Vajon Te is abba a 82%-ba tartozol, aki jelentősen alulértékeli magát? Nézd meg a videókat!

Elkészült a NŐI Alulértékeltség Tudat kutatásom eredményeinek összesítése és a tényleg megdöbbentő (és sajnálatos!) eredmények arra késztettek, hogy a rövid összefoglalás helyett egy komplettebb videó anyagban térjek ki a Női Önértékelés témájára.

A kutatás fél évig tartott és az eredményhez célzott kérdőívek és kliensvéleményeket járultak hozzá, melyeket ezúton is köszönök minden véleményét megosztó olvasómnak!

Videófelvételt készítettem, mely több mint 40 perc időtartamú!

Választ kaphatsz belőle:

1. az 523 nő önvallomásából leszűrt összesített eredményre a női önértékelés jelen helyzetéről

2. a női önértékelés hiányosságainak legjellemzőbb okaira

3. és az összegzésen túl: a női alulértékeltség tudat oldására és a női kiteljesedésed segítésére konkrét iránymutatást adok!

Az első videót itt és most meg is nézheted:

***

***

A második részben a női önértékelés hiányosságainak okairól lesz szó!

A harmadik részben pedig jönnek a megoldási javaslatok és iránymutatások!

A további két rész a Női Önmegvalósítás Kincsestár-ban lesz majd elérhető, mely egy zárt felület az önmegvalósításukat komolyan vevőknek! Ide most az általam küldött jelszóval Te is be fogsz tudni lépni, ha szeretnél élni a lehetőséggel.

Ha érdekel és szeretnéd erősíteni a saját önértékelésedet és ezáltal megtöbbszörözni a nőként való kiteljesedésed lehetőségét, kérlek jelezd felém az alábbi űrlap kitöltésével:

Kereszt Neved:*
E-mail:*
Szeretnéd-e a havi Női Erő Forrás Hírlevelemet kapni?:

***

Mit tartalmaz a Női Erő Forrás havi hírlevelem?

A havi Női Erő  Forrás Hírlevelemben mindig valamilyen érdekes és a női önmegvalósítás szempontjából fontos témát járok körül. Szintén itt szoktam először megosztani a nagyobb kutatásaim eredményeit is, mint a jelenlegi majdnem egy éves női önértékelési problémákra fókuszáló kutatásom eredményét is!

Próbáld ki és nem fogsz csalódni!

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.