Női Önfejlesztés Kincsestár Tanfolyami Jelentkezés Oldala

Tanfolyami Jelentkezés:


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezési szándékodnak megfelelően!

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Melyik Online Tanfolyamot szeretnéd?:1. Pozitív Énkép

2. Női Célmegvalósítás

3. Női Önmenedzsment

4. Tudatos Pénzkezelés

5. Női Karrier -Valódi Hivatás

6. Női Állásvadászat

8!. Integrált Tarot-Számmisztika Tanfolyam

9!. Csakrák Fénye -ÖRÖM-Test építő Tanfolyam*

Postacímed:*
Számlacímed (céges utalás esetén, céges számláról is kell utalnod!):*
Megjegyzésed, kérdésed hozzám:

 

***

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

About the Author

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.