Szív ÚjraÉlesztés: Éljen a szíved, hogy szeretni tudj

Éljen a szíved újra!

Elsősorban az szükséges, hogy merd kinyitni a szívedet és MERJ ÉREZNI. Érezni pedig annyit jelent, hogy részt venni az ÉLETben, megélni és beengedni az élet tanításait, tapasztalásokat szerezni. S ami fáj, az mindig valami olyasmi, ahol és amiben már megrekedt az energia, amiben nem áramlottunk, amiben megakadtunk. A negatív múltbéli tapasztalások avagy mások negatív tapasztalásainak ismerete félelmekkel tölt meg. A félelem kitölti az elmét, illúziók rabságában tart és gúzsba köti a szívet.

A szív témája, a szív üzenetei és a szív újraélesztésével, szív tér teremtéssel a témája a 8. 2018. júliusban megjelenő új könyvemnek. A kutatási eredményekből és az eszenciákból tartottam előadást nemrégiben.
Az előadás anyagából videó készült és immár nézhető ezen a linken:

Sok hasznos neurokardiológiai kutatási eredményere alapozva hangzanak el a szív legfontosabb tudnivalói és tanításai.
Köztük:
* ész és szív kapcsolata
* szívemet vagy az eszemet válasszam
* érzések és érzelmek miért nem ugyanazok?
* agy és szív neurobiológiai kapcsolata
* szív koherencia
* a 7 szeretetnyelv, stb.

A félelem helyett a szeretet választása az út…

…minden pillanatban.

Ehhez gyógyítanunk kell először a szív sebeinket, majd azok emlékeit…és újrakondícionálnunk az elménket arra, a szív érzéseinek blokkolása helyett merjen szövetségre lépni vele. S meg kell engedjük magunknak, hogy újra merjünk érezni és szeretni.

Ebben lesz nagy segítségedre két program is:

Ebben lesz nagy segítségedre a május 29-én Magdolna napján induló SzívÚjraÉlesztő Online Tanfolyam>>>

SzívÚjraÉlesztő Online Tanfolyam  Május 29-től, 6 héten át

16 lecke * az írott anyagok, gyakorlatok mellett előadás és meditációs hanganyagokkal*

A Szív gyógyító tanfolyamon:

  • feltárjuk, oldjuk és gyógyítjuk a szíved sebeit
  • ébresztjük a szeretni tudó képességedet
  • aktiválhatod szíved szakrális teremtő erejét szívbéli álmaid megvalósítása, a szerelmetes élet megteremtése érdekében.

Bővebben a SzívÚjraÉlesztő Tanfolyamról>>>


HALADÓ SZINTEN A FOLYTATÁSBAN:

Július 22. vasárnap: folytatás HALADÓ FOKON – SZÍVKIRÁLYNŐ Tanfolyam során

Míg a SzívÚjraÉlesztő Online Tanfolyam a szív sebeinek gyógyítására koncentrál elsősorban, segít újra merni érezni és aktiválni a szív energiaterét, úgy folytatás képpen, haladó fokon a már aktivált és működő szív-teret magasabb szinten megélni kívánók számára továbbképzést is tartok: a Szív Szakrális Teremtésének útját és módszereit a SzívKirálynő című tanfolyamon adom át.

SzívKirálynő Tanfolyam:   július 22. Mária Magdolna napja – vasárnap –

A Szívkirálynő tanfolyamon a szív szakrális terének aktiválása, a vele való gyógyítás (a negatív élettapasztalatok átszeretése) és a szív szerinti teremtés lesz a fő fókuszban. Dolgozunk Magdaléna és Jézus energiáival is, és a folyamat része a gyógyító lélekösszekapcsolás is, mely az eredeti sorskódok és a küldetéskódokkal való kapcsolódást is jelenti.

Az online tanfolyamot végzetteknek előjelentkezési joguk van erre a tanfolyamra! A fennmaradó helyekre lehet majd csak bejelentkezni július közepén.

Helyszín: Grál Ház 1073 Bp. Erzsébet krt. 58.


MéhKirálynő + SzívKirálynő + Fénykirálynő = AranyAsszony minőség

Ha hív az aranyasszony minőség belső megébresztése, akkor ezen belső folyamatban a méhed megébresztése mellett, a szíved újjászületése szükséges lesz. Ezekre épülnek a felső erőközpont, a Fénykirálynő tanítások.

ÚJ KÖNYV: Szív Erő Ébresztő

Reményeim és terveim szerint a Szívkirálynő tanfolyami napra, július 22-re megérkezik a Szív Erő Ébresztő könyvem első kiadása is.

Ez esetben a résztvevőknek kedvezményes árat fogok biztosítani hozzá!
Teljes, örömteli életet kívánok Neked!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.