A Férfi, aki a Tenyerén Hordoz

“A Férfi, aki a Tenyerén Hordoz”

Nők és Férfiak által tartott előadás, program!

Szeptember 29-én 19:00-22:00, Budapest, Grál Ház

Férfi-mintákat gyógyító szertartás – női ÉS férfi előadókkal és segítőkkel, kik a férfiak érzésvilágát és a férfi teljesség útját is megmutatják nekünk!

A program segít megérteni, meggyógyítani, és pozitívba emelni a bennünk élő és kapcsolatainkat meghatározó férfi mintákat!

Az est mindenki számára nyitott: szeretettel várunk, ha:

  • Nőként szeretnéd újraformálni a férfiakról alkotott képedet és szeretnél megérkezni abba az állapotba, ahol végre képes vagy észrevenni és elfogadni mindazt, amit a Férfi tesz érted – hogy valóban megengedd Neki, hogy a tenyerén hordozzon.
  • Férfiként szeretnél beleállni annak az erejébe, tudatába, hogy mindaz, amit teszel, elég jó s, hogy megbecsült, elfogadott vagy.

Előadók /segítők: Pozsgai Nikoletta, Rusznyák Zoltán, Molnár Miklós, Köteles Gyula, Bircsák Tibor

Díja: 3500Ft

Helyszín: Bp. VII., Erzsébet krt. 58. I.em.1.

Jelentkezéshez:

Írj  a gralhaz kukac gmail pont com címre, ha szívesen jönnél Te is!

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.