AranyKapu

AranyKapu

…nyitva van az AranyKapu csak bújjatok rajta….

Június 21-én 18:30-kb. 22:00

NapFordulós szertartás a szíved választásának megszentelésére, legyen az egy terv, egy cél vagy egy szerelem választása. A napfordulókon és később a szentiván éjjeken szokásos párválasztó szokások, jövő-választó szokások megelevenítése mellett tűz szert tartunk és a tűz elemmel kapcsolódunk.

Nem kell már semmire várj, megérkeztél és elérkeztél a dimenzió váltásodba. Az egyénibe…hiszen a kollektív tudatosságunk már átlépett oda 2012. december 21-ével. 2013 június 21-el a személyes megvalósításod kapuján léphetsz be, mert az a kapu is feltárult számodra.

A programról, a szer három kapujáról és a közben ébresztett három belső erőforrásról itt olvashatsz bővebben>>>

Lépj ki a régi szokások és minták kapuján és légy szabad!

Lépj be az Arany Kapudon!

Az este részvételi díja: 3500ft

Várható Helyszín: Telki, családi ház és kertje (pontos cím jelentkezés után). Megközelítés kb. 30-40 perc a Bp. Széna tér Volán busz állomástól:)

Jelentkezés

>>>  Írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címemre!

Találkozzunk a programon!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

Az AranyKor iskola  és az AranyAsszony iskola szülőanyja

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.