A Titkos Rózsa – Yóni Ünnep

yóniA Titkos Rózsa – Yóni Ünnep
2020. július 22.

10:00-13:00 A Titkos Rózsa – A Yóni Története
14:00-18:00 A Yóni Világa
18:00-20:00 A Yóni Misztériuma

Helyszín: Budakeszi

Előadás, workshop, meditációk, yóni puja szertartás 


Régóta foglalkoztat a téma, mondhatni majdnem velem egyidős. A yóni kapcsán tett egyetemes nőiségtörténeti kutatásokat és gyűjtéseket szeretném összefoglaltan átadni a délelőtti “fogyaszthatóbb” előadás és meditációs részben. Utána blokkoldó és felépítő meditációk, belső gyakorlatok következnek. Este yóni puja szertartással zárjuk az ünnepet.

Egy jó ideje már csak azzal tudok – pontosabban, csak azzal akarok most mozdulni, ami belülről indul el. A külső világot élő, gyakran zaklatott jellemzően városi légkört abszolút kerülöm. A nyugodt csendes, jelenlét perceket viszont nagyon élvezem. Keresem, vagy ha nincs teremtem. Ismerem e teret. A belső, mély béke tere. Végtelen nyugalom, minden rendben van állapot. 

A lelkemmel való kapcsolódás és női szentélyemmel való mély kapcsolat a titka. A méhem mélye, a lényem rejteke. A yónim ereje. Teremtő erő. Igazi női. 

Szeretném, ha megismernéd. Szeretném, ha Te is élnéd. Nővérem.

Yóni…hogy az egyik szép nevén szólítsam meg. Azt, ami eredendően gyönyörű…bármelyik állapotában. Egyszerűen csak szeretném, ha te is így ismernéd…szépnek. A titkos rózsa. A nő intim belső világa, a yóni kapuján át nyíló igaz világ. Nőként ismerd és becsüld kincsedet. Férfiként tiszteld és szenteld meg e titkos kertet. Örömöd, gyönyöröd nyílik onnan. Magodat befogadó, új élet fogan a mélyén. Ő, a NŐ a kapu Tündérországba.

A Yóni erejét, a megszentelt, tiszta női erőt. A nyugalmad mélységét, az eksztázisod magasságait. Tiszta szeretet, időzés…és belső kapcsolódás. Egyértelmű, természetes…. nincs benne semmi szégyellni való…bár ezt tanították róla. Nincs benne semmi ami csúnya lenne, bár ezt mondták róla.

Szégyen, bűntudat nélkül, belső tiszta intimitásban önmagaddal, nőiségeddel. Egyértelmű kapcsolatban női teremtő erőddel. Életöröm, szenvedély, tűz. Élned vele jó. 

Aki volt az Everness Yóni sátorban vagy más yóni tanításon, azok számára lesz újdonság. Gyertek bátran. Onnan folytatjuk, ahol ott abbahagytuk.

A létszám korlátozott, a tér intim női kör. Önmagukat felfedezni vágyó, a yónival mélyebb kapcsolatot kiépíteni vágyókat hívok erre a programra. Beszélgetéseink, megosztásaink a yóni körül zajlanak majd. A magam részéről szeretnék mesélni a yóni tojás, gésa golyó használata, a yóni masszázs célja és a yóni gőzölés témákról is.

A Rosa Mystica azaz Rózsa Körök 12 alkalmának utolsó köre a Titkos Rózsáé. Ha azokon nem voltál…nem baj. Önmagában, a MAGA TELJESSÉGÉBEN is megállja a helyét ezen alkalom.

A korábbi hasonló tanításokhoz immár hozzákapcsolom a Dákini tanításokat is.

Dákini = felemelkedett női minőséget jelent az én szóhasználatomban. Olyan női mestert, aki saját jogán vált mesterré, mert az élete és a beavatásai során kiérdemelte a nők és férfiak nagyrabecsülését. A saját jogán azt jelenti, hogy nem egy beavatott férfi feleségeként, vagy kísérőjeként utaltak rá, hanem önálló, elismert női tanítóként. Ez a korabeli indiai, majd buddhista hagyományvilágban nagy dolognak számított.  

A Dákini tanítások hagyományvonalán a szerelem tanítások és különösen a szakrális szerelmi tanítások, a mennyei szerelem az a vonal, amit tanulmányoztam. Erről a vonalról hozott tanításokat is elkezdem közreadni. 

Először jövő szerdán, július 22-én a Titkos Rózsa Yóni Ünnepén, majd lesz Lingam Ünnep is és a Mennyei Szerelem témájának külön napokat szeretnék szentelni, ahol összeér a férfi és a női út, a kettejük szerelmi tanításaik. Unio Mystica tanfolyamsorozat néven volt már korábban ilyen, most újra eljött ennek az ideje. A korábban elsősorban Aranyasszony  Tradíció és Mária Magdolna valamint szerelem papnő tanításokat kiegészítem a Dákini vonal tanításaival is. Mária Magdolna tanításai és a szakrális szerelem papnőinek tanítása továbbra is része a programnak.

Időnként e számomra kedves és fontos témakörnek szentelek tanfolyami időt. Ha érdekel ez a tanítássorozat, kívánom, hogy ott tudj lenni a meghirdetett alkalmakon. Ritka és különleges gyöngyszeme a rám bízott tanításoknak.  


Részvételi hozzájárulás:

30 000Ft

A program díjában benne van a nap két fontos meditációjának hanganyaga is, amivel később otthon az átadott belső gyakorlatot folytatni tudod. Sokszor a saját környezet intimitása nagyobb elmélyülést hoz így.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

Válaszlevélben küldöm a fizetési információkat, további tudnivalókat  utalás után.

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Telefonszámod (csak ezen program szervezése kapcsán):*
Számlacímed (melyre a számlát kiállíthatjuk, lakcím vagy céges cím):*Várlak szeretettel,
Pozsgai Nikoletta

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.