed?
  • Mitől lesz működő egy párkapcsolat?
  • Hogyan teheted istenivé a párkapcsolatodat?

A két előadáshoz két meditáció kapcsolódik, melyek mélyebb megértéshez, megéléshez segítenek hozzá. A SzerElem távoktató csomagot itt tudod megrendelni:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Melyik hanganyagokat kéred?: SzerElem Csomag február 17-ig akciós áron!
Fény Kapu
Szív Kapu
Transzformáció Másképp
Aranygyökér
Ismerd meg Önmagad!
Gyógyító Erő
Pozitív Énkép
Valódi Hivatás
Az Önmenedzsment Mesternője
Csakrablokk oldó meditációk 1-7.
AranyAura
Jól-Lét teremtés
Teremtés az elmén túl
Rózsa körök (1-12)
Női Teljesség Nőnapi Csomag (március 12-ig 12 000Ft!)
Melyik fizetési módot választod? (s SzerElem csomag akciós, csak utalással teljesíthető febr. 17-ig!): Átutalás
Személyes befizetés (meghirdetett programon)
Postai rózsaszín csekkes befizetés
PayPal utalás
Számlacím (cég, melyen az elszámolás történik, céges számláról is kell utalj!):
Postacím (ha CD-n is kapható terméket kértél!):
Megjegyzés, kérdés:A megrendelésedről visszaigazolást kapsz, az utalás beérkezte után pedig küldöm a SzerElem csomag .mp3 formátumban meghallgatható, letölthető hangfelvételeit tartalmazó zárt oldal linkjét!

További olvasnivaló és önképző program a közeljövőben:

A kapcsolódási képességünket alakíthatjuk, változtathatjuk, a kapcsolatokat meggyógyíthatjuk és felemelhetjük a Szer-Elembe. Olvass erről tovább itt>>>

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.